Supratau, kad Ferhatas turi vaiką, todėl žmona norėjo, kad jį nudobtų Kuzejus, nes matyt, grasino tuo vaiku.
O kas čia per Simai parsitempimai namo? Nieko nesupratau. Ar čia kas iš ateities drėbė?
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 13:57)
Supratau, kad Ferhatas turi vaiką, todėl žmona norėjo, kad jį nudobtų Kuzejus, nes matyt, grasino tuo vaiku.
O kas čia per Simai parsitempimai namo? Nieko nesupratau. Ar čia kas iš ateities drėbė?
Jo, čia greita ateitis...
O kodėl turi vaiką? Nesupratau iš kur jūs tai supratot? Aš pilnai šiandieninės serijos nemačiau, bet lyg neprisimenu kad apie vaikus būtų kalbėta? O tai žmona norėjo kad ją nužudytų, ar Ferhataą?
Nu *****, turiu žiūrėt nes atrodau pasimetus
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 23:08)
Jo, čia greita ateitis...
O kodėl turi vaiką? Nesupratau iš kur jūs tai supratot? Aš pilnai šiandieninės serijos nemačiau, bet lyg neprisimenu kad apie vaikus būtų kalbėta? O tai žmona norėjo kad ją nužudytų, ar Ferhataą?
Man šiandien pačioj įdomiausioj vietoj sutrukdė pažiūrėti, prabėgom tik pamačiau mano brangiausio Ali agoniją
Keisčiausia, kad faktus iš ateities visada drebia visai ne tos, kurios matę serialą iš anksčiau ir dažniausiai už visus griekus atsiima
Mockava, o ne šiandien rodė, kai Simai foto Ferhato kompe žiūrėjo?
Beje, ar žiūrėjai šiandieninę seriją apskritai?
Aš prisiverčiau pažiūrėti 
Papildyta:
Taip taip, jo kompiuteryje.
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 02, 20:14)
Man šiandien pačioj įdomiausioj vietoj sutrukdė pažiūrėti, prabėgom tik pamačiau mano brangiausio Ali agoniją
O dėl vaiko užuomina buvo iš nuotraukos, kurioje trys poros pėdų matėsi ir viena pora akivaizdžiai buvo nedidukė, tik aš nesupratau, ar Simai Ferhato kompiutery tą nuotrauką rado?
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 14:16)
Keisčiausia, kad faktus iš ateities drebia visai ne tos, kurios matę serialą iš anksčiau ir dažniausiai už visus griekus atsiima
Aš prisiverčiau pažiūrėti 
Papildyta:
Papildyta:
Tai va, kas mane ir kutena, tie faktų drėbimai, o pasui "kažkokios" Mockavos su Malagrom pylos gauna
Ne, aš dar nežiūrėjau, tik pora momentų prabėgom mačiau nes įrašinėjau seriją... Pažiūrėsiu vakare, ramiai be stresų, apsikabinusi servetėlių dėžutę..
O taip, nuotrauka... Galvojau kad čia iš Kuziejaus pokalbio su Ferhato žmona kažkas suprato
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 20:24)
Tai va, kas mane ir kutena, tie faktų drėbimai, o pasui "kažkokios" Mockavos su Malagrom pylos gauna
Ne, aš dar nežiūrėjau, tik pora momentų prabėgom mačiau nes įrašinėjau seriją... Pažiūrėsiu vakare, ramiai be stresų, apsikabinusi servetėlių dėžutę..
Ojei, tai tau gero žiūrėjimo tada
O mane kadangi labai muzika imponuoja šiame seriale, tai ir su jumis dalinuosi
https://www.youtube....h?v=XNZKzbSA1t4
tai gi per anonsa rodo, kad Simai islenda is uz Kuzejaus nugaros pries visus namiskius
ir taip aisku kad jis ja namo vel parsives
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:24)
O taip, nuotrauka... Galvojau kad čia iš Kuziejaus pokalbio su Ferhato žmona kažkas suprato
, bet kiek prisimenu, ji tik ją prašė kad nužudytų...
Na milagrų ir mockavų (kurios duoda kelią) niekas neminėjo
Supratau apie vaiką iš nuotraukos, kurią Simai rado kompiuteryje Ferhado.
Žmona Kuzejų kaltino, kad nenužudė Ferhado, o įdavė policijai. Jos ją ramino, sake, jog viskas ok bus, bet ji nutylėjo kažką, kodėl reikėjo jog būtinai Ferhatas mirtų. Ji juk maldavo ją nužudyti tų apsaugininkų Ferhado, o ne Kuzejaus. Na nebent kažką sumaišiau
Papildyta:
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 02, 22:34)
tai gi per anonsa rodo, kad Simai islenda is uz Kuzejaus nugaros pries visus namiskius
ir taip aisku kad jis ja namo vel parsives 
Bet tai kam??? Na kvailių kvailys
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 21:08)
Ka tik baigiau ziureti. Tai zmona tikejosi, kad Kuzejus nuzudys Ferhata, to norejo. Nors pati irgi dideliu noru gyvent netrysko.
Cia tik mano nuomone, bet, ko gero, pati paskutine scena man pati pati pati stipriausia siam seriale. As uz tai, kad zmones uz gerus darbus girtu, tad tikrai paliaupsinsiu, eilini karta, visa komanda. Aisku aktoriai cia taip suvaidino, kad geriau neimanoma. (I Merve stengiaus nekreipt demesio). O su Kivancu pergyvenau visa siauba, skausma, soka ir visa kita..
O Ali kaip gaila, tai net neimanoma to apsakyt, pats mylimiausias sio serialo personazas. Nerealus ZMOGUS. Net paskutinemis savo gyvenimo minutemis nenustojo dziaugtis gyvenimu....
O Kuzejaus tas paskutinis, vilties netekusio zmogaus sauksmas KARDES
Stipru, skaudu, liudna, apmaudu, bet toks gyvenimas....
P.S. labai dziaugiuosi, kad sia serija ispuole ziuret butent rusiskai
Mockava, nesusireikšmink, tu tik eilinė mockava
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 14:40)
Nereikia čia tiek susireikšminti
Žmona Kuzejų kaltino, kad nenužudė Ferhado, o įdavė policijai. Jos ją ramino, sake, jog viskas ok bus, bet ji nutylėjo kažką, kodėl reikėjo jog būtinai Ferhatas mirtų. Ji juk maldavo ją nužudyti tų apsaugininkų Ferhado, o ne Kuzejaus. Na nebent kažką sumaišiau

Papildyta:
Aaa, nebent, kad liudytų pries Ferhadą ar dar kažkam...
Papildyta:
Kadangi šiandieninės serijos dar nemačiau, tai praleidau, kad faktas su nuotrauka bus šiandien... O dėl žmonos, argi kai jis atėjo, ji nesakė, kad tipo kodėl kvietei policiją, nes aš tik tave kviečiau, kad nužudytum, nes gi tu didžiausias Ferhato priešas? Na, aš tiek prisimenu iš rusiško vertimo, ir supratau, kad ją nužudytų, o ne Ferhatą, gal lietuviškame variante ir kitaip, o gal ir rusiškame aš ne taip supratau? Ech, galas nematė... paliksiu tai jau mačiusiųjų su liet vertimu teismui... Nesvarbu, ka norėjo kad nužudytu, tik gaila kad iš vis ji Kuzei paskambino...
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 22:40)
Nereikia čia tiek susireikšminti

Papildyta:
Aaa, nebent, kad liudytų pries Ferhadą ar dar kažkam...
Papildyta:
itariu gera sirdis Kuzejaus neleis pailikt jos likimo valiai
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:44)
Kadangi šiandieninės serijos dar nemačiau, tai praleidau, kad faktas su nuotrauka bus šiandien... O dėl žmonos, argi kai jis atėjo, ji nesakė, kad tipo kodėl kvietei policiją, nes aš tik tave kviečiau, kad nužudytum, nes gi tu didžiausias Ferhato priešas? Na, aš tiek prisimenu iš rusiško vertimo, ir supratau, kad ją nužudytų, o ne Ferhatą, gal lietuviškame variante ir kitaip. Paliksiu tai jau mačiusiųjų su liet vertimu ,teismui
as supratau, kad ji kviete Kuzeju tam, kad Ferhada nuzudytu