Giulten kaip reikiant pasistenge
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 15:23)
Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo 
Na, Handan man čia praktiškai gražiausiai iš visų atrodo, kaip bebūtų keista
Zeynep baisi kokia
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 15:23)
Aš tai pastebėjau - kaip Batmanas su sparnais
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 17:23)
Vaje kokia tragedija su Giulten makiazu ir ta sukuosena! Net mama Kuzejaus 100 kart geriau atrode. Jau Banu mama, tai ka as zinau... Zainep tai nusisauna tegu save su dizaineres diploma
Dzemre graziausiai atrodo.
O Kuzejus man snd skystakiausis ir bailys ir taskas
Dabar suprantu uz ka Ferhadas nuzudys Ali...
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 16:23)
jau tokiam makiazui abejingu kazi ar liks
stipriai persistengta
va dzemre man labai graziai ir elegantiskai atrodo. Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo
va dzemre man labai graziai ir elegantiskai atrodo. Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo
Man apskritai per vestuves graziausiai atrode Venera. Is mamu, tai, kaip nekeista, tai Handan
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 16:27)
O vaikyti, kaip Giulten išsidabino
Kaip į karnavalą
QUOTE(BonPari* @ 2014 12 01, 17:31)
Taigi sake moteriske, kad reikia ten tas ponias perspjauti, tai ir perspjove
nu joooo, serijos pabaiga tai
ryt neturesiu galimyhbes pamatyt, turbut reiks neuzilgo pasiziuret i prieki, o tai neistversiu, is smalsumo 
Dzemre super atrode
ale visoms kaip vistoms reikia lekt pasiziuret kas ten vyksta. ir Dzemre kaip svarbiausiai dalyve lekia paskui. tipo vyrai neissiaiskinks
Dzemre super atrode
ale visoms kaip vistoms reikia lekt pasiziuret kas ten vyksta. ir Dzemre kaip svarbiausiai dalyve lekia paskui. tipo vyrai neissiaiskinks
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 17:30)
Man apskritai per vestuves graziausiai atrode Venera. Is mamu, tai, kaip nekeista, tai Handan
Nes Ebru tai tiek ta veidrodine suknele, tiek jos kasdienine pakedenta plaukuosena, tikrai ne kaip ziurisi.
Dzemre, man graziai atrode, ypatingai veidas ir vaizdas is nugaros
nors nzn ar jos suknele labai jau vestuviu pobuviui tinkama
Apie Dzaksona, tai tyliu - savam stiliuj, kaip visada
Prie vyru prikibt negaliu
Nu Kuzejus be zele niekaip kolkas, bet tiek to, atleidziama. 
Papildyta:
gerai, kad ir nepastebejau 
Papildyta:
Aj Dzeksonas tai kaip Dzeksonas, nebestebina jau ji manes, lai sedi su savo juodom lupom, svarbiausia, kad suknele grazia sukure Handan, ir dar reikia pasidziaugt, kad Handan neisdaze lupu juodai
Man Dzemre suknele is nugaros irgi graziausia
O del vyru, tai Barisas su baltu kostiumu, kaip jaunikis buvo
Gražuolė
Pasidalino savo nauja foto 
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 18:02)
vo tu baisuma
QUOTE(atverklanga @ 2014 12 01, 17:21)
Lnkgo nerodo sito serialo, ane?
Rusiskai nemoku... O taip gaila, ryt ir poryt nepamatysiu seriju
Mane irgi šis likimas ištinka kai negaliu pasižiūrėti