Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Giulten kaip reikiant pasistenge lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 15:23)
Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo doh.gif

Na, Handan man čia praktiškai gražiausiai iš visų atrodo, kaip bebūtų keista biggrin.gif

Zeynep baisi kokia scare.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 15:23)
drinks_cheers.gif o ta priklijuota kasa? blink.gif  blink.gif man tai toks jausmas, kad ji i koki laisvesnio pobudzio kabakeli susiruose  biggrin.gif Per makiaza ir sukuosena, net jos italiskos suknes nepastebejau biggrin.gif

Aš tai pastebėjau - kaip Batmanas su sparnais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 17:23)
drinks_cheers.gif o ta priklijuota kasa? blink.gif  blink.gif man tai toks jausmas, kad ji i koki laisvesnio pobudzio kabakeli susiruose  biggrin.gif Per makiaza ir sukuosena, net jos italiskos suknes nepastebejau biggrin.gif

Vaje kokia tragedija su Giulten makiazu ir ta sukuosena! Net mama Kuzejaus 100 kart geriau atrode. Jau Banu mama, tai ka as zinau... Zainep tai nusisauna tegu save su dizaineres diploma biggrin.gif
Dzemre graziausiai atrodo.
O Kuzejus man snd skystakiausis ir bailys ir taskas smile.gif

Dabar suprantu uz ka Ferhadas nuzudys Ali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 01 gruodžio 2014 - 16:31
QUOTE(širlė @ 2014 12 01, 16:23)
jau tokiam makiazui abejingu kazi ar liks biggrin.gif  biggrin.gif stipriai persistengta doh.gif
va dzemre man labai graziai ir elegantiskai atrodo. Na ir dar jei jau apie apranga kalbam, tai Giunejaus mama zymiai graziau uz Ebru atrodo, eilini karta Ebru baisia sukuosena ir dar sunele tokia, kad su ja kaip nescia atrodo doh.gif

Man apskritai per vestuves graziausiai atrode Venera. Is mamu, tai, kaip nekeista, tai Handan biggrin.gif Nes Ebru tai tiek ta veidrodine suknele, tiek jos kasdienine pakedenta plaukuosena, tikrai ne kaip ziurisi. biggrin.gif Dzemre, man graziai atrode, ypatingai veidas ir vaizdas is nugaros wub.gif nors nzn ar jos suknele labai jau vestuviu pobuviui tinkama ax.gif Apie Dzaksona, tai tyliu - savam stiliuj, kaip visada biggrin.gif Prie vyru prikibt negaliu smile.gif Nu Kuzejus be zele niekaip kolkas, bet tiek to, atleidziama. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 16:27)

Aš tai pastebėjau - kaip Batmanas su sparnais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad ir nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
O vaikyti, kaip Giulten išsidabino biggrin.gif Kaip į karnavalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 12 01, 17:31)
O vaikyti, kaip Giulten išsidabino  biggrin.gif Kaip į karnavalą  biggrin.gif

Taigi sake moteriske, kad reikia ten tas ponias perspjauti, tai ir perspjove doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu joooo, serijos pabaiga tai thumbup.gif ryt neturesiu galimyhbes pamatyt, turbut reiks neuzilgo pasiziuret i prieki, o tai neistversiu, is smalsumo cool.gif
Dzemre super atrode thumbup.gif
ale visoms kaip vistoms reikia lekt pasiziuret kas ten vyksta. ir Dzemre kaip svarbiausiai dalyve lekia paskui. tipo vyrai neissiaiskinks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 01 gruodžio 2014 - 16:37
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 01, 17:30)
Man apskritai per vestuves graziausiai atrode Venera. Is mamu, tai, kaip nekeista, tai Handan  biggrin.gif Nes Ebru tai tiek ta veidrodine suknele, tiek jos kasdienine pakedenta plaukuosena, tikrai ne kaip ziurisi. biggrin.gif Dzemre, man graziai atrode, ypatingai veidas ir vaizdas is nugaros wub.gif nors nzn ar jos suknele labai jau vestuviu pobuviui tinkama ax.gif Apie Dzaksona, tai tyliu - savam stiliuj, kaip visada biggrin.gif Prie vyru prikibt negaliu smile.gif Nu Kuzejus be zele niekaip kolkas, bet tiek to, atleidziama. biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, kad ir nepastebejau biggrin.gif

Aj Dzeksonas tai kaip Dzeksonas, nebestebina jau ji manes, lai sedi su savo juodom lupom, svarbiausia, kad suknele grazia sukure Handan, ir dar reikia pasidziaugt, kad Handan neisdaze lupu juodai biggrin.gif

Man Dzemre suknele is nugaros irgi graziausia wub.gif

O del vyru, tai Barisas su baltu kostiumu, kaip jaunikis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Gražuolė wub.gif cool.gif Pasidalino savo nauja foto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 gruodžio 2014 - 17:03
lotuliukas.gif Negaliu lotuliukas.gif Kai Giultem pamaciau lotuliukas.gif Undinele kazkokia su priklijuotais plaukais ir juodom akim biggrin.gif Pasistenge moteriske, ka tu ka tu biggrin.gif

Lnkgo nerodo sito serialo, ane? verysad.gif
Rusiskai nemoku... O taip gaila, ryt ir poryt nepamatysiu seriju verysad.gif Gal kuri netycia turi galimybe irasyt? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 18:02)
Gražuolė  wub.gif  cool.gif Pasidalino savo nauja foto biggrin.gif
user posted image

vo tu baisuma blink.gif blink.gif blink.gif Zodziu vistiek superine serija buvo, ziauriai gaila Kuzejaus buvo, kai sake dzemrei kaip jisai pavargo kaip atsibodo viskas, kaip nori patirti kazka gero ir grazaus ax.gif ax.gif wub.gif wub.gif deja veliau ivykiai nelabai kaip klostesi! Vestuves patiko, deja Banu kaip jaunoji nesublizgejo man g.gif kazkaip nykiai nykiai pasirode nezinau kodel g.gif Dzemres mamatai tikrai persistenge biggrin.gif Bet vistik jos juokas ir komentarai biggrin.gif Nu as zvengiu kekviena serija is jos biggrin.gif biggrin.gif Parodyk dantis ar nenusidaze nuo lupdaziu biggrin.gif maniau mirsiu biggrin.gif Bet vat Handan mane nustebino su savo apranga smile.gif Tikrai pasistenge, labai daili suknele, labai tiko jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 12 01, 17:21)
lotuliukas.gif  Negaliu  lotuliukas.gif Kai Giultem pamaciau  lotuliukas.gif  Undinele kazkokia su priklijuotais plaukais ir juodom akim  biggrin.gif  Pasistenge moteriske, ka tu ka tu  biggrin.gif

Lnkgo nerodo sito serialo, ane?  verysad.gif
Rusiskai nemoku... O taip gaila, ryt ir poryt nepamatysiu seriju  verysad.gif  Gal kuri netycia turi galimybe irasyt?  blush2.gif  ax.gif

Mane irgi šis likimas ištinka kai negaliu pasižiūrėti doh.gif
Atsakyti