Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(enura @ 2014 12 04, 00:22)
As pasikartosiu su klausimu  ax.gif  4u.gif
Ar kas bandet skalbti sitas Ann Taylor jojiko kelnes?  g.gif

user posted image

Laba, skalbiau jau kelis kartus iprastai kaip visus rubelius viskas super.
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 12 04, 13:08)
Laba, skalbiau jau kelis kartus iprastai kaip visus rubelius viskas super.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 12 04, 13:37)

Kodel as niekur nematau to 60 off??  rolleyes.gif

todel, kad galiojo tik kelias valandas ryte smile.gif
Atsakyti
Gavau savo AT liemene ax.gif Labai patiko, dydis S kaip tik, mazesnis jau netiktu. Tokia ir yra kaip reklamineje nuotraukoje. Manau, turetu buti labai universalus rubas ax.gif

user posted image
http://www.anntaylor...faultColor=6600

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 12 04, 14:37)
Gavau savo AT liemene ax.gif Labai patiko, dydis S kaip tik, mazesnis jau netiktu. Tokia ir yra kaip reklamineje nuotraukoje. Manau, turetu buti labai universalus rubas ax.gif

user posted image
http://www.anntaylor...faultColor=6600

thumbup.gif Vis refreshinu temą, laukiu biggrin.gif
Labai faina, kad tiko wub.gif
Atsakyti
Kokį dydį imti šių Loft marškinukų su 90 per krūtinę, gal kas turite? bįprastai viską Loft S perku, bet dėl šių dvejoju g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 12 04, 18:34)
Kokį dydį imti šių Loft marškinukų su 90 per krūtinę, gal kas turite? bįprastai viską Loft S perku, bet dėl šių dvejoju  g.gif

Atitinka jie dydi - siaip Loft/AT perku dydziu mazesnius rubelius, pagrinde S arba 6 (klasikinius marskinukus ir 4 dydi turiu), bet butent siu emiau M su 96cm krutine.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 12 04, 14:24)
todel, kad galiojo tik kelias valandas ryte  smile.gif

Ko cia maino jie tas nuolaidas. Neapsisprende kazko biggrin.gif

O koki grazuma naujai imete http://www.anntaylor...faultColor=9192 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 12 05, 12:30)

drinks_cheers.gif
tikrai labai dailus, ypac tas sviesus wub.gif
bet man jis toks labai puosnus, sventems kokioms, ne kasdienai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 12 04, 14:37)

o jei, tu gavai tą liemenę bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif
kada tu pirkai, nes kai aš žiūrėjau kelis sykius jau prieš tris savaites, tai jo nebūdavo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 05, 15:37)
o jei, tu gavai tą liemenę bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif 
kada tu pirkai, nes kai aš žiūrėjau kelis sykius jau prieš tris savaites, tai jo nebūdavo verysad.gif  verysad.gif

Pavyko man karta ja aptikti ax.gif Jos gi seniai jau nebera. Pamaciau ja dar kai buvo 75 proc. off., bet man atrodo jau tada nebuvo dydziu. Dar karta veliau maciau XS d., bet labai greitai dingo. O S d. spejo pagauti ir pasirodo kaip tik tas dydis.
O pirkau pries menesi, bet kazkur pasiklydo, tai tik dabar gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 12 06, 12:47)
Pavyko man karta ja aptikti ax.gif Jos gi seniai jau nebera. Pamaciau ja dar kai buvo 75 proc. off., bet man atrodo jau tada nebuvo dydziu. Dar karta veliau maciau XS d., bet labai greitai dingo. O S d. spejo pagauti ir pasirodo kaip tik tas dydis.
O pirkau pries menesi, bet kazkur pasiklydo, tai tik dabar gavau ax.gif

aš ir sakau, jau tada nebebuvo prieš mėn. tai matyt gerai užtaikėte papildymą blink.gif thumbup.gif geras pirkinys ir dar su 75 off, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti