Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 01, 19:49)
užstrigo užstrigo biggrin.gif Ir tas veido lietimas  biggrin.gif  Gerai aktorius vaidina... visiškai kitokia kūno kalba nei kituose serialuose  thumbup.gif

Kaip ir Guney sukūrė visai kitą personažą nei pvz buvo Vuralas Fatmagul seriale.

O meksikiečiuose tas pats per tą patį, net išdažytos kiekvieną dieną taip pat..  doh.gif

Ujj, meksikieciu jau kokia 10 metu neziuriu, tai negaliu lygint. Kad Kivanc vaidina gerai, nesiginciju, bet negaliu ziuret i tokia eisena doh.gif Guney man toks pats kaip ir Fatmagul g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 01, 19:15)
Na ir ko Kuzėjų reikia suprasti? Kodėl negali atsakyti? Kad bijo, jog kažkas nutiks Džemrei jei su juo bus? Ar, kad su tokiu nevykėliu bus, kuriam niekas nesiseka? Nesąmonė. Kas leidžia vyrams nuspręsti už moterį? Kas jos paklausė ko ji nori? Jai taip sunku buvo tai ištarti, bet ji tai padarė, o jis išsigando!
Aš labai už Kuziejų, bet šį kartą ne schmoll.gif
Ir dar nesuprantu kodėl jis taip tėvą palaiko, jei jis toks despotas su motina? doh.gif

nugi merginos, o kam tie intarpai buvo rodomi pokalbio su Giuniejum apie Džemrę?...
čia ne tipinis serialas: ,,kodėl-todėl..", reik ,,įlyst" giliau. Suprantu Kuziejų ir suprantu Džemrę, bet ,,bailys" šioje vietoje visai netinka. O ko jis išsigando? Ką jis nusprendė už ją? g.gif Jis juk nesakė, kad jos nemyli, jam net širdis degė, kai tai išgirdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 01 gruodžio 2014 - 20:42
QUOTE(xiuke @ 2014 11 28, 17:24)
Erzina Kuzės tokie elgsenos kaip sutirikimai, na tie tokie trukčiojantys judesiukai visokie, veido lietimas ištisai, atrodo, per UM nepastebėdavau... smile.gif

Tai tik parodo, koks Kivanč yra nuostabus aktorius ir kaip sugeba įsikūnyti į savo personažą, kad neįmanoma net palyginti dviejų herojų ne tik charakteriu, bet ir kūno kalba bei veido raumenų judesiais. UM jis jausmingas meilužis, o KG jis gyvenimo vėtomas ir mėtomas jaunuolis. Kuzejus daro nervingus judesius, nes iki šiol gyvenimas jo negailėjo. Scenarijaus autorės sukūrė personažą, kurį Kivanč fantastiškai įkūnijo.
Atsakyti

QUOTE(katanelis @ 2014 12 01, 19:41)
nugi merginos, o kam tie intarpai buvo rodomi pokalbio su Giuniejum apie Džemrę?...
čia ne tipinis serialas: ,,kodėl-todėl..", reik ,,įlyst" giliau. Suprantu Kuziejų ir suprantu Džemrę, bet ,,bailys" šioje vietoje visai netinka. O ko jis išsigando? Ką jis nusprendė už ją?  g.gif Jis juk nesakė, kad jos nemyli, jam net širdis degė, kai tai išgirdo...

Galiu tik pritarti drinks_cheers.gif

QUOTE(Lux @ 2014 12 01, 19:44)
Tai tik parodo, koks Kivanč yra nuostabus aktorius ir kaip sugeba įsikūnyti į savo personažą, kad neįmanoma net palyginti dviejų herojų ne tik charakteriu, bet ir kūno kalba bei veido raumenų judesiais. UM jis jausmingas meilužis, o KG jis gyvenimo vėtomas ir mėtomas jaunuolis. Kuzejus daro nervingus judesius, nes iki šiol gyvenimas jo negailėjo. Scenarijaus autorės sukūrė personažą, kurį Kivanč fantastiškai įkūnijo.

Ir jums taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 01, 20:44)
jis gyvenimo vėtomas ir mėtomas jaunuolis.

Bet daugelyje situaciju, pasakyciau, nesusitvardantis jaunuolis... kad ir siandienineje serijoje, telefono isplesimas is advokato ranku...nepasakyciau, kad tai pateisinama, kad ir koks jis metomas ir vetomas...
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 20:03)
Bet daugelyje situaciju, pasakyciau, nesusitvardantis jaunuolis... kad ir siandienineje serijoje, telefono isplesimas is advokato ranku...nepasakyciau, kad tai pateisinama, kad ir koks jis metomas ir vetomas...

Tai niekas ir nesiginčija, kad jis nesusitvardantis smile.gif Čia kalba ėjo apie aktorių, kokie skirtingi ir kaip puikiai įkūnyti jo vaidmenys. O kad Kuziejus degtukas, tai čia manau visiems aišku smile.gif Na, bet jis jau toks smile.gif
Atsakyti
Na man Kuzėjus irgi nepatinka. Nesitvardantis mušeika, nenorėčiau būti šalia tokio, kad netyčia nesulaukčiau jo įtūžio. Arba kad primuštų pvz. kokį vyriškį, su kuriuo tiesiog šnekėčiau, o jis kažką įtartų ir jį priluptų. Turi jis gerų savybių, bet...
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 22:10)
Tai niekas ir nesiginčija, kad jis nesusitvardantis smile.gif Čia kalba ėjo apie aktorių, kokie skirtingi ir kaip puikiai įkūnyti jo vaidmenys. O kad Kuziejus degtukas, tai čia manau visiems aišku smile.gif Na, bet jis jau toks smile.gif

Taip, kalbėjau apie aktorių. Tokių dar neteko matyti, bet ir turkiškų serialų dar nedaug mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 21:10)
Čia kalba ėjo apie aktorių, kokie skirtingi ir kaip puikiai įkūnyti jo vaidmenys.

irnesakyk.gif cia jau seniai aisku ir net neverta apie tai kalbeti smile.gif
Man idomesnis, ne Kivanc, kaip aktorius ir jo sugebejimai, o konkreciai Kuzejus ir jo elgesys bei elgesio padariniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 gruodžio 2014 - 21:15
Man kaip personažas irgi labiau patinka Behlulis, bet už Kuziejų, tai aš aktoriui ir Oskaro nepagailėčiau. Jau matėme, o netolimoje ateityje dar labiau įsitikinsime koks stiprus ir sudėtingas Kuziejaus vaidmuo (nekalbu apie simpatijas, antipatijas, o grynai apie aktoriaus darbą) ir kaip nuostabiai jis perteiktas.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2014 12 01, 20:12)
Taip, kalbėjau apie aktorių. Tokių dar neteko matyti, bet ir turkiškų serialų dar nedaug mačiau.

Aš mačiau nemažai, bet kažkaip vis grįžtu ir grįžtu prie šito, nes po jo tiesiog nebėra į ką žiūrėti, niekas nelimpa sad.gif Man išvis čia ir siužetas superinis, net nesupranti, kad serialą žiūri, atrodo lyg tai būtų meninis filmas. Ir pats pastatymas. Net mano vyras neatsisako pažiūrėti, jei būna šalia ir susidomėjęs klausinėja kas čia, kaip ir apie ką. O čia jau serialui įvertinimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 01, 20:49)
užstrigo užstrigo biggrin.gif Ir tas veido lietimas  biggrin.gif  Gerai aktorius vaidina... visiškai kitokia kūno kalba nei kituose serialuose  thumbup.gif

Kaip ir Guney sukūrė visai kitą personažą nei pvz buvo Vuralas Fatmagul seriale.

O meksikiečiuose tas pats per tą patį, net išdažytos kiekvieną dieną taip pat..  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Geriau nebuciau tos geltonos eilutes perskaicius verysad.gif Niekada neskaitau geltono teksto, dabar kazkaip netycia verysad.gif Nesamone, nesutinku, nenoriu schmoll.gif schmoll.gif

O siaip man siame filme, jei tai butu realybe, truksta pagarbos. Na, susipyko, sisubare, kam is karto asilais ir t.t. vadinti. Nei tas Kuzejus kazka blogo daro, nei Giunejus. Truksta elementaraus supratimo, empatijos. Na, bet ten ne lietuviai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vemvet: 01 gruodžio 2014 - 21:31
QUOTE(katanelis @ 2014 12 01, 21:41)
čia ne tipinis serialas: ,,kodėl-todėl..", reik ,,įlyst" giliau. Suprantu Kuziejų ir suprantu Džemrę, bet ,,bailys" šioje vietoje visai netinka. O ko jis išsigando? Ką jis nusprendė už ją?  g.gif Jis juk nesakė, kad jos nemyli, jam net širdis degė, kai tai išgirdo...

Aš suprantu puikiai, kad analizei ir interpretacijai vietos čia palikta sočiai, bet noriu Jūsų nuomonių, diskusijų. Jis jai neprisipažino, tai, manau, kad išsigando...
Atsakyti