Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 16:47)
Tai vos ne vienontelis Giulten poelgis, kuriam aš nerandu paaiškinimo ir negaliu atleisti. Visa kita suprasdavau, kažkaip bandydavau paaiškint, na bet šiandienos pokalbis tikrai nebuvo reikalingas, nei ji Džemre padeda, nei Kuziejui, nei sau....

jo ir as labai pykau ziuredama,bet kaip mama as ja suprantu, o svarbiausia kad veliau pripazino suklydusi.
kada cia tas bucinys bus 53serijoj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 09, 09:53)
Vat butent, as ja suprantu, kad ji dukrai nenorejo tokio vyro, kaip Kuzejus, kuris paskui save velkasi daug neisprestu problemu.Taciau pokalbis man jokiais budais nepateisinamas doh.gif Isvis kokia ji teise turi kistis i suaugusios dukros sirdies reikalus. Taip, patarti gali, bet uz nugaros tokius planus chuliganus regzti, tai net nezinau doh.gif Na, bet kaip visada, lazda turi du galus  verysad.gif

Na bent jau pamoką Giulten bus gerą gavusi...
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 09, 15:43)
zinokit  taip neverkiau po ali mirties, kaip per sia scena, vien ziurint i Kuzeju asaros pacios riedejo..kaip jis yra sakes, bandau atsitiesti,lipti is griovio, bet ir vel mane i ji istuma, ta akimirka ji ne tik istume, bet ir dar ir kojom sutrype..ech ta Giulten, negalejo ji savo liezuvio nulaikyt doh.gif

Bet ziuriu gerai Giunejui galvele susisukus, jam tik Dzemre dabar galvoj, tik kas ir tuoj jis Dzemre prikisa, ji musa uz viena, o jis savo dainele apie Dzemre gieda doh.gif

Ir man, kaip jau sakiau, šis momentas yra vienas skaudžiausių. Ir kita serija bus labai skaudi...
Aš taip jai ir neatleidau už tai. Ir, kaip ateitis parodys, Kuzey irgi ilgai šitą nuoskaudą širy nešiosis.

Taip, čia Džemre tikrai buvo nė prie ko.

QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 15:47)
Tai vos ne vienontelis Giulten poelgis, kuriam aš nerandu paaiškinimo ir negaliu atleisti. Visa kita suprasdavau, kažkaip bandydavau paaiškint, na bet šiandienos pokalbis tikrai nebuvo reikalingas, nei ji Džemre padeda, nei Kuziejui, nei sau....

drinks_cheers.gif Man šio jos poelgio niekas taip ir neatpirko.

QUOTE(lilayte @ 2014 12 09, 15:56)
jo ir as labai pykau ziuredama,bet kaip mama as ja suprantu, o svarbiausia kad veliau pripazino suklydusi.
kada cia tas bucinys bus 53serijoj?  blush2.gif

Na tai kas, kad pripažino? Pripažino tik dėl to, kad suprato, kad pati savo dukrą nevykusiai pardavė. Tas pripažinimas buvo vėl iš savanaudiškų paskatų, nes pamatė, kad vis tik negerai jos Džemre. Ne apie Kuzey ji galvojo, pripažindama, kad buvo neteisi.
Koks ten bučinys irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 12 09, 15:57)
Na bent jau pamoką Giulten bus gerą gavusi...

drinks_cheers.gif

Aš tai dabar esu tokia pikta kaip Kuzey mano paraše biggrin.gif
Atsakyti
Panos uzmetysit mane akmenim, bet pasakysiu, as suprantu giulten! Ir netgi palaikau ja, bent jau kolkas. Mes visos kad ir kaip isijaustumem i serijala, bet pasamoneje vistiek zinom kad cia tik serijalas, ir viskas ten yra ok, bet jei realiai gyvenime butu tokia situacija su musu tarkim dukrom, manau ne viena nenoretu tokio zento. Aisku laime, meile yra svarbu, bet kai pavojus tykioja ant kekvieno kampo, o Feratas tikrai irode koksai jisai ziaurus ir negailestingas nusaudamas Ali. Nesuvirpeti ranka ir Dzemres nudet. Beto Kuzejus dar pats saves siame pasaulyje neatrades, suprantu kad motina labai jaudinasi del dukters ateities ir del jos pacios. gi jinai giulten daugiau nieko nebeturi tik Dzemre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 17:31)
Panos uzmetysit mane akmenim, bet pasakysiu, as suprantu giulten! Ir netgi palaikau ja, bent jau kolkas. Mes visos kad ir kaip isijaustumem i serijala, bet pasamoneje vistiek zinom kad cia tik serijalas, ir viskas ten yra ok, bet jei realiai gyvenime butu tokia situacija su musu tarkim dukrom, manau ne viena nenoretu tokio zento. Aisku laime, meile yra svarbu, bet kai pavojus tykioja ant kekvieno kampo, o Feratas tikrai irode koksai jisai ziaurus ir negailestingas nusaudamas Ali. Nesuvirpeti ranka ir Dzemres nudet. Beto Kuzejus dar pats saves siame pasaulyje neatrades, suprantu kad motina labai jaudinasi del dukters ateities ir del jos pacios. gi jinai giulten daugiau nieko nebeturi tik Dzemre smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ai dar juodai patinka man sis serijalas thumbup.gif labai uzkabino mane, bet deja isvykstam atostogu i LT ilgam, na menesiui maziausiai, o sausio 27 serijalas jau baigiasi, bijau kad neturesiu laiko ziureti LT tai pasiryzusi kuo daugiau praziureti kad ir rusu kalba thumbup.gif o beto jau ir nebekantrauju, ziauriai noriu ziureti toliau ir toliau ir toliau biggrin.gif Tos 2 val ziurint per TV prabega net nepastebetai, rodos galetu ir 4 val rodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 16:31)

Tai niekas jos ir nesmerkia už tai, kad ji nori apsaugoti savo dukrą ir nori jai gero. Ir kad toks Kuzey yra ne pats geriausias variantas. Kalba apie tai, kad jai nebuvo būtina jį pasikvietus akis į akį šitaip su žemėm sumaišyti. Galėjo tyliai savo dukrą parduoti smile.gif Nes Barišas geresnis variantas tik tuom, kad jis turtingas ir gali "garantuoti" jos dukrai sotų ir ramų gyvenimą cool.gif Argi ji pažįsta tą Barišą, kad galėtų taip lengva ranka atiduoti jam savo didžiausią turtą pasaulyje? ax.gif Bet jis gi turi garantą - statusą visuomenėje ir daug pinigų, todėl labai daug gilintis ir nereikia, tiesa? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 gruodžio 2014 - 17:45
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:43)
Tai niekas jos ir nesmerkia už tai, kad ji nori apsaugoti savo dukrą ir nori jai gero. Ir kad toks Kuzey yra ne pats geriausias variantas. Kalba apie tai, kad jai nebuvo būtina jį pasikvietus akis į akį šitaip su žemėm sumaišyti. Galėjo tyliai savo dukrą parduoti smile.gif Nes Barišas geresnis variantas tik tuom, kad jis turtingas ir gali "garantuoti" jos dukrai sotų ir ramų gyvenimą  cool.gif Argi ji pažįsta tą Barišą, kad galėtų taip lengva ranka atiduoti jam savo didžiausią turtą pasaulyje?  ax.gif Bet jis gi turi garantą - statusą visuomenėje ir daug pinigų, todėl labai daug gilintis ir nereikia, tiesa?  cool.gif

Visiskai su Jumis sutinku, Barisas geresnis tik todel kad turi pinigu ir neturi tokiu bedu kaip Feratas, bet realiai niekas nieko apie ji nezino, ir negalim zinoti ar Dzemre bus laiminga ar ne, bet to negalim zinot ir apie Kuzeju kolkas. Niekas nera garantuotas kaip ten butu jeigu butu vienaip ar kitaip. Manau jei giulten zinoti, kad jos dukra bus labai laiminga su Kuzejum ateity, butu tyliai laukusi tos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 16:47)
Visiskai su Jumis sutinku, Barisas geresnis tik todel kad turi pinigu ir neturi tokiu bedu kaip Feratas, bet realiai niekas nieko apie ji nezino, ir negalim zinoti ar Dzemre bus laiminga ar ne, bet to negalim zinot ir apie Kuzeju kolkas. Niekas nera garantuotas kaip ten butu jeigu butu vienaip ar kitaip. Manau jei giulten zinoti, kad jos dukra bus labai laiminga su Kuzejum ateity, butu tyliai laukusi tos dienos smile.gif

Nesupratau su kuo sutinkat biggrin.gif

Tai jeigu ji nei vieno, nei kito nepažįsta, o Barišo vienintelis privalumas yra pinigai, tai aš teisingai sakau, kad ji paprasčiausiai pardavė savo dukrą nemylimam vyrui? Klausimas ar tai yra gero norėjimas, ir, jei taip, tai gero kam. Dukrai? Sau? Barišui? O tas pasakymas Džemre per Guney ir Banu vestuves, kad linkiu, kad tavo būtų šimtą kart geriau biggrin.gif Bobelei tik $ akyse. Atėjo, suriktavo, tu myli tą, tu to nemyli, jinai tavęs nemyli, kaip šašskes sudėliojo ant lentos biggrin.gif Na, bet palaukim, pažiūrėkim kuom visa tai baigsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 gruodžio 2014 - 17:56
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:49)
Nesupratau su kuo sutinkat biggrin.gif

Del to, kad jinai nepazysta dar Bariso, ir nezino ar ta Dzemre isties bus laiminga su juo. Bet tuo paciu sakau, kad nei mes nezinom ar jinai ir su Kuzejum butent dabar sioje situacijo butu laiminga. Nes Kuzejui dabar kiti reikalai galvoj, ir neaisku niekam dar kada cia viskas issipres, tai ir sakau jei giulten zinotu 100 proc kad tuos viskas susitvarkys ir kad Kuzejus tikrai padarys jos dukra laiminga, manau tikrai nebutu pasiryzusi isduoti dukros jausmus ir ikisti ja Barisui. Kolkas jai tai atrodo geriausia smile.gif Nes Kuziukus dabar tikrai didelem s....
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 09, 16:55)
Del to, kad jinai nepazysta dar Bariso, ir nezino ar ta Dzemre isties bus laiminga su juo. Bet tuo paciu sakau, kad nei mes nezinom ar jinai ir su Kuzejum butent dabar sioje situacijo butu laiminga. Nes Kuzejui dabar kiti reikalai galvoj, ir neaisku niekam dar kada cia viskas issipres, tai ir sakau jei giulten zinotu 100 proc kad tuos viskas susitvarkys ir kad Kuzejus tikrai padarys jos dukra laiminga, manau tikrai nebutu pasiryzusi isduoti dukros jausmus ir ikisti ja Barisui. Kolkas jai tai atrodo geriausia smile.gif Nes Kuziukus dabar tikrai didelem s....

Tai gal pradėkim nuo to, kad po Ali mirties ji to Kuziejaus akyse nematė ir negirdėjo. Nei ji, nei Džemre. Iš kelinto karto ji jam prisiskambino? Kam jai reikėjo jį kasti iš po žemių ir sutrypti psichologiškai. Duoti suprasti, kad jis nieko vertas, pasakyti, kad tai, ką jam jaučia Džemre, tai ne meilė. Iš kur ji tai žino? Kokią ji turėjo moralinę teisę taip elgtis. Ar negalėjo tyliai prasukti savo juodų reikaliukų? cool.gif Su Barišu gi susitarė dėl sandorio ir valio.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 09, 18:43)
Nes Barišas geresnis variantas tik tuom, kad jis turtingas ir gali "garantuoti" jos dukrai sotų ir ramų gyvenimą  cool.gif Argi ji pažįsta tą Barišą, kad galėtų taip lengva ranka atiduoti jam savo didžiausią turtą pasaulyje?

Sakyciau tik sotu gyvenima,o ar jis butu nemeileje ramus niekas nezino g.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti