Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Milagra @ 2014 11 28, 00:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kas jos turi biggrin.gif

biggrin.gif tai vat uz tai ir uzsidejau toki parasa, kad galeciau kas dien ziuret, nes iki tos laimingos dienos dar oooj kiek laiko smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 28, 16:52)
Na, šiandien gera proga į viską pažvelgti iš Guney pusės 
Ir pasikartosiu, bet mano akimis Bugra Gulsoy (Guney) vaidina nuostabiai

drinks_cheers.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 11 28, 17:31)
Zinau, kad daugelis jame nieko gero nemato, laiko paskutiniu nieksu. Na, bet, mano galva, nebuvo jis blogas zmogus is prigimties. Manau, tie grizimai i vaikyste, tam ir skirti, kad parodyti, jog nuo mazens Gunejus buvo silpno charakterio, tylus, bailus vaikas, psichologiskai silpnesnis. Tokie dazniausiai gyvenime ir pasiduoda blogai itakai. Manau, butent tevu nesantaikai, pinigai, noras gyventi kitaip, ji labiausiai ir pakeite. Esu isitikinus, kad jis irgi nelaimingas, vienisas zmogus, tiesiog nesugebejes tinkamai pasirinkti prioritetu ir laiku nesustojes verysad.gif
Nors irgi esu uz tai, kad kiekvienas turi galimybe rinktis, kaip ir kiekvienas turi sumoket uz savo nuodemes...

drinks_cheers.gif istikruju visiskai sutinku, jis nors ir vyresnis brolis buvo, bet niekada nemokejo uz save pastoveti, visada ji gindavo Kuzejus, ir man tie prisiminimai parodomi istikruju kiek daug pasako apie juos, ju seima..kai mazus rode, tai man taip gaila buvo tu dvieju berniuku, kai pagalvoji uzauge tokioje seimoje kurioje saukimas, rankos kelimas prie moteri buvo vos ne kasdienybe, tai palyginus jie uzaugo tikrai gerais vyrais. O Giunejus, kaip ir saket, nebuvo blogas, tik pasirinko bloga kelia, kartais sugrysta tas gerasis Giunejus, bet blogoji jo puse vistiek ji uzvaldo ir jis vel tampa tuo paciu Giunejum smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 28, 21:54)
Susibrandino smile.gif Kai tik ji suprato ką jam jaučia, iš karto pradėjo jo siekti. Ir darė tai labai kryptingai ir protingai  Ne per lovą, be apgaulės, manipuliacijų, o tiesiog pažindama jį geriau nei save ir palaikydama smile.gif Čia mano nuomonė  4u.gif Gal kitiems kitaip atrodo.

vat cia man didziausias ir yra skirtumas Zeinep ir Dzemre, Dzemre taip gerai pazysta ta tikraji Kuzeju, jo siela, jo tikraji veida, o Zeinep i tai net nesigilina, ji net nepastebi tokiu dalyku, kuriuos pastebi ir zino Dzemre, tai velgi parodo, kad Dzemre nera tokia pavirsutiniska mergina, o Zeinep man butet tokia ir yra nusitempiau i lova - ir jau tu mano, pasiglamzem, pasibuciavom ir jau skaitosi myliu, bet siaip man ji visiskai nepazysta to tikrojo Kuzejaus, ir iki to pazinimo jai dar labai toli todel ir naudojasi amziais Dzemre, ir jos patarimais, nes pati tokiu atradimu nemoka padaryti, ka atradusi ir zino Dzemre.

QUOTE(skuba3 @ 2014 11 28, 23:45)
Bet man kol kas nepanašu, kad dabar ji jo siekia (na gal ateity kitaip bus), nors jausmus savo jau suprato, tiesiog, kai myli, tai ir rūpinies mylimu, stengies padėti, palaikyti, nesitikėdamas kažko už tai  smile.gif

Na as tai siuo metu pnepavadinciau siekimu, o pavadinciau si tarpsni "nemylim, bet pavydim" biggrin.gif Vien jau jo reakcijos i Barisa, manau daug ka pasako, ir ji ta puikiai supranta, juk kai atejo Kuzejaus kviesti i gimtadieni, ir kai jis pasake juk bus tavo vaikinas, ji nepaneige, kad jis ne mano vaikinas ar dar kazkaip, ji atsake, kad jo tiesiog nebus, jis isvykes, jos tas laiko praleidimas su Barisu, manau irgi yra zadimas su Kuzejum, juk jam tik pasakyk kad Dzemre su Barisu, tai tas pats kas buliui raudona spalva parodyt smile.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 11 29, 02:51)
Milagra labai puikiai atsakė į jūsų klausimą, o ir Jūs labai teisingai pastebėjot. Aš dar pridėsiu, kad kartais reikia paleisti mylimą žmogų, kad jis pas tave sugrįžtų. Ir Çemre panašiai, ji taip jį myli, kad net gali jo atsiskayti paties Kuziejaus labui. Kaip ir dabar, ji jo savotiškai atsisakė, nekovodama prieš Zainep. Nors jai labai skaudu, ir ji stengiasi kiek gali atsitolinti, ji mato kad Kuziejus laimingas, ir tuo tenkinasi. Ji paprasta mergina, kaip ir kiekviena buvo o gal ir dar bus palūžusi, pridariusi ir gal dar pridarys kvailysčių, bet ji visa savo esybe myli Kuziejų ir padarys bet ką, kad jis būtų laimingas, ne taip kaip kai kurie herojai :-) ir  ji nors atrodo atsitolinusi nuo jo, bet visada atsiranda prie jo kada jam reikalingiausia, tiesiog išgirsta jo vidinį balsą...

Çemre papraščiauisiai antroji Kuziejaus puselė ir ankščiau ar vėliau šios puselės suras viena kitą

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
ateinu čia paskaityti įdomių minčių 4u.gif iš ties, serialas puikus wub.gif tiek daug apmąstymų, minčių, palyginimų, gyvenimo, vis priverčia susimastyti ir netgi analizuoti save, savo aplinką...
o aš verkiu cray.gif cray.gif cray.gif ir kas mane tempė pažiūrėt į priekį, jau nepamenu kada taip verkiau...
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 11 29, 19:52)
ateinu čia paskaityti įdomių minčių 4u.gif iš ties, serialas puikus wub.gif tiek daug apmąstymų, minčių, palyginimų, gyvenimo, vis priverčia susimastyti ir netgi analizuoti save, savo aplinką...
o aš verkiu cray.gif  cray.gif  cray.gif ir kas mane tempė pažiūrėt į priekį, jau nepamenu kada taip verkiau...

joo, laukia asaru pakalnes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 29 lapkričio 2014 - 19:04
QUOTE(katanelis @ 2014 11 29, 17:52)
o aš verkiu cray.gif  cray.gif  cray.gif ir kas mane tempė pažiūrėt į priekį, jau nepamenu kada taip verkiau...

Ojei, net nepriminkit doh.gif Aš gyvenime tiek nesu žliumbusi dėl filmo.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 11 29, 21:00)
joo, laukia asaru pakalnes verysad.gif

O aš turbūt visai suakmenėjus esu doh.gif vienintelė vieta per tas serijas, kuri sugraudino, tai kai Banu pirmąkart ištiko priepuolis ir ji nebepažino net Barišo, kol kas daugiau jokių ašarų tongue.gif Na lygtai kita savaite bus ašaringa, bus matyt, ar liksiu nesugraudinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 11 29, 18:42)
O aš turbūt visai suakmenėjus esu  doh.gif vienintelė vieta per tas serijas, kuri sugraudino, tai kai Banu pirmąkart ištiko priepuolis ir ji nebepažino net Barišo, kol kas daugiau jokių ašarų  tongue.gif Na lygtai kita savaite bus ašaringa, bus matyt, ar liksiu nesugraudinta  biggrin.gif

Na, jei antradienį be ašarų atlaikysit, tai tada diagnozę nustatysim biggrin.gif
Atsakyti
Manau Džemrę subrandino patirtis su Gvinėjum ir kiti pastarieji įvykiai.

O tas žaidimas su Barišu....ujj kaip man patinka kad ji moka paerzinti Ali, Kuzieju... kelis kartus jie Barišą pavadino jos vaikinu... o ji sau neneigia tongue.gif uj kaip kutena jų nervus..

. Bet ji taip bando atsiplėšti nuo vienatvės, nuo nuolatinio dalyvavimo Zaineb ir Kuziejaus santykiuose. Įdomu tik kokių paskatų vedinas Barišas su ja prasidėjo, pasufleruokit geltonai.... ar čia tikri jausmai, ar čia noras įskaudinti venerą ir gvinėjų.
Atsakyti
Na va turim žodį išsimylėjo, dabar dar ir Gvinėjų turim smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 11 30, 10:15)
Na va turim žodį išsimylėjo, dabar dar ir Gvinėjų turim smile.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 11 30, 10:15)
Na va turim žodį išsimylėjo, dabar dar ir Gvinėjų turim smile.gif  tongue.gif

Man Gvinėjus irgi šypsena sukėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2014 11 29, 18:52)

O man daug ašarų nesukėlė, gal kad iš anksto žinojau, kas įvyks smile.gif verkiau, bet su saiku, jei taip galima pasakyti biggrin.gif
Daugiausiai tai verkiau per Bihter laidotuves, visa net sutinusi buvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fidija: 30 lapkričio 2014 - 11:45
QUOTE(Milagra @ 2014 11 29, 21:20)
Na, jei antradienį be ašarų atlaikysit, tai tada diagnozę nustatysim biggrin.gif

Tas antradienis galetu ir neateiti verysad.gif man jau dabar negera kaip pagalvoju.
Atsakyti
O as kaip tik nei antradieni, nei treciadieni negalesiu paziuret mad.gif
Atsakyti