Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

jeigu atsirastu kur internete su normaliu pilnu vertimu nesvarbu rusisku ar lietuvisku butu pasaka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ziuriu ir as ir jau neatsitraukdama,buvau praleidusi keleta seriju, tai dabar ziuriu rusiskai,na bent jau bandau,bet kuo toliau tuo maziau normalaus vertimo doh.gif verysad.gif

ir zinot mano akimis kuzey mama myli sunu,savotiskai bet myli,o va tetis gunejaus nemyli sad.gif
ir tai padare jam labai didele itaka gyvenime verysad.gif
O giunejus gal veliau paliks didelis nieksas broliui,nes kolkas tai jis normaliai elgiasi g.gif skaityk gavo is brolio zinute isbego niekam nesakes,nes jam rupi jis,jei jau butu toks nieksas,butu nekreipes demesio blink.gif
Atsakyti
Uzvakar gal 40 kartu perklausiau Hümeyra-kördüğüm, perskaiciau geltona eilute SM, kad Ali nebebus, tai jau buvo taip liudna, taip liudna, ta nakti net sapnavau Ali persvieciamam karste tarp daugybes geliu. O kai vakar nusove ji, tai vis atrode, kad spes isgelbeti, nu gi filmuose geri zmones negali mirti. Bet verysad.gif Asara nuriedejo, bet po to baigesi ir filmas, nespejau isiverkti blush2.gif Man verkimui truko muzikos, prie geros liudnos lengviau verkti. Bet labaqi gaila Kuzejaus, nu kaip bus filmas be Ali, neisivaizduoju net. Bet pamatysim.

Man irgi atrodo, kad Zeinep galvojo tik apie apie tai, ka isgirdo, kad Kuzejus myli ne ja.

O Ferhado zmona tikrai kviete Kuzeju, kad JA nuzudytu, ziurejau lietuviskai ir ne karta ji tai pakartojo.

Man tai idomu, kaip Ferhadas prisijunge prie kito zmogaus tel numerio, kad visiems sms issiunte g.gif
Atsakyti
Čia kaip suprantu antras sezonas prasidėjo smile.gif Tokie visi pasikeitę... Ale turkam nenuskilo, jiems ilgai reikėjo tęsinio laukti smile.gif
Atsakyti
Po kiek laiko čia dabar rodo,išties visi pasikeitę ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niestukas: 03 gruodžio 2014 - 14:24
Aha Kuzejus kazkoks keistas smile.gif pasikeites
Atsakyti
QUOTE(Niestukas @ 2014 12 03, 15:24)
Po kiek laiko čia dabar rodo,išties visi pasikeitę ?

po 3 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 03, 14:28)
po 3 menesiu  4u.gif

Ačiū,nenugirdau mat biggrin.gif
Atsakyti
Taip. Nuo siandien jau skaitosi antras sezonas smile.gif todel visi pasikeite smile.gif
O antras sezonas pas juos ir prasideda po triju menesiu smile.gif As tai uzjauciu zmones, kurie ziurejo online si seriala, nes pirmas sezonas labai jau liudnai baigesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2014 12 03, 06:13)
jeigu atsirastu kur internete su normaliu pilnu vertimu nesvarbu rusisku ar lietuvisku butu pasaka 4u.gif  4u.gif  4u.gif
ziuriu ir as ir jau neatsitraukdama,buvau praleidusi keleta seriju, tai dabar ziuriu rusiskai,na bent jau bandau,bet kuo toliau tuo maziau normalaus vertimo doh.gif  verysad.gif

Daubarė Paskelbta Šiandien, 05:21 Sveikos merginos.  Esu ligonis ir aš dėl šio serialo, žiūriu tik LT ir nuo iki. O šiandien niekaip negalėsiu pamatyti. Kuri sakėt, kad galit pabandyti įrašyti ir patalpinus internete pažiūrėti? Pasidalinkit ir su manim, jėzau kaip būsiu dėkinga. 4u.gif

Nesuprantu, arba aš neaiškiai išsireiškiau, arba jūs neskaitėt mano žinutės?

Dar kartą sakau visoms, jeigu kurios norit pažiūrėti nematytą seriją, rašykit man asmeninę žinutę.

Pridursiu, kad atsiųskite, kurios serijos norite, ir nurodykite savo email adresą.
Atskiro puslapio tikrai nekursiu, ir viso serijalo nesiųsiu, tačiau padėsiu toms kurios neturi galimybių visų serijų pamatyti. Tai nėra dalijimasis virtualioje erdvėje, visam pasauliui, tik pagal asmeninius prašymus.
Atsakyti
nesupratau giunejus skirtis nori blink.gif blink.gif vo tai tau, tai ko tuokesi, 3 men tepraejo o cia jau skirtis nori blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 03, 16:05)
nesupratau giunejus skirtis nori  blink.gif  blink.gif vo tai tau, tai ko tuokesi, 3 men tepraejo o cia jau skirtis nori  blink.gif

Taigi užpyko dėl Banu elgesio. O iš tiesų, manau, jis jau vestuvių dieną skirtis norėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 03, 15:05)
nesupratau giunejus skirtis nori  blink.gif  blink.gif vo tai tau, tai ko tuokesi, 3 men tepraejo o cia jau skirtis nori  blink.gif

Na man tai nieko keisto, nes bent man matesi, kad jis dideles meiles Banu nejaute ax.gif O ir siap jis puikiai zino, kad jis yra Banu Achilo kulnas, tuo ir naudojasi smile.gif
Atsakyti