Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(atverklanga @ 2014 11 30, 12:55)
O as kaip tik nei antradieni, nei treciadieni negalesiu paziuret  mad.gif

Sutaupysit nervu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gerbėjos biggrin.gif

peržiūrėjau visą iki galo per internetą ax.gif , bet paskutines serijas teko žiūrėti su subtitrais doh.gif , tai pusės nedaskaičiau, ir kai ko neįkirtau unsure.gif jūs man sakykit, tai kur dingo Baryšas?? nebesupratau, ar jis taip laimingai ir išsisuko nuo visko?
Atsakyti
Ko gero supratau iš anonso, kas įvyks...Na tai tada pz. Ale taip dar sugalvok scenaristams.

O už ką ten Sami žmoną mušė kai Giunėjus prisiminė?

Labai Giunėjaus gaila buvo kai jis ten verkė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 30 lapkričio 2014 - 15:09
QUOTE(oziarage @ 2014 11 30, 16:07)
Ko gero supratau iš anonso, kas įvyks...Na tai tada pz. Ale taip dar sugalvok scenaristams.

O už ką ten Sami žmoną mušė kai Giunėjus prisiminė?

Labai Giunėjaus gaila buvo kai jis ten verkė unsure.gif

jis draude visada zmonai bendrauti su savo giminaiciais, nes jie jo kaip supratau nenorejo i zentus, o jie tai pries ju valia susizenijo, o ji isileido ta diena kaip supratau kazkokius savo giminaicius i svecius, uz tai ir gavo lupt. Juk kazkada ir pati sake, kad iki siol su sese tik telefonu bendrauja, nes uz tai kad ji uz Samio istekejo jos atsisake seima.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2014 11 30, 14:04)
sveikos gerbėjos  biggrin.gif

peržiūrėjau visą iki galo per internetą  ax.gif , bet paskutines serijas teko žiūrėti su subtitrais  doh.gif , tai pusės nedaskaičiau, ir kai ko neįkirtau  unsure.gif jūs man sakykit, tai kur dingo Baryšas?? nebesupratau, ar jis taip laimingai ir išsisuko nuo visko?

Na, kad konkrečiai ir nebuvo parodyta kas jam nutiko. Scenaristės leido daugiau mažiau interpretuoti, bet, panašu, kad nuskendo jis. Ne be Burako pagalbos.
Atsakyti
Prašau nesikabinėti prie mano Gvinėjaus cool.gif Ok, pasitaisysiu biggrin.gif

Man kyla poreikis kabelinės tv, kur galima peržiūrėti rodytas laidas smile.gif pažiūrėjau kelias praleistas serijas rusiškai ir nė velnio nesupratau doh.gif
Atsakyti
Gal kas turite muzika, kai Dzemre su Barisu sedejo kartu ir ziurejo i pilnati?
Atsakyti
Jei turite omenyje tą, kai saulėtekį pasitiko kartu, tai buvau įmetusi, prašom smile.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 24, 15:24)

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 09:27)
Jei turite omenyje tą, kai saulėtekį pasitiko kartu, tai buvau įmetusi, prašom smile.gif

Gera menesi jau esu atitrukus nuo SM.

Aciu labai mirksiukas.gif Uzveze mane turku muzika ax.gif
Atsakyti
Noredama rasta ta daina, pirma turejau rasti ta serija. Internete susiradau ta serija, kaip abu sedi ir staiga rodo, kaip jie jau ryte grizta, daina iskirpta. Va tai ir ziurek rusiskas serijas, kiek visko galima praleisti. Teko per TV atsukineti visas serijas.

Blyn, kaip uzveze blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vemvet: 01 gruodžio 2014 - 13:39
Negaliu patiketi, kad jau ipusejo serialas.. unsure.gif
Atsakyti
Ir man labai graži ta daina smile.gif Kaip ir dauguma šiame seriale grojančių kitų dainų.

QUOTE(Leiton @ 2014 12 01, 13:06)
Negaliu patiketi, kad jau ipusejo serialas.. unsure.gif

Deja verysad.gif Bet dabar laukia labai stiprios serijos. Aš jau kelintą kartą žiūriu, bet vis neatsistebiu aktorių vaidyba. Norėčiau, kad šis serialas niekada nesibaigtų biggrin.gif cool.gif
Atsakyti