Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

As vis paskaitineju jusu nuomones, bet galiu tikrai pasakyti, kad yra daug smagiau ziureti nieko forume neskaitant ir nediskutuojant, didesne intriga, jausmai stipresni, isgyvenimai tokie - atrodo kad jie visi butu mano gyvenimo dalis ir as taip pergyvenu del savo artimo, teisingai Mockava rase. Nes ir mano isgyvenimai pirma kart ziurint kai buvau beveik nieko forume neskaicius buvo daug stipresni. Tik antra kart ziurint pastebiu smulkmenas, kuriu anksciau nepastebejau, o gal trugde asarotos akys, ar tai kad dazniausiai naktim ziuredavau. Su mielu noru nelaukciau rytojaus serijos, o dabar pat iki pat ryto ziureciau tolimesnius ivykius, bet manau jau vyras mano nebesuprastu doh.gif Ziurint rusiskai, man kazkaip labiau sirdis verkia, daugiau isijauciu smile.gif

O man kaip tik siandien pasirode, kad Zainep su Giunejum nustojo verke, kai isgirdo, kad Ali liepe prisipazinti meileje, tada Zainep tokia sustingusi paliko ir atrodo jai vienodai paliko, kad draugas mirsta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 02 gruodžio 2014 - 22:52
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 02, 21:13)
o man tai siandien ta Ferhato zmona ir visos Simai dzin! biggrin.gif Allah Allah man tik Ali gavoj....

Aš irgi nesuprantu kaip dar kažkam ta Simai šiandien rūpi doh.gif Juo labiau, kad jos net nerodė beveik. Ar čia tik aš nemačiau? g.gif

Ali gaila ŽIAURIAI cry.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 21:28)
Aš kaip šiandien prisimenu, kai žiūrėjau, žinoma, kažkur vidurys nakties buvo, ir jokių užuominų, nieko nesupratau kas vyksta, tik vos ne kartu su Kuze atsipeikėjau, tai ir man širdis paduose atsirado, tiesiog šokas buvo kai supratau ką Ferhatas sugalvojęs, pritrūko oro!  Atrodo kartu su Kuziejumi pergyvenau Ali mirtį, kaip kad vienas iš mano brolių gulėtų peršautas...

Bet jei nenori nieko žinoti, tada neturi lįsti ir skaitinėti, nes jei ne vienas, tai kitas, tyčia ar netyčia vistiek prasitars... Forumai yra vieša erdvė, deja deja...

drinks_cheers.gif Ir man lygiai taip pat buvo, eina sau, pamenu žiūrėjau naktį, tai užverkiau visas akis, užmigt paskui negalėjau iki ryto doh.gif Nu gyvenime nesu verkus dėl filmo, o čia doh.gif Vyrui negalėjau paaiškint ko visa užtinus atsikėliau lotuliukas.gif

Va būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Rutacka @ 2014 12 02, 21:32)
Man truputuka baisu ar be Ali serialas nebus per daug liudnas, nezinau sio aktoriaus vardo, bet man jis nerealus, Ezelyje - vaidino tobula psichopata. O cia buvo be galo geras...liudna kad nebebus sio sviesuliuko. Man jie su Gulten taip serialo nuotaika pakeldaavo...

Na, linksmas jis niekada nebuvo ir nebus smile.gif Ali sąmojo niekas nepakeis ir jo tikrai truks. Aktorius Riza Kacaoglu nuostabus thumbup.gif Beje, taip kaip pamatėte šio aktoriaus "kitą pusę", taip ir kito aktorinį meistriškumą galėsite įvertinti smile.gif Rytoj pasirodys kitas visoms jau zinomas aktorius kardinaliai priešingame amplua mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2014 12 02, 21:51)
Ziurint rusiskai, man kazkaip labiau sirdis verkia, daugiau isijauciu  smile.gif 

O man kaip tik siandien pasirode, kad Zainep su Giunejum nustojo verke, kai isgirdo, kad Ali liepe prisipazinti meileje, tada Zainep tokia sustingusi paliko ir atrodo jai vienodai paliko, kad draugas mirsta  verysad.gif

Tik pritarti galiu. Visi iki vieno dialogai, kurie rusiškai suvirpino man visas jautriausias stygas, lietuviškai, deja, nuskambėjo labai šiaip sau. Tikrai nepajaučiau to, ką jaučiu žiūrėdama rusiškai kad ir kelintą kartą.

Aš juos abu su Guniejum norėjau nudaužti nuo ekrano doh.gif Varytų pasitikt greitosios, rodytų kelią, dar kažką, tai ne - stovi abu ir klauso ausis pastatę ką Ali Kuziejui sako doh.gif Guney bent jau vaidino tobulai, o Zeynep tai kaip visada vienoda veido išraiška - išsižiojus guminė lėlė pakeltais antakiukais. Kaip Sami sako tfu ant jos lotuliukas.gif
Jai iš principo ir vienodai. Nes tarp jų niekada nebuvo tarpusavio ryšio. Tokio, koks yra tarp Ali, Kuzey ir Cemre. Bandė ji įsitrinti į jų kompaniją ir vaidinti draugę, bet nesigavo. Rytoj labai įdomi serija laukia, daug atsakymų į čia anksčiau iškeltus klausimus išgirsime. Bet ech, kaip liūdna angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 gruodžio 2014 - 23:17
Atejau ir cia Mockavai padekot 4u.gif Jos deka perziurejau siandienine serija.
Kazkaip niekad Demet simpatiju nejauciau, bet vat siandien klube su Ali jie taip meiliai susiziurejo... verysad.gif
Atsakyti
Busiu nepopuliari, bet man atrodo, kad Guneju ir Zaynep istiko sokas, uztat ir stovejo kaip ibesti abu.. Man pasirode, kad Gunejus gana nuosirdziai asarojo. Niekas juk nesitikejo tokio baisaus ivykio.. verysad.gif
Simai??? Rimtai parsives namo? Negaliu patiket.. Kodel? Juk ji Ferhado draugele.. Dar iki Ali mirties butu vienas dalykas, o dabar.. Nesuvokiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 12 02, 16:22)
Atejau ir cia Mockavai padekot  4u.gif  Jos deka perziurejau siandienine serija.
Kazkaip niekad Demet simpatiju nejauciau, bet vat siandien klube su Ali jie taip meiliai susiziurejo...  verysad.gif

Čia tau ačiuks, kad atradai kaip, aš vistiek jas visas įrašinėju, dėl anytos, bet manau kad ir dėl savęs blush2.gif taigi persiųsti, kai žinau kaip, visai nesunku.

O Demet man kažkodėl atrodo, turėjo būti laikinas personažas, ir jei pastebėjote, kaip Ali/Kuzey/Guney su jomis susipažino(bare, o paskui dar pas Ali Naujus kartu sutiko) visiškai kita aktorė net buvo. Man asmeniškai Demet simpatiška, žinoma, iš pradžių ji parodyta be kantrybės, pavydi, visada pykstanti, nesupratinga, bet atrodo tokia buvo, nes niekada negalvojo, kad Ali į ją rimtai žiūri, o štai, kai pasipiršo, jie labai gražiai bendravo. Man ji fainuolė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 gruodžio 2014 - 23:57
pasakykit kas nors ka kalbejo dzemre su guniejum 39serijoje ant stogo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siaubas vargas su ta turku kalba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 02, 22:56)
O Demet man kažkodėl atrodo, turėjo būti laikinas personažas, ir jei pastebėjote, kaip Ali/Kuzey/Guney su jomis susipažino(bare, o paskui dar pas Ali Naujus kartu sutiko) visiškai kita aktorė net buvo. Man asmeniškai Demet simpatiška, žinoma, iš pradžių ji parodyta be kantrybės, pavydi, visada pykstanti, nesupratinga, bet atrodo tokia buvo, nes niekada negalvojo, kad Ali į ją rimtai žiūri, o štai, kai pasipiršo, jie labai gražiai bendravo. Man ji fainuolė  smile.gif

Aš vis pamiršdavau paklaust ar čia ta pati Demet, nes ir aš atkreipiau dėmesį, kad kita aktorė, todėl iki galo ir nebuvau tikra ar čia ta pati. Demet vaidmuo man patiko, tik aktorė nelabai smile.gif
Atsakyti
Dar kartą išgyvenau Ali netektį, kartu su Kuziejumi, siaubinga serija... Ferhatas puikiai žinojo, kas jam šiuo momentu brangiausias žmogus....

Žiūrėdama antrą kartą, ir šį kartą lietuviškai, pasilieku prie savo nuomonės:
1) Šermin kvietė Kuziejų, kad nužudytų ją. Tą tik patvirtino ligoninėje, sakydama, kad smogsi skaudžiausiai, nužudydamas mane.
2) sutinku su tomis, kurios sako, kad Zainep išgirdusi Ali prašantį Kuziejaus pasakyti kad myli, dar kartą įsitikino, kad tai tikrai nėra skirta jai. Kadangi aš ją laikau savanaude, irgi pritariu, kad jai nesvarbu, kas darėsi aplinkui, nes ją užpuolė galbūt pavydo, galbūt neapykantos jausmas, ar net keršto troškimas, o ne skausmas dėl mirštančio draugo... Giunėjaus veide matėsi, kad jis supranta, ką Kuziejus praranda, Giunėjus nuoširdžiai perteikė Ali netektį.
3) man užtenka dviejų kartų, trečią kartą tikrai nenoriu pergyventi šios serijos, taigi iriamės į priekį, ir žiūrim ką padarė iš Kuziejaus jo geriausio draugo mirtis...
Papildyta:
QUOTE(lilayte @ 2014 12 02, 17:23)
pasakykit kas nors ka kalbejo dzemre su guniejum 39serijoje ant stogo  4u.gif  4u.gif  4u.gif
siaubas vargas su ta turku kalba sad.gif

Džemre kaip visada gynė Kuziejų, o aišku Giunėjus jį kaltino, kad Kuziejus jį visada tempia žemyn... Susinervinęs Giunėjus jai pasakė, kad viskas, kas įvyko avarijos vakarą, įvyko dėl jos... Ji aišku bandė iškvosti, kas buvo tą naktį, ką jis žino. Tačiau paskambino Banu, ir Giunėjus tik pasakė Džemre, kad tegul pats Kuziejus papasakoja... Ko pasekoje kaip toliau matei ir ivyko pokalbis/meilės prisipažinimas restorane, ir taip pat pokalbis pas Giunėjų namuose. Tokia santrauka :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 03 gruodžio 2014 - 06:14
QUOTE(Milagra @ 2014 12 03, 00:41)
Demet vaidmuo man patiko, tik aktorė nelabai smile.gif

drinks_cheers.gif visiskai. Man vienintele aktore (ne personazas), kuri visiskai nelimpa prie sios visos komandos. Net Merve (Zeinep) man tiek nekliuva. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 12 03, 06:06)

2) sutinku su tomis, kurios sako, kad Zainep išgirdusi Ali prašantį Kuziejaus pasakyti kad myli, dar kartą įsitikino, kad tai tikrai nėra skirta jai. Kadangi aš ją laikau savanaude, irgi pritariu, kad jai nesvarbu, kas darėsi aplinkui, nes ją užpuolė galbūt pavydo, galbūt neapykantos jausmas, ar  net keršto troškimas, o ne skausmas dėl mirštančio draugo... Giunėjaus veide matėsi, kad jis supranta, ką Kuziejus praranda, Giunėjus nuoširdžiai perteikė Ali netektį.

Na as atidziai ziurejau ta scena, nes buvau paskaicius, kad Zeinep ten be reakcijos stoves. Tai ji butent taip ir stovejo. Nei as jokio soko nepamaciau, nieko. Jei neklystu ji net i sonus isisprendus stovejo. Na bet gal cia toks uzmanymas buvo. Tarkim. Bet va Gunejui tikrai skaudejo ir pasikartosiu, kad, bent man, pasirode, jog net jis suprato, kad Kuzejus netenka BROLIO. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 03, 08:35)
Bet va Gunejui tikrai skaudejo ir pasikartosiu, kad, bent man, pasirode, jog net jis suprato, kad Kuzejus netenka BROLIO.  verysad.gif

drinks_cheers.gif Tikrai suprato. Ir tikiu, kad jam tuo momentu tikrai nuoširdžiai gaila ir skaudu buvo. Ko nepasakysi apie Zeynep. Ji akivaizdžiai tik apie save galvojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 gruodžio 2014 - 09:51
QUOTE(Milagra @ 2014 12 03, 10:48)
drinks_cheers.gif Tikrai suprato. Ir tikiu, kad jam tuo momentu tikrai nuoširdžiai gaila ir skaudu buvo. Ko nepasakysi apie Zeynep. Ji akivaizdžiai tik apie save galvojo.

Jau tokia man savanaudė ji man ten pasirodė! Miršta tavo mylimo vyro geriausias draugas, o ji tokia pusiau abejinga. Tikrai išgirdusi Ali žodžius suprato, kad ne apie ją šnekėjo. Gyvačių gyvatė.
Atsakyti
Sveikos merginos.

Esu ligonis ir aš dėl šio serialo, žiūriu tik LT ir nuo iki. O šiandien niekaip negalėsiu pamatyti. Kuri sakėt, kad galit pabandyti įrašyti ir patalpinus internete pažiūrėti? Pasidalinkit ir su manim, jėzau kaip būsiu dėkinga. 4u.gif
Atsakyti