Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

oi koks tas Kiuzejus-moteris prisipazista meileje, o jis sako nutilk, bjauru schmoll.gif
Atsakyti
Na ir asilas tas Kuzejus!!! Jam prisipazista, o jis, uztylk! Nu tikras skystakiausis kaip ir Behliulis is UM biggrin.gif

o dar ir atsilikeliai pabiro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 01 gruodžio 2014 - 15:30
Stipriai cia buvo.. Vargse Dzemre verysad.gif
Papildyta:
"Buk prakeiktas atsilikeli" lotuliukas.gif
Atsakyti
bet koks geras draugas Ali, vertetu kiekvienam toki turet biggrin.gif
Atsakyti
Nieko sau skystakiaušiškumas išgirsti žodžius, kurių laukei ir tikėjaisi beveik visą savo gyvenimą ir sugebėti į juos neatsakyti. O jau Kuziejų lyginti su Behliuliu, tai išvis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
itariu negero del Ali,bus neteisinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 01, 14:32)
"Buk prakeiktas atsilikeli" lotuliukas.gif

Kadangi aš Fatmagulės lietuviškai nežiūrėjau, tai buvo pirmas kartas, kada išgirdau legendinį atslilikėlį biggrin.gif Net balsu susijuokiau lotuliukas.gif

O Ali tai be žodžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2014 12 01, 16:35)
itariu negero del Ali,bus neteisinga  verysad.gif

Aha, tas pasakymas, jei bus lemta automobile ispirksiu ir dar Kuzejui pasakymas, tikiu, kad jus busite kazkada laimingi. Na toks ne prie gero vedantis jausmas. Ir dar tas anonsas LNK sios savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 15:31)
Ir man labai graži ta daina smile.gif Kaip ir dauguma šiame seriale grojančių kitų dainų.
Deja  verysad.gif Bet dabar laukia labai stiprios serijos. Aš jau kelintą kartą žiūriu, bet vis neatsistebiu aktorių vaidyba. Norėčiau, kad šis serialas niekada nesibaigtų biggrin.gif  cool.gif

vaidyba tai bent jau siandien neatsistebejau, ziuriu ir galvoju, nu kaip taip imanoma suvaidint thumbup.gif thumbup.gif

O jau Giulten makiazas blink.gif ji i vestuves ar i helauvyo vakareli ruosiasi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 15:15)
vaidyba tai bent jau siandien neatsistebejau, ziuriu ir galvoju, nu kaip taip imanoma suvaidint thumbup.gif  thumbup.gif

O jau Giulten makiazas blink.gif ji i vestuves ar i helauvyo vakareli ruosiasi doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu čia labai daugkam jos stilius patinka, tai laukiu atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 17:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu čia labai daugkam jos stilius patinka, tai laukiu atsiliepimų biggrin.gif

jau tokiam makiazui abejingu kazi ar liks biggrin.gif biggrin.gif stipriai persistengta doh.gif
va dzemre man labai graziai ir elegantiskai atrodo. Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 16:15)

O jau Giulten makiazas blink.gif ji i vestuves ar i helauvyo vakareli ruosiasi doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif o ta priklijuota kasa? blink.gif blink.gif man tai toks jausmas, kad ji i koki laisvesnio pobudzio kabakeli susiruose biggrin.gif Per makiaza ir sukuosena, net jos italiskos suknes nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti