Bleeeemba, kokia serija buvo.
Kada nors neišsisuks, bet dar teks palaukti
Pabaiga
Kaip teisingai Ferhadas izvelge, kad Kuzey pats mylimiausias ir artimiausias buvo Ali
Labai gaila, man jo labai truks, jis buvo tikru tikriausias sviesuliukas siame seriale...
Nezinau ar esu kada taip bliovus per filma..
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 02, 17:36)
ar kadanors Ferhadas neissisuks? atsibodo jau ziuret kaip jis po visu savo darbeliu kuo lengviausiai issisuka ir vel daro viska kad pakenktu Kuzejui, nejau jis toks visagalis?
negali but visagalis, bet siaip ir teisine sistema tada ne kazi ka, nes jau cia jokiu irodymu nebereikia pries ji, tik sueme ir jau kita diena visus pasalino, kas gali kalbet ir pasakyti tiesa, nebutina jau but superiniu teisininku, kad suprast kieno uzsakymu viskas
Ech Ali
QUOTE(širlė @ 2014 12 02, 15:57)
Čia tai jau joooo. Įtikino visu 100 proc. Ir Bugra taip pat, net visi veido raumenukai trūkčiojo. Ko nepasakysi apie Merve Bolugur
QUOTE(širlė @ 2014 12 02, 09:57)
negali but visagalis, bet siaip ir teisine sistema tada ne kazi ka, nes jau cia jokiu irodymu nebereikia pries ji, tik sueme ir jau kita diena visus pasalino, kas gali kalbet ir pasakyti tiesa, nebutina jau but superiniu teisininku, kad suprast kieno uzsakymu viskas
Taip, visi žino kas ir kaip, bet kaip įrodyti? Nemanau, kad pasaulyje belikę tokių teismų, kurie be įrodymų nubaustų....tai štai, kol nepagautas už rankos- ne vagis... Tikriau ne žudikas, nes o kas matė? Tik Ali! Jokių įrodymų, na bet bent policija pradės tikėti Kuziejumi...
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 15:39)
Na, yra toks turkų mėgstamas gėrimas, Salep vadinasi. Bet čia aš kažkokį sklepą vietoj jo išgirdau

Salepas plikomas (gatavai porcijom supiltas i maiselius kaip 3in1) karstu vandeniu.nedidleiu vandens kiekiu.Gaunasi toks tarsi kisielius.O dar isidejus cinamono
man neaisku,kas ta ferhata nusove?negi Burakas?
QUOTE(SpriNta @ 2014 12 02, 16:40)
Salepas plikomas (gatavai porcijom supiltas i maiselius kaip 3in1) karstu vandeniu.nedidleiu vandens kiekiu.Gaunasi toks tarsi kisielius.O dar isidejus cinamono
ziemai lb tinka 
Žinau, ragavau aš jo. Skysta manų košė su cinamonu
Man tiesiog užstrigo, kad lietuviškam vertime tas salepas staiga ėmė ir pavvirto saklepu
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 18:16)
Čia tai jau joooo. Įtikino visu 100 proc. Ir Bugra taip pat, net visi veido raumenukai trūkčiojo. Ko nepasakysi apie Merve Bolugur 
Taip taip
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 18:21)
Taip, visi žino kas ir kaip, bet kaip įrodyti? Nemanau, kad pasaulyje belikę tokių teismų, kurie be įrodymų nubaustų....tai štai, kol nepagautas už rankos- ne vagis... Tikriau ne žudikas, nes o kas matė? Tik Ali! Jokių įrodymų, na bet bent policija pradės tikėti Kuziejumi...
as kalbejau ne apie ali, kalbejau apie ta jo zmona, apsaugini ir ta sesele, visi per viena diena mire, nu nebuna atsitiktinumu, bet aisku cia filmas, nepasodinsi gi dabar to Ferhado, nebus kam nervu Kuzejui gadint
dar siandien atkreipiau demesi, kad Ferhadas labai jau liliputisko ugio, kai stovejo priesais ali, nu jau tokio trumpumo kojos jo, kad gal ugio jis su mano septinmete
QUOTE(širlė @ 2014 12 02, 11:41)
as kalbejau ne apie ali, kalbejau apie ta jo zmona, apsaugini ir ta sesele, visi per viena diena mire, nu nebuna atsitiktinumu, bet aisku cia filmas, nepasodinsi gi dabar to Ferhado, nebus kam nervu Kuzejui gadint 
O tie juo labiau! Seselė - autoavarija, žmona- natūrali mirtis, apsauginis- tikriausiai savižudybė.. Na o kitas mirtis irgi mokės paaiškinti. Nesakau kad nėra įtarimų, čia ne tik žiūrovams, bet ir teisėsugai įtarimai, bet kad tą įrodytų, tikriausiai turės padirbėti..