oi koks tas Kiuzejus-moteris prisipazista meileje, o jis sako nutilk, bjauru
Stipriai cia buvo.. Vargse Dzemre 
Papildyta:
"Buk prakeiktas atsilikeli"
Papildyta:
"Buk prakeiktas atsilikeli"
bet koks geras draugas Ali, vertetu kiekvienam toki turet
Nieko sau skystakiaušiškumas išgirsti žodžius, kurių laukei ir tikėjaisi beveik visą savo gyvenimą ir sugebėti į juos neatsakyti. O jau Kuziejų lyginti su Behliuliu, tai išvis
itariu negero del Ali,bus neteisinga
QUOTE(Leiton @ 2014 12 01, 14:32)
Kadangi aš Fatmagulės lietuviškai nežiūrėjau, tai buvo pirmas kartas, kada išgirdau legendinį atslilikėlį
O Ali tai be žodžių
QUOTE(lilayte @ 2014 12 01, 16:35)
Aha, tas pasakymas, jei bus lemta automobile ispirksiu ir dar Kuzejui pasakymas, tikiu, kad jus busite kazkada laimingi. Na toks ne prie gero vedantis jausmas. Ir dar tas anonsas LNK sios savaites
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 15:31)
Ir man labai graži ta daina
Kaip ir dauguma šiame seriale grojančių kitų dainų.
Deja
Bet dabar laukia labai stiprios serijos. Aš jau kelintą kartą žiūriu, bet vis neatsistebiu aktorių vaidyba. Norėčiau, kad šis serialas niekada nesibaigtų

Deja
vaidyba tai bent jau siandien neatsistebejau, ziuriu ir galvoju, nu kaip taip imanoma suvaidint
O jau Giulten makiazas
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 15:15)
vaidyba tai bent jau siandien neatsistebejau, ziuriu ir galvoju, nu kaip taip imanoma suvaidint
O jau Giulten makiazas
ji i vestuves ar i helauvyo vakareli ruosiasi

O jau Giulten makiazas
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 17:17)
jau tokiam makiazui abejingu kazi ar liks
va dzemre man labai graziai ir elegantiskai atrodo. Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 16:15)