Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:00)
Tai gal pradėkim nuo to, kad po Ali mirties ji to Kuziejaus akyse nematė ir negirdėjo. Nei ji, nei Džemre. Iš kelinto karto ji jam prisiskambino? Kam jai reikėjo jį kasti iš po žemių ir sutrypti psichologiškai. Duoti suprasti, kad jis nieko vertas, pasakyti, kad tai, ką jam jaučia Džemre, tai ne meilė. Iš kur ji tai žino? Kokią ji turėjo moralinę teisę taip elgtis. Ar negalėjo tyliai prasukti savo juodų reikaliukų?  cool.gif Su Barišu gi susitarė dėl sandorio ir valio.

nebutu itikinus dzemres jei kuzia nebutu jos greiztai atsisakes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 12 09, 17:01)
Sakyciau tik sotu gyvenima,o ar jis butu nemeileje ramus niekas nezino  g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tai va va, apie tai ir kalba smile.gif Bet gi esminis klausimas Kuzey į paširdžius ir buvo - ar tu jai gali garantuoti ramų gyvenimą? O va Barišas tai gali gi smile.gif Nes babkių turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lilayte @ 2014 12 09, 17:03)
nebutu itikinus dzemres jei kuzia nebutu jos greiztai atsisakes schmoll.gif

Aš suprantu. Bet tai čia nieko taip trypti kitą žmogų vien dėl savo užmojų? Kuom ji tada skiriasi nuo Guney? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:06)
Aš suprantu. Bet tai čia nieko taip trypti kitą žmogų vien dėl savo užmojų? Kuom ji tada skiriasi nuo Guney?  bigsmile.gif

nors pasielge impulsyviai ir as ant jos labai pykau,bet gyvenime dar ne taip buna,ir istikruju ja pateisinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 19:06)
O va Barišas tai gali gi smile.gif Nes babkių turi smile.gif

Barisui sekasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2014 12 09, 17:12)
nors pasielge impulsyviai ir as ant jos labai pykau,bet gyvenime dar ne taip buna,ir istikruju ja pateisinu cool.gif

Kas impulsyviai pasielgė? Kuzey pasielgė impulsyviai. Džemre pasielgė impulsyviai. Gulten pasielgė labai apgalvotai ir iš anksto gerai suplanuotai. Jos veiksmuose jokio impulsyvumo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:17)
Kas impulsyviai pasielgė? Kuzey pasielgė impulsyviai. Džemre pasielgė impulsyviai. Gulten pasielgė labai apgalvotai ir iš anksto gerai suplanuotai. Jos veiksmuose jokio impulsyvumo nebuvo.

Gulten
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2014 12 09, 17:20)

O kur jūs matote Gulten impulsyvumą? ax.gif Ar ne ji Džemre už akių ėjo pas Barišą į jachtą? Ar ne ji Džemre tiek laiko bandė įteigti, kad Barišas yra TAS, ko jai reikia? Ar ne ji šitiek laiko gaudė Kuzey, norėdama su juo pasikalbėti? Ir pasikalbėjo su juo iš anksto gerai pasiruošusi. Kur čia impulsyvumas?

Impulsyvumas - (plg. impulsas) - polinkis veikti iš karto, po pirmos paskatos (impulso), nesvarstant, negalvojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 17:43)
Tai niekas jos ir nesmerkia už tai, kad ji nori apsaugoti savo dukrą ir nori jai gero. Ir kad toks Kuzey yra ne pats geriausias variantas. Kalba apie tai, kad jai nebuvo būtina jį pasikvietus akis į akį šitaip su žemėm sumaišyti. Galėjo tyliai savo dukrą parduoti smile.gif Nes Barišas geresnis variantas tik tuom, kad jis turtingas ir gali "garantuoti" jos dukrai sotų ir ramų gyvenimą  cool.gif Argi ji pažįsta tą Barišą, kad galėtų taip lengva ranka atiduoti jam savo didžiausią turtą pasaulyje?  ax.gif Bet jis gi turi garantą - statusą visuomenėje ir daug pinigų, todėl labai daug gilintis ir nereikia, tiesa?  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Beja, man kaip tik atrodo, kad Giulten labai gerai Kuzeju pazista, todel ir pasikviete pokalbiui. Ji puikiai zinojo kokius zodzius parinkti ir ka butent pasakyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 09 gruodžio 2014 - 18:44
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 18:31)
Panos uzmetysit mane akmenim, bet pasakysiu, as suprantu giulten! Ir netgi palaikau ja, bent jau kolkas. Mes visos kad ir kaip isijaustumem i serijala, bet pasamoneje vistiek zinom kad cia tik serijalas, ir viskas ten yra ok, bet jei realiai gyvenime butu tokia situacija su musu tarkim dukrom, manau ne viena nenoretu tokio zento. Aisku laime, meile yra svarbu, bet kai pavojus tykioja ant kekvieno kampo, o Feratas tikrai irode koksai jisai ziaurus ir negailestingas nusaudamas Ali. Nesuvirpeti ranka ir Dzemres nudet. Beto Kuzejus dar pats saves siame pasaulyje neatrades, suprantu kad motina labai jaudinasi del dukters ateities ir del jos pacios. gi jinai giulten daugiau nieko nebeturi tik Dzemre smile.gif

drinks_cheers.gif Ir aš ją suprantu ir palaikau šioje vietoje. Ji juk pateikė savo argumentus, išaiškino Kuziejui. Kuziejus juk galėjo jai sakyti, kad užtikrins Džemrei saugumą, kai tik susitvarkys su Ferhatu, bet, deja, jis tylėjo. Na, bet nebūtų tada ko žiūrėti, jei viskas būtų taip paprasta.
Atsakyti
O ką tas Kuziejus galėjo pasakyti. Jis ne iš tų, kuris pudrintų smegenis ir manipuliuotų kitais. Kai susitvarkys su Ferhatu? Kada tai įvyks? Ar tai įvyks? Ar jis tą žino? Ar kas nors išvis tai žino? Jis nežada to, kuo nėra tikras, kad galės ištesėti. O ji spaudė jį prie sienos. Jis prašė jos taip nesielgti, ji neklausė, tik smeigė peilį į paširdžius. Jis nemelavo, sakė, kad laikys iš paskutiniųjų jos ranką, kad nepaleis, bet spygliai badysis (ar kaip ten lietuviškai tai skambėjo). Sakė, kad myli ją. Ką jis dar galėjo pasakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 09, 19:37)
drinks_cheers.gif  Ir aš ją suprantu ir palaikau šioje vietoje. Ji juk pateikė savo argumentus, išaiškino Kuziejui. Kuziejus juk galėjo jai sakyti, kad užtikrins Džemrei saugumą, kai tik susitvarkys su Ferhatu, bet, deja, jis tylėjo. Na, bet nebūtų tada ko žiūrėti, jei viskas būtų taip paprasta.

Kaip jis gali,kazka sakyti,juolab garantuoti,kai jis nera garantuotas net del saves.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 09, 17:36)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Beja, man kaip tik atrodo, kad Giulten labai gerai Kuzeju pazista, todel ir pasikviete pokalbiui. Ji puikiai zinojo kokius zodzius parinkti ir ka butent pasakyti...

Būtent. Tai kur čia impulsyvumas? Čia grynių gryniausia manipuliacija.

Tai man ir kyla klausimas kodėl mes taip smerkiame Guney, ir pateisiname Gulten, jei ir tas ir tas vardan "sotaus ir ramaus" gyvenimo manipuliuoja savo artimiausiais žmonėmis rolleyes.gif
Atsakyti