Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

QUOTE(Atisa @ 2014 11 30, 11:57)
Emirrai isodinimas man rodos buvo 11.22  ax.gif
Nica79  4u.gif

Nica 79, laikykis, viskas bus puikiai 4u.gif
Emirra, kaip tu ten? Laikau kumscius uz jus 4u.gif
Atsakyti
Mıshelina2, man skanas au ketvirtadieni thumbup.gif nebegaliu sulaukti, skaiciuoju dienas.. ax.gif Nejaugi nera pas jus privataus bent ginekologijos kabineto? Nejaugi visi taikosi su tokia sistema?? Pas mus tai nors kas diena scanuokis jeigu tik nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 30, 11:57)
Emirrai isodinimas man rodos buvo 11.22  ax.gif

Oi, tai jai tada pirmadienį jau reik daryti tikrąjį paskirtą HCG, nes jau bus 15dpo ax.gif clap_1.gif

cestrela, kaip tavo padangė? 4u.gif
Atsakyti
Cestrela aciukas 4u.gif Kaip tu?

QUOTE(Meile_ @ 2014 11 30, 12:33)

Kaip smagu pirmas pasimatymas su maziukais wub.gif wub.gif Bandysiu rytoj diena skambint i ligonine gal priims g.gif Man skirtumas su tavimi 8 dienos tai pagal viska kita savaite skanas turi but g.gif
Atsakyti
Klausyki,t gal dar nevelu emirros paieska paskelbti? g.gif

Visos pupienes tokios slapukes si karta blush2.gif Nu visai niekas nediskutuoja kas kaip jauciasi... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Neskaiciau dar naujienu,nes neturejau interneto ir buvo jau nebe iki to.Mergaites labai jusu prasau,tiesiog maldauju...gal kas turit leidziamo progesterono arba kas vyks artimu laiku i Stambula konsultacijai gal galetu nupirkt?
Man jo tikrai labai reikia, nes kol kas tai vienintele viltis kad butent progesteronas neleis ivykti prieslaikiniui gimdymui. verysad.gif As pati dar turiu truputi, dar Edena ri Atisa man atiduos,bet man jo reikes jau pastoviai leistis ir kuo ilgiau tuo geriau maziukui,didesni sansai tada jo isgyvenamumo ir sveikatos atzvilgiu geriau.
Labai aciu uz pagalba. Ir kuo daugiau nestukiu nestuke.gif bei sekmes didziausios besistumuliuojancioms bei PUPIENEMS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 30, 20:44)
Sveikutes 4u.gif
Neskaiciau dar naujienu,nes neturejau interneto ir buvo jau nebe iki to.Mergaites labai jusu prasau,tiesiog maldauju...gal kas turit leidziamo progesterono arba kas vyks artimu laiku i Stambula konsultacijai gal galetu nupirkt?
Man jo tikrai labai reikia, nes kol kas tai vienintele viltis kad butent progesteronas neleis ivykti prieslaikiniui gimdymui. verysad.gif As pati dar turiu truputi, dar Edena ri Atisa man atiduos,bet man jo reikes jau pastoviai leistis ir kuo ilgiau tuo geriau maziukui,didesni sansai tada jo isgyvenamumo ir sveikatos atzvilgiu geriau.
Labai aciu uz pagalba. Ir kuo daugiau nestukiu nestuke.gif bei sekmes didziausios besistumuliuojancioms bei PUPIENEMS wub.gif

Labukas as vaziuosiu, bet gruodzio 15 diena ir grysciau 17 tai tikrai galeciau nupirki, bet gal yra kas anksciau vyks ir anksciau grys. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 30, 21:44)
Sveikutes 4u.gif

O jetau Afrodite, laikykis 4u.gif Tikiuos parves merginos, jei reikes parvesiu ir as, bet kad skrisiu tik (mazdaug) gruodzio 3, o grysiu sausio gale... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 11 30, 22:07)
Labukas as vaziuosiu, bet gruodzio 15 diena ir grysciau 17 tai tikrai galeciau nupirki, bet gal yra  kas anksciau vyks ir anksciau grys. Laikykis 4u.gif

Oi,kaip aciu tikrai labai labai dekui,kai perskaiciau tavo zinute net apsiverkiau.jautri labai pasdariau..... As tikrai dar issiversiu su progesteronu kiek turiu iki kuciu. Nesiskaiciuoja man kazkaip siuo metu,ir taip su matematika nedraugauju o dabar visai nesugebu susikaupt.bet tikrai turi uztekt.
Dabar as ligonineje dar,rytoj spres ka daryti toliau ir kaip reikalai.Bet manau kad tikrai namo grisiu iki tau isvykstant i Stambula,tai as tau pinigelius uz progesterona pervesiu kiek reiks.Jerguteliau kaip aciu.,tirkai labai aciu. 4u.gif
19891010 o liuks turesiu omenyje,tikiuos kad iki sausio dar pabus pas mane maziukas.Tai jei tik viskas ok,tada rasysiu ir tave "atakuosiu" prasymais 4u.gif
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 30, 22:39)
Oi,kaip aciu tikrai labai labai dekui,kai perskaiciau tavo zinute net apsiverkiau.jautri labai pasdariau..... As tikrai dar issiversiu su progesteronu kiek turiu iki kuciu. Nesiskaiciuoja man kazkaip siuo metu,ir taip su matematika nedraugauju o dabar visai nesugebu susikaupt.bet tikrai turi uztekt.
Dabar as ligonineje dar,rytoj spres ka daryti toliau ir kaip reikalai.Bet manau kad tikrai namo grisiu iki tau isvykstant i Stambula,tai as tau pinigelius uz progesterona pervesiu kiek reiks.Jerguteliau kaip aciu.,tirkai labai aciu. 4u.gif
19891010 o liuks turesiu omenyje,tikiuos kad iki sausio dar pabus pas mane maziukas.Tai jei tik viskas ok,tada rasysiu ir tave "atakuosiu" prasymais 4u.gif
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wub.gif

Be problemu, jei tik galesiu padeti, butinai tai ir padarysiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 30, 20:44)
Sveikutes 4u.gif

Laikykis mazule, viskas bus gerai, mes su tavimi group.gif friends.gif
Atsakyti
Afrodite - laikykis, tikiuosi viskas susinormalizuos ir maziukas dar pabus pilvelyje 4u.gif as taip pat vaziuosiu panasiai kaip skaiciukai (sorry, labai sudetingas nikas biggrin.gif) o grisiu dar tiksliai nezinau kada, bet gali buti kad ir gruodzio 27 d. jau busiu LT arba po nauju iskart ax.gif
Atsakyti