Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

uuui... man Zeinep kaip vampyras bijau.gif bijau.gif trūksta tik prailgintų iltinių dantų... lotuliukas.gif na jo, apranga kai kurių tai pasibaisėtina... bet jau kad Handan plojo rankikėmis per vestuvių ceremoniją, matyt net užkaito lotuliukas.gif doh.gif
o va Kuziejų aš suprantu, nu negali jis tuo pačiu atsakyt Džemre, negali verysad.gif
o rytojaus nelaukiu...
Atsakyti
Man šiaip Džeksono suknelė visai nieko, tik gal jai pačiai spalva ne itin tinka ir jau nekalbu apie lūpas doh.gif Handan pirmą kartą visai normaliai atrodė, tik krūtinės sritį galėjo kažką sugalvoti... o dabar kaip blynas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 12 01, 19:03)
uuui... man Zeinep kaip vampyras bijau.gif  bijau.gif trūksta tik prailgintų iltinių dantų... lotuliukas.gif na jo, apranga kai kurių tai pasibaisėtina... bet jau kad Handan plojo rankikėmis per vestuvių ceremoniją, matyt net užkaito lotuliukas.gif  doh.gif
o va Kuziejų aš suprantu, nu negali jis tuo pačiu atsakyt Džemre, negali verysad.gif
o rytojaus nelaukiu...

Na ir ko Kuzėjų reikia suprasti? Kodėl negali atsakyti? Kad bijo, jog kažkas nutiks Džemrei jei su juo bus? Ar, kad su tokiu nevykėliu bus, kuriam niekas nesiseka? Nesąmonė. Kas leidžia vyrams nuspręsti už moterį? Kas jos paklausė ko ji nori? Jai taip sunku buvo tai ištarti, bet ji tai padarė, o jis išsigando!
Aš labai už Kuziejų, bet šį kartą ne schmoll.gif
Ir dar nesuprantu kodėl jis taip tėvą palaiko, jei jis toks despotas su motina? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 01 gruodžio 2014 - 18:17
QUOTE(atverklanga @ 2014 12 01, 10:21)
lotuliukas.gif  Negaliu  lotuliukas.gif Kai Giultem pamaciau  lotuliukas.gif  Undinele kazkokia su priklijuotais plaukais ir juodom akim  biggrin.gif  Pasistenge moteriske, ka tu ka tu  biggrin.gif

Lnkgo nerodo sito serialo, ane?  verysad.gif
Rusiskai nemoku... O taip gaila, ryt ir poryt nepamatysiu seriju  verysad.gif  Gal kuri netycia turi galimybe irasyt?  blush2.gif  ax.gif

Aš galiu įrašyti, bet kaip jums persiūsti tai neįsivaizduoju, kažkur gal ant iClaudo galiu uždėt? Jeigu išmoksiu, galiu ir praeitas serijas, kurios nesat mačiusios, bet neįsivaizduoju kaip perduot, jei turit idėjų parašykit į PM ..nemokša aš gi...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 01, 18:17)
Aš galiu įrašyti, bet kaip jums persiūsti tai neįsivaizduoju, kažkur gal ant iClaudo galiu uždėt? Jeigu išmoksiu, galiu ir praeitas serijas, kurios nesat mačiusios, bet neįsivaizduoju kaip perduot, jei turit idėjų parašykit į PM ..nemokša aš gi...

As ir zalia tuose reikaluose... Tiesiog skaipu neimanoma persiust? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 12 01, 17:03)
o rytojaus nelaukiu...

drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 12 01, 11:43)
As ir zalia tuose reikaluose... Tiesiog skaipu neimanoma persiust?  blush2.gif

Niekada nebandžiau... Parašyk man asmeninę žinutę, gal kokios iš praeitų nemačius, tai pabandysiu... Ir žinoma, savo skypą parašyk..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 01 gruodžio 2014 - 19:05
Jaučiu bus labai didelės apimties ir skype ilgai siųs... jei kas žinotų, jaučiu tikrai būtų patogiau į kokią internetinę talpyklą įdėti, ir kitoms tada būtų prieinama thumbup.gif
Atsakyti
Kokia rytoj serija per LNK rodys, 44?
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 01, 12:18)
Jaučiu bus labai didelės apimties ir skype ilgai siųs... jei kas žinotų, jaučiu tikrai būtų patogiau į kokią internetinę talpyklą įdėti, ir kitoms tada būtų prieinama  thumbup.gif

Pas mane viena serija maždaug 750mb, šiandien bandysiu išsiaiškinti, kaip į iClaudą galėčiau sudėt, ten vietos turiu, tik nežinau dar kaip naudotis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2014 12 01, 12:19)
Kokia rytoj serija per LNK rodys, 44?

40 cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 01 gruodžio 2014 - 19:43
Panos, o jums nei vienai "neuzstrigo" Kuzejaus eisena? Man tai baisi, kaip koks gaidelis, rankos isskestos, kaklas i prieki atkistas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 19:45)
Panos, o jums nei vienai "neuzstrigo" Kuzejaus eisena? Man tai baisi, kaip koks gaidelis, rankos isskestos, kaklas i prieki atkistas  doh.gif

užstrigo užstrigo biggrin.gif Ir tas veido lietimas biggrin.gif Gerai aktorius vaidina... visiškai kitokia kūno kalba nei kituose serialuose thumbup.gif

Kaip ir Guney sukūrė visai kitą personažą nei pvz buvo Vuralas Fatmagul seriale.

O meksikiečiuose tas pats per tą patį, net išdažytos kiekvieną dieną taip pat.. doh.gif
Atsakyti