Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 09, 04:51)
Čia mum taip atrodo, jog negyvenčiau, nesitaikstyčiau, kas verčia kentėti ir pan. Netgi mūsų gana europietiškoje visuomenėje apstu moterų, kurios taikstosi, gyvena, netgi yra pavyzdžių, jog ir galą gauna taip sakant. O čia dar patriarchalinė Turkija. Jei žiūrint objektyviai ir kiek plačiau į Handan situaciją, tai ji socialiai labai pažeidžiama moteris: ištekėjo turbūt gana jauna, be išsilavinimo, be jokios darbo patirties, atstumta giminaičių, išlaikoma vyro, be artimų draugų ir jau brandaus amžiaus, kur tokia moteris gali eiti ir kam ji reikalinga. Filme atsirado suaugęs sūnus, kuriam "nuskilo" išeiti į pasiturinčią šeimą, todėl neišsipildžiusių svajonių ir geresnio gyvenimo norų vedama Handan turėjo bent galimybę pabėgti nuo gyvenimo, kurį sunku vadinti gyvenimu. Aš pvz. matau, jog Handan išėjo turėdama ir pretekstą (Simai pasirodymas), ir priežastį (jos neišsipildę norai ir nepakenčiama dabartis). Bet jei ne Giunėjaus santuoka su Sinaneriais, sėdėtų ir toliau Handan su savo ūmiuoju Samiu ir net Simai gretimam kambary.
Beje, man Giulten kaip vienišos motinos pavyzdys gana įspūdingas; turkiškoje visuomenėje  ji netekėjusi, su nesantuokiniu vaiku sugebėjo susikurti versliuką, įsigyti namus, užauginti vaiką  thumbup.gif

Puikiai pasakyta! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nekenčiu Gulten už šitą pokalbį.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 08:56)

drinks_cheers.gif bet myliu Kuziejų, kad neištarė "gerai"
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 16:56)

as irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 14:57)
drinks_cheers.gif  bet myliu Kuziejų, kad neištarė "gerai"

drinks_cheers.gif wub.gif

Nu kaip šitaip elgtis doh.gif Kokia būtinybė buvo šitaip jį suspardyti gulintį doh.gif verysad.gif blink.gif Gi jo paskutiniu metu net akiratyje nebuvo, jis nesimatė ir nekalbėjo su jos Cemre, galėjo sau tyliai regzti savo dukters pardavimo planus. Kam reikėjo jį išsikasti vos ne iš po žemių ir šitaip skaudinti?! Ir turint omeny, kad ji jam buvo vienas iš tų žmonių, kurį jis laikė savu ir artimu. Ir kokią teisę ji turėjo jam aiškinti, kad jis tarsi niekas, kad tai, ką jam jaučia Cemre, nėra meilė.

Ir, aišku, negaliu nepagirti dar kartą aktoriaus. Žiūrėdama šią sceną, tiesiog mačiau kaip jam žemė slysta iš po kojų. Patikėjau ir išgyvenau viską kartu su juo verysad.gif
Nu žiauriai, tiesiog žiauriai gaila Kuzey angel_sadangel.gif
Atsakyti
Jėzau Marija, kaip išgąsdino tas su grandine kai puolė Kuziejų unsure.gif

Bet ot kokia maniera Kuziejaus visada mašinoje sėdėti išmetus ranką pro langą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 09 gruodžio 2014 - 16:06
Vietoj Džemrės sėsdama i mašiną dar būčiau vidurinį Džeksonui parodžius mirksiukas.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Siandienines serijos reziume: visi veikeju poelgiai padaryti vadovaujantis karstomis emocijomis. Saltenis protas nustumptas i antra plana. Na ir dabar gausis tas kas gausis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 17:03)
drinks_cheers.gif  wub.gif

Nu kaip šitaip elgtis  doh.gif Kokia būtinybė buvo šitaip jį suspardyti gulintį  doh.gif  verysad.gif  blink.gif Gi jo paskutiniu metu net akiratyje nebuvo, jis nesimatė ir nekalbėjo su jos Cemre, galėjo sau tyliai regzti savo dukters pardavimo planus. Kam reikėjo jį išsikasti vos ne iš po žemių ir šitaip skaudinti?! Ir turint omeny, kad ji jam buvo vienas iš tų žmonių, kurį jis laikė savu ir artimu. Ir kokią teisę ji turėjo jam aiškinti, kad jis tarsi niekas, kad tai, ką jam jaučia Cemre, nėra meilė.

Ir, aišku, negaliu nepagirti dar kartą aktoriaus. Žiūrėdama šią sceną, tiesiog mačiau kaip jam žemė slysta iš po kojų. Patikėjau ir išgyvenau viską kartu su juo  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
zinokit taip neverkiau po ali mirties, kaip per sia scena, vien ziurint i Kuzeju asaros pacios riedejo..kaip jis yra sakes, bandau atsitiesti,lipti is griovio, bet ir vel mane i ji istuma, ta akimirka ji ne tik istume, bet ir dar ir kojom sutrype..ech ta Giulten, negalejo ji savo liezuvio nulaikyt doh.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 09, 17:33)
Siandienines serijos reziume: visi veikeju poelgiai padaryti vadovaujantis karstomis emocijomis.  Saltenis protas nustumptas  i antra plana. Na ir dabar gausis tas kas gausis doh.gif

nu ka padarysi,tokia jau ta turku tauta - karsta, tai ir veiksmai ant karstuju daromi biggrin.gif tikiuosi veselios nebus, tikiuosi isgelbes kas nors Dzemre nuo tokio durno zingsnio, labai tikiuosi..

___

Bet ziuriu gerai Giunejui galvele susisukus, jam tik Dzemre dabar galvoj, tik kas ir tuoj jis Dzemre prikisa, ji musa uz viena, o jis savo dainele apie Dzemre gieda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 09:03)
drinks_cheers.gif  wub.gif

Nu kaip šitaip elgtis  doh.gif Kokia būtinybė buvo šitaip jį suspardyti gulintį  doh.gif  verysad.gif  blink.gif Gi jo paskutiniu metu net akiratyje nebuvo, jis nesimatė ir nekalbėjo su jos Cemre, galėjo sau tyliai regzti savo dukters pardavimo planus. Kam reikėjo jį išsikasti vos ne iš po žemių ir šitaip skaudinti?! Ir turint omeny, kad ji jam buvo vienas iš tų žmonių, kurį jis laikė savu ir artimu. Ir kokią teisę ji turėjo jam aiškinti, kad jis tarsi niekas, kad tai, ką jam jaučia Cemre, nėra meilė.

Ir, aišku, negaliu nepagirti dar kartą aktoriaus. Žiūrėdama šią sceną, tiesiog mačiau kaip jam žemė slysta iš po kojų. Patikėjau ir išgyvenau viską kartu su juo  verysad.gif

Tai vos ne vienontelis Giulten poelgis, kuriam aš nerandu paaiškinimo ir negaliu atleisti. Visa kita suprasdavau, kažkaip bandydavau paaiškint, na bet šiandienos pokalbis tikrai nebuvo reikalingas, nei ji Džemre padeda, nei Kuziejui, nei sau....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 16:47)
Tai vos ne vienontelis Giulten poelgis, kuriam aš nerandu paaiškinimo ir negaliu atleisti. Visa kita suprasdavau, kažkaip bandydavau paaiškint, na bet šiandienos pokalbis tikrai nebuvo reikalingas, nei ji Džemre padeda, nei Kuziejui, nei sau....

Vat butent, as ja suprantu, kad ji dukrai nenorejo tokio vyro, kaip Kuzejus, kuris paskui save velkasi daug neisprestu problemu.Taciau pokalbis man jokiais budais nepateisinamas doh.gif Isvis kokia ji teise turi kistis i suaugusios dukros sirdies reikalus. Taip, patarti gali, bet uz nugaros tokius planus chuliganus regzti, tai net nezinau doh.gif Na, bet kaip visada, lazda turi du galus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 09, 09:43)
Bet ziuriu gerai Giunejui galvele susisukus, jam tik Dzemre dabar galvoj, tik kas ir tuoj jis Dzemre prikisa, ji musa uz viena, o jis savo dainele apie Dzemre gieda doh.gif

Taip, bet aš vistiek netikiu, kad jis Džemre myli, o gal net ir nemylėjo niekada. Manau jį daugiau žeidžia tai, kad jis su Džemre taip ir nepermiegojo... Jei būtų permiegojęs, tikriausiai dabar išdidžiai atsakinėtų visiems, kad vistiek ji man pirmam priklausė, tai dabar galit dayt ką norit...
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2014 12 09, 09:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
zinokit  taip neverkiau po ali mirties, kaip per sia scena, vien ziurint i Kuzeju asaros pacios riedejo..kaip jis yra sakes, bandau atsitiesti,lipti is griovio, bet ir vel mane i ji istuma, ta akimirka ji ne tik istume, bet ir dar ir kojom sutrype..ech ta Giulten, negalejo ji savo liezuvio nulaikyt doh.gif

Man jos poelgis prilygo Giunėjaus išdavystei su Makara...
Atsakyti