QUOTE(širlė @ 2014 12 09, 15:43)
zinokit taip neverkiau po ali mirties, kaip per sia scena, vien ziurint i Kuzeju asaros pacios riedejo..kaip jis yra sakes, bandau atsitiesti,lipti is griovio, bet ir vel mane i ji istuma, ta akimirka ji ne tik istume, bet ir dar ir kojom sutrype..ech ta Giulten, negalejo ji savo liezuvio nulaikyt
Bet ziuriu gerai Giunejui galvele susisukus, jam tik Dzemre dabar galvoj, tik kas ir tuoj jis Dzemre prikisa, ji musa uz viena, o jis savo dainele apie Dzemre gieda
Ir man, kaip jau sakiau, šis momentas yra vienas skaudžiausių. Ir kita serija bus labai skaudi...
Aš taip jai ir neatleidau už tai.
Ir, kaip ateitis parodys, Kuzey irgi ilgai šitą nuoskaudą širy nešiosis.
Taip, čia Džemre tikrai buvo nė prie ko.
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 15:47)
Tai vos ne vienontelis Giulten poelgis, kuriam aš nerandu paaiškinimo ir negaliu atleisti. Visa kita suprasdavau, kažkaip bandydavau paaiškint, na bet šiandienos pokalbis tikrai nebuvo reikalingas, nei ji Džemre padeda, nei Kuziejui, nei sau....

Man šio jos poelgio niekas taip ir neatpirko.
QUOTE(lilayte @ 2014 12 09, 15:56)
jo ir as labai pykau ziuredama,bet kaip mama as ja suprantu,
o svarbiausia kad veliau pripazino suklydusi.
kada cia tas bucinys bus 53serijoj?
Na tai kas, kad pripažino? Pripažino tik dėl to, kad suprato, kad pati savo dukrą nevykusiai pardavė. Tas pripažinimas buvo vėl iš savanaudiškų paskatų, nes pamatė, kad vis tik negerai jos Džemre. Ne apie Kuzey ji galvojo, pripažindama, kad buvo neteisi.
Koks ten bučinys
QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 15:57)
Na bent jau pamoką Giulten bus gerą gavusi...
Aš tai dabar esu tokia pikta kaip Kuzey mano paraše