Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:44)
Kadangi šiandieninės serijos dar nemačiau, tai praleidau, kad faktas su nuotrauka bus šiandien... O dėl žmonos, argi kai jis atėjo, ji nesakė, kad tipo kodėl kvietei policiją, nes aš tik tave kviečiau, kad nužudytum, nes gi tu didžiausias Ferhato priešas? Na, aš tiek prisimenu iš rusiško vertimo, ir supratau, kad ją nužudytų, o ne Ferhatą, gal lietuviškame variante ir kitaip, o gal ir rusiškame aš ne taip supratau? Ech, galas nematė... paliksiu tai jau mačiusiųjų su liet vertimu teismui... Nesvarbu, ka norėjo kad nužudytu, tik gaila kad iš vis ji Kuzei paskambino...

Aš tą vietą kai ji su Kuzejumi kalbėjo namie (kai jis ją rado) mačiau dar lietuviškai per LNK. Išvertė lyg taip kaip Jūs sakot, bet paskui rusiškai kai ligoninėje kalbėjo, tai lyg supratau, kad Ferhadas mirt turi... Ir paskui Ali Kuzejui sako, na taip gal ji turi savų priežasčių, jog nori Ferhado mirties.
Na atleiskit, gal aš subalamutinsiu čia visas...

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 21:27)

O mane kadangi labai muzika imponuoja šiame seriale, tai ir su jumis dalinuosi smile.gif
https://www.youtube....h?v=XNZKzbSA1t4

Aciu labai 4u.gif
o dar butu toks prasymukas. Aisku, as zinau, kur reikia pasiknist, mirksiukas.gif bet gal netycia tu ar Mockava turit sios dainos zodzius rusu arba anglu kalba. blush2.gif blush2.gif Na as turbut cia viena i tuos dainu zodziu tik gilinuose, bet nu gal netycia turit biggrin.gif Nes garantuoju, kad jie turetu buti labai prasmingi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 02, 20:53)
Aciu labai 4u.gif
o dar butu toks prasymukas. Aisku, as zinau, kur reikia pasiknist, mirksiukas.gif  bet gal netycia tu ar Mockava turit sios dainos zodzius rusu arba anglu kalba.  blush2.gif  blush2.gif Na as turbut cia viena i tuos dainu zodziu tik gilinuose, bet nu gal netycia turit biggrin.gif Nes garantuoju, kad jie turetu buti labai prasmingi... smile.gif

Haydar Haydar

I wore the cardigan of abomination
on my own
I broke the bottle of shame and pudicity on the stone,
that's just my bag

Sometimes I ascend to the sky,
that I see through the world
Sometimes I descend to the earth,
that the world sees through me

Haydar Haydar, the world sees through me

Ascetics have told that the wine of love is forbidden

I stuff, I drink,
the sin is mine,
that's just my bag

Haydar Haydar, the sin is mine, that's just my bag

They've asked Nesimi,
are you okay with that lover?
No matter if I am happy or not
The lover is mine, that's just my bag

Haydar Haydar, the lover is mine, that's just my bag
Papildyta:
Ferhato žmona kvietė Kuziejų, galvodama, kad jis Ferhato priešas ir ją nužudys, taip norėdamas jam atkeršyti. Ji sakė, kad tai ir būtų pats didžiausias kerštas.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 22:57)
Haydar Haydar

I wore the cardigan of abomination
on my own
I broke the bottle of shame and pudicity on the stone,
that's just my bag

Sometimes I ascend to the sky,
that I see through the world
Sometimes I descend to the earth,
that the world sees through me

Haydar Haydar, the world sees through me

Ascetics have told that the wine of love is forbidden

I stuff, I drink,
the sin is mine,
that's just my bag

Haydar Haydar, the sin is mine, that's just my bag

They've asked Nesimi,
are you okay with that lover?
No matter if I am happy or not
The lover is mine, that's just my bag

Haydar Haydar, the lover is mine, that's just my bag
Papildyta:
Ferhato žmona kvietė Kuziejų, galvodama, kad jis Ferhato priešas ir ją nužudys, taip norėdamas jam atkeršyti. Ji sakė, kad tai ir būtų pats didžiausias kerštas.

wub.gif thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 21:57)
Haydar Haydar

aciu, iseinu vel pabliaut cry.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 14:52)
Aš tą vietą kai ji su Kuzejumi kalbėjo namie (kai jis ją rado) mačiau dar lietuviškai per LNK. Išvertė lyg taip kaip Jūs sakot, bet paskui rusiškai kai ligoninėje kalbėjo, tai lyg supratau, kad Ferhadas mirt turi... Ir paskui Ali Kuzejui sako, na taip gal ji turi savų priežasčių, jog nori Ferhado mirties.
Na atleiskit, gal aš subalamutinsiu čia visas...

lotuliukas.gif na ir užsikabinau! Pasileidau pradžią, vertimas toks.
Šermin: prašiau nevelti policijos
Kuzey: kitaip nebūčiau išgelbėjęs
Šermin: išsigelbėčiau tik mirusi. Kviečiau tave, jo mirtiną priešą, kad nužudytum. Kviečiau nes maniau, kad tau paprasta nudėti.

O toliau pamatysiu vėliau lotuliukas.gif , bet aš buvau įsitikinus, kad ne Ferhatą kvietė nudėt, tada gi galėjo tik pasakyti kur jį surasti, adresą ir t.t. Laišką perduoti ar pan.... Na čia mano mąstymas, kadangi mačius šią seriją tik vieną kartą, ir dar rusiškai ir dar vidury nakties, tai gali būti visko... Na įdomu bus pažiūrėti...
Atsakyti
as lietuvisku vertimu taip pat supratau, kad ta Ferato zmona norejo, kad Kuzei ja nuzudytu o ne Ferata, nes jinai nebenori kankintis taip gyvendama, jinai prase Ferato kad ja nuzudytu, bet sis ja kankino, tai jinai tikejosi, kad Kuzei uzbaiks jos kancias, kiek girdejau tai jinai tikrai prase, kad ja pacia nuzudytu. O del Simai tai cia anonse rodo jau kelias dienas kaip jis ja parsiveda smile.gif
Atsakyti
o man tai siandien ta Ferhato zmona ir visos Simai dzin! biggrin.gif Allah Allah man tik Ali gavoj....
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 02, 15:13)
o man tai siandien ta Ferhato zmona ir visos Simai dzin! biggrin.gif Allah Allah man tik Ali gavoj....

Aš kaip šiandien prisimenu, kai žiūrėjau, žinoma, kažkur vidurys nakties buvo, ir jokių užuominų, nieko nesupratau kas vyksta, tik vos ne kartu su Kuze atsipeikėjau, tai ir man širdis paduose atsirado, tiesiog šokas buvo kai supratau ką Ferhatas sugalvojęs, pritrūko oro! Atrodo kartu su Kuziejumi pergyvenau Ali mirtį, kaip kad vienas iš mano brolių gulėtų peršautas...
Taigi suprantu tas, kurios nenori nieko į priekį žinoti, nes tikrai negali pergyventi visų emocijų pilnai, kai kažką, kažkur esi skaitęs, aš tikriausiai buvau viena iš pirmųjų mačiusi ši serijalą, taigi nebuvo ko skaitinėti SM, o pas rusus ar anglus tingėjau knistis, ar tikriau labiau pats fimas rūpėjo, o ne komentarai... Bet jei nenori nieko žinoti, tada neturi lįsti ir skaitinėti, nes jei ne vienas, tai kitas, tyčia ar netyčia vistiek prasitars... Forumai yra vieša erdvė, deja deja...
O Ali, labai man truks, bet jis kaip angelas sargas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 gruodžio 2014 - 22:30

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 02, 23:13)

Man truputuka baisu ar be Ali serialas nebus per daug liudnas, nezinau sio aktoriaus vardo, bet man jis nerealus, Ezelyje - vaidino tobula psichopata. O cia buvo be galo geras...liudna kad nebebus sio sviesuliuko. Man jie su Gulten taip serialo nuotaika pakeldaavo...
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 02, 23:13)

Man tas pats drinks_cheers.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:28)
Aš kaip šiandien prisimenu, kai žiūrėjau, žinoma, kažkur vidurys nakties buvo, ir jokių užuominų, nieko nesupratau kas vyksta, tik vos ne kartu su Kuze atsipeikėjau, tai ir man širdis paduose atsirado, tiesiog šokas buvo kai supratau ką Ferhatas sugalvojęs, pritrūko oro!  Atrodo kartu su Kuziejumi pergyvenau Ali mirtį, kaip kad vienas iš mano brolių gulėtų peršautas...
Taigi suprantu tas, kurios nenori nieko į priekį žinoti, nes tikrai negali pergyventi visų emocijų pilnai, kai kažką, kažkur esi skaitęs, aš tikriausiai buvau viena iš pirmųjų mačiusi ši serijalą, taigi nebuvo ko skaitinėti SM, o pas rusus ar anglus tingėjau knistis, ar tikriau labiau pats fimas rūpėjo, o ne komentarai... Bet jei nenori nieko žinoti, tada neturi lįsti ir skaitinėti, nes jei ne vienas, tai kitas, tyčia ar netyčia vistiek prasitars... Forumai yra vieša erdvė, deja deja...
O Ali, labai man truks, bet jis kaip angelas sargas...

As antra karta ziurejau, bet mane tas antras kartas stipriau sugriebe smile.gif nors viska zinojau, ir siaip visad viska is anksto susizinau smile.gif
Atsakyti