Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Supratau, kad Ferhatas turi vaiką, todėl žmona norėjo, kad jį nudobtų Kuzejus, nes matyt, grasino tuo vaiku.
O kas čia per Simai parsitempimai namo? Nieko nesupratau. Ar čia kas iš ateities drėbė?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 13:57)
Supratau, kad Ferhatas turi vaiką, todėl žmona norėjo, kad jį nudobtų Kuzejus, nes matyt, grasino tuo vaiku.
O kas čia per Simai parsitempimai namo? Nieko nesupratau. Ar čia kas iš ateities drėbė?

Jo, čia greita ateitis...

O kodėl turi vaiką? Nesupratau iš kur jūs tai supratot? Aš pilnai šiandieninės serijos nemačiau, bet lyg neprisimenu kad apie vaikus būtų kalbėta? O tai žmona norėjo kad ją nužudytų, ar Ferhataą?

Nu *****, turiu žiūrėt nes atrodau pasimetus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 gruodžio 2014 - 21:09
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 23:08)
Jo, čia greita ateitis...

O kodėl turi vaiką? Nesupratau iš kur jūs tai supratot? Aš pilnai šiandieninės serijos nemačiau, bet lyg neprisimenu kad apie vaikus būtų kalbėta? O tai žmona norėjo kad ją nužudytų, ar Ferhataą?

Nu *****, turiu žiūrėt nes atrodau pasimetus  lotuliukas.gif

Man šiandien pačioj įdomiausioj vietoj sutrukdė pažiūrėti, prabėgom tik pamačiau mano brangiausio Ali agoniją verysad.gif O dėl vaiko užuomina buvo iš nuotraukos, kurioje trys poros pėdų matėsi ir viena pora akivaizdžiai buvo nedidukė, tik aš nesupratau, ar Simai Ferhato kompiutery tą nuotrauką rado?
Atsakyti
Keisčiausia, kad faktus iš ateities visada drebia visai ne tos, kurios matę serialą iš anksčiau ir dažniausiai už visus griekus atsiima cool.gif

Mockava, o ne šiandien rodė, kai Simai foto Ferhato kompe žiūrėjo?

Beje, ar žiūrėjai šiandieninę seriją apskritai? unsure.gif Aš prisiverčiau pažiūrėti cry.gif
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 02, 20:14)
Man šiandien pačioj įdomiausioj vietoj sutrukdė pažiūrėti, prabėgom tik pamačiau mano brangiausio Ali agoniją  verysad.gif O dėl vaiko užuomina buvo iš nuotraukos, kurioje trys poros pėdų matėsi ir viena pora akivaizdžiai buvo nedidukė, tik aš nesupratau, ar Simai Ferhato kompiutery tą nuotrauką rado?

Taip taip, jo kompiuteryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 gruodžio 2014 - 21:25
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 14:16)
Keisčiausia, kad faktus iš ateities drebia visai ne tos, kurios matę serialą iš anksčiau ir dažniausiai už visus griekus atsiima  cool.gif

Mockava, o ne šiandien rodė, kai Simai foto Ferhato kompe žiūrėjo?

Beje, ar žiūrėjai šiandieninę seriją apskritai?  unsure.gif Aš prisiverčiau pažiūrėti  cry.gif
Papildyta:

Taip taip, jo kompiuteryje.

Tai va, kas mane ir kutena, tie faktų drėbimai, o pasui "kažkokios" Mockavos su Malagrom pylos gauna lotuliukas.gif
Ne, aš dar nežiūrėjau, tik pora momentų prabėgom mačiau nes įrašinėjau seriją... Pažiūrėsiu vakare, ramiai be stresų, apsikabinusi servetėlių dėžutę..
O taip, nuotrauka... Galvojau kad čia iš Kuziejaus pokalbio su Ferhato žmona kažkas suprato doh.gif , bet kiek prisimenu, ji tik ją prašė kad nužudytų...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 20:24)
Tai va, kas mane ir kutena, tie faktų drėbimai, o pasui "kažkokios" Mockavos su Malagrom pylos gauna  lotuliukas.gif

Ne, aš dar nežiūrėjau, tik pora momentų prabėgom mačiau nes įrašinėjau seriją...   Pažiūrėsiu vakare, ramiai be stresų, apsikabinusi servetėlių dėžutę..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ojei, tai tau gero žiūrėjimo tada unsure.gif Šiaip tai aš daug dalykų ten kitomis akimis pamačiau, žinok.

O mane kadangi labai muzika imponuoja šiame seriale, tai ir su jumis dalinuosi smile.gif
https://www.youtube....h?v=XNZKzbSA1t4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 gruodžio 2014 - 21:33
tai gi per anonsa rodo, kad Simai islenda is uz Kuzejaus nugaros pries visus namiskius 4u.gif ir taip aisku kad jis ja namo vel parsives 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:24)
Tai va, kas mane ir kutena, tie faktų drėbimai, o pasui "kažkokios" Mockavos su Malagrom pylos gauna  lotuliukas.gif
Ne, aš dar nežiūrėjau, tik pora momentų prabėgom mačiau nes įrašinėjau seriją...  Pažiūrėsiu vakare, ramiai be stresų, apsikabinusi servetėlių dėžutę..
O taip, nuotrauka... Galvojau kad čia iš Kuziejaus pokalbio su Ferhato žmona kažkas suprato doh.gif , bet kiek prisimenu, ji tik ją prašė kad nužudytų...

Na milagrų ir mockavų (kurios duoda kelią) niekas neminėjo 4u.gif Nereikia čia tiek susireikšminti biggrin.gif lotuliukas.gif

Supratau apie vaiką iš nuotraukos, kurią Simai rado kompiuteryje Ferhado.
Žmona Kuzejų kaltino, kad nenužudė Ferhado, o įdavė policijai. Jos ją ramino, sake, jog viskas ok bus, bet ji nutylėjo kažką, kodėl reikėjo jog būtinai Ferhatas mirtų. Ji juk maldavo ją nužudyti tų apsaugininkų Ferhado, o ne Kuzejaus. Na nebent kažką sumaišiau doh.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 02, 22:34)
tai gi per anonsa rodo, kad Simai islenda is uz Kuzejaus nugaros pries visus namiskius  4u.gif ir taip aisku kad jis ja namo vel parsives  4u.gif

Bet tai kam??? Na kvailių kvailys doh.gif doh.gif doh.gif Aaa, nebent, kad liudytų pries Ferhadą ar dar kažkam...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 21:08)
O tai žmona norėjo kad ją nužudytų, ar Ferhataą?

Ka tik baigiau ziureti. Tai zmona tikejosi, kad Kuzejus nuzudys Ferhata, to norejo. Nors pati irgi dideliu noru gyvent netrysko. verysad.gif
Cia tik mano nuomone, bet, ko gero, pati paskutine scena man pati pati pati stipriausia siam seriale. As uz tai, kad zmones uz gerus darbus girtu, tad tikrai paliaupsinsiu, eilini karta, visa komanda. Aisku aktoriai cia taip suvaidino, kad geriau neimanoma. (I Merve stengiaus nekreipt demesio). O su Kivancu pergyvenau visa siauba, skausma, soka ir visa kita..
O Ali kaip gaila, tai net neimanoma to apsakyt, pats mylimiausias sio serialo personazas. Nerealus ZMOGUS. Net paskutinemis savo gyvenimo minutemis nenustojo dziaugtis gyvenimu....
O Kuzejaus tas paskutinis, vilties netekusio zmogaus sauksmas KARDES verysad.gif verysad.gif verysad.gif Net Gunejus suprato, kad Kuzejus neteko brolio....
Stipru, skaudu, liudna, apmaudu, bet toks gyvenimas....
P.S. labai dziaugiuosi, kad sia serija ispuole ziuret butent rusiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 gruodžio 2014 - 21:45
Mockava, nesusireikšmink, tu tik eilinė mockava lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 14:40)
Na milagrų ir mockavų (kurios duoda kelią) niekas neminėjo  4u.gif  Nereikia čia tiek susireikšminti biggrin.gif  lotuliukas.gif

Žmona Kuzejų kaltino, kad nenužudė Ferhado, o įdavė policijai. Jos ją ramino, sake, jog viskas ok bus, bet ji nutylėjo kažką, kodėl reikėjo jog būtinai Ferhatas mirtų. Ji juk maldavo ją nužudyti tų apsaugininkų Ferhado, o ne Kuzejaus. Na nebent kažką sumaišiau  doh.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

Bet tai kam??? Na kvailių kvailys doh.gif  doh.gif  doh.gif Aaa, nebent, kad liudytų pries Ferhadą ar dar kažkam...

Kadangi šiandieninės serijos dar nemačiau, tai praleidau, kad faktas su nuotrauka bus šiandien... O dėl žmonos, argi kai jis atėjo, ji nesakė, kad tipo kodėl kvietei policiją, nes aš tik tave kviečiau, kad nužudytum, nes gi tu didžiausias Ferhato priešas? Na, aš tiek prisimenu iš rusiško vertimo, ir supratau, kad ją nužudytų, o ne Ferhatą, gal lietuviškame variante ir kitaip, o gal ir rusiškame aš ne taip supratau? Ech, galas nematė... paliksiu tai jau mačiusiųjų su liet vertimu teismui... Nesvarbu, ka norėjo kad nužudytu, tik gaila kad iš vis ji Kuzei paskambino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 gruodžio 2014 - 21:49
QUOTE(oziarage @ 2014 12 02, 22:40)
Na milagrų ir mockavų (kurios duoda kelią) niekas neminėjo  4u.gif  Nereikia čia tiek susireikšminti biggrin.gif  lotuliukas.gif

Žmona Kuzejų kaltino, kad nenužudė Ferhado, o įdavė policijai. Jos ją ramino, sake, jog viskas ok bus, bet ji nutylėjo kažką, kodėl reikėjo jog būtinai Ferhatas mirtų. Ji juk maldavo ją nužudyti tų apsaugininkų Ferhado, o ne Kuzejaus. Na nebent kažką sumaišiau  doh.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

Bet tai kam??? Na kvailių kvailys doh.gif  doh.gif  doh.gif Aaa, nebent, kad liudytų pries Ferhadą ar dar kažkam...

itariu gera sirdis Kuzejaus neleis pailikt jos likimo valiai smile.gif bet kokia baisi israiska Kuzejaus mamos kai ja pamato 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:44)
Kadangi šiandieninės serijos dar nemačiau, tai praleidau, kad faktas su nuotrauka bus šiandien... O dėl žmonos, argi kai jis atėjo, ji nesakė, kad tipo kodėl kvietei policiją, nes aš tik tave kviečiau, kad nužudytum, nes gi tu didžiausias Ferhato priešas? Na, aš tiek prisimenu iš rusiško vertimo, ir supratau, kad ją nužudytų, o ne Ferhatą, gal lietuviškame variante ir kitaip. Paliksiu tai jau mačiusiųjų su liet vertimu ,teismui

as supratau, kad ji kviete Kuzeju tam, kad Ferhada nuzudytu 4u.gif
Atsakyti