Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas (AFS)

QUOTE(Romy @ 2016 01 25, 22:30)
O tai jau sveikint tave? bigsmile.gif  wub.gif Praleidau naujienas..

Neee.laukiu dar rezultatu blush2.gif o temoje nesiskelbiau (planiukiu)
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 25, 21:57)
Neee.laukiu dar rezultatu blush2.gif o temoje nesiskelbiau (planiukiu)

Linkiu pacio geriausio rezultato wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Man iskilo toks klausimas, pas ka jus einate del AFS? Pas reumatologa ar hematologa?
Jei hematologai nenustate AFS, tai pas reumatologa turbut nebera prasmes eiti? g.gif
AR gal jie is kokio kito kampo i ta problema ziuri?
Atsakyti
Labas vakaras, noriu pasiteirauti ar buvo kurioms, kad neštumo eigoje fraxipariną keitė į ziborą? Man alergija pasireiškė fraxiparinui, nors pirmo neštumo metu nebuvo jokios alergijos. Tai gi ar toms, kurioms pakeitė vaistus nebuvo jokių nesklandumų laukiantis?
Atsakyti
QUOTE(sebastiana @ 2016 04 12, 23:23)
Labas vakaras, noriu pasiteirauti ar buvo kurioms, kad neštumo eigoje fraxipariną keitė į ziborą? Man alergija pasireiškė fraxiparinui, nors pirmo neštumo metu nebuvo jokios alergijos. Tai gi ar toms, kurioms pakeitė vaistus nebuvo jokių nesklandumų laukiantis?

Sveikute,
Man irgi tas buvo kazkur apie 10 sav. sualergizavo fraxiparinas,manau kad jau anksciau rodesi alergijos pozymiai bet maniau kad viskas ok.Tai keitem i zibor,o ir kadangi man po keliu sav.sutvarke dokumentus tai vistiek buciau gavusi tik zibor nes kita nekompensuoja.viskas buvo gerai,isnesiojau ir pagimdziau nuostabu berniuka.tad manau kad viskas gerai.sekmes jums. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as cia visai naujoke ir turiu klausima. Turejau tris nesivystancius nestumus, paskutine nelaime ivyko ka tik ir mano leliukas jau buvo nemazas - sirdele nustojo plakt 15 savaiciu, labai labai sunku, jau zinojau, kad bus mergaite sad.gif(((((((((

Aciu viskam, kad tarp nelaimiu isnesiojau ir turiu nuostabia, sveika dukryte.

Visi gydytojai kalba, kad reikia kreiptis pas genetikus del kariotipu issityrimo ir del AFS.

Pas genetikus uzsirasiau, bet tik birzelio gale. Klausimas - ar reikia skubeti tirtis AFS dabar is karto po nestumo? Ta prasme, ar po poros menesiu nebus pasikeite rezultatai ir man tos ligos nenustatys, nors ji ir yra? Nes cia visur rasoma, kad ji gali but uzsislepusi ir islyts tik per nestuma.

Aciu.
Atsakyti
Merginos,rekomenduokit Kaune dirbatį hematologą, kuris gilintųsi į pastojimui įtakos turinčius kraujo rodiklius,tame tarpe ir AFS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 19, 23:01)
Merginos,rekomenduokit Kaune dirbatį hematologą, kuris gilintųsi į pastojimui įtakos turinčius kraujo rodiklius,tame tarpe ir AFS  4u.gif

Aš ėjau į KMUK pas Abraitį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2016 05 20, 15:10)
Aš ėjau į KMUK pas Abraitį  ax.gif

Jo, bet jis ginekologas. Nepriims manęs su siuntimu, skirtu hematologui... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kada geriausibūtų darytis afs tyrimus, nustačius nesivystantį nėštumą? Vykstant persileidimu ar kažiek laiko po?
Po pirmo persileidimo dariausi savarankiškai praėjus gal trims savaitėms, vienas rodiklis buvo šiek tiek virš normos, bet buvo paaiškinta, kad čia tik sutapimas. Dabar antras nesivystantis nėštumas, gydytojai be trečio persileidimo nieko tirt nesiruošia, tad bandyčiau vėl savarankiškai, nes trečio perspektyva nevilioja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2016 05 25, 13:39)
Sveikos, kada geriausibūtų darytis afs tyrimus, nustačius nesivystantį nėštumą? Vykstant persileidimu ar kažiek laiko po?
Po pirmo persileidimo dariausi savarankiškai praėjus gal trims savaitėms, vienas rodiklis buvo šiek tiek virš normos, bet buvo paaiškinta, kad čia tik sutapimas. Dabar antras nesivystantis nėštumas, gydytojai be trečio persileidimo nieko tirt nesiruošia, tad bandyčiau vėl savarankiškai, nes trečio perspektyva nevilioja verysad.gif

as esu turejusi du persileidimus, mano afs rodikliai skaitosi normose, nors kiek pati ziurejau ant virsutines ribos. Bet mano gine rekomendavo nerizikuoti ir gerti Thrombo ASS 75mg kol pastosiu ir po to pastojus. Grynai apsisaugojimui. Nes sako ten gali buti mikroskopinis kresuliukas, kuris ir bus prazutingas naujai gyvybei, o jokie tyrimai jo ir nematys. Tad gali bandyti tai jei jau nieks nereaguoja i tai, kad nepavyksta issaugoti naujos gyvybes
Atsakyti
QUOTE(Baltute2 @ 2016 05 26, 07:06)
as esu turejusi du persileidimus, mano afs rodikliai skaitosi normose, nors kiek pati ziurejau ant virsutines ribos. Bet mano gine rekomendavo nerizikuoti ir gerti Thrombo ASS 75mg kol pastosiu ir po to pastojus. Grynai apsisaugojimui. Nes sako ten gali buti mikroskopinis kresuliukas, kuris ir bus prazutingas naujai gyvybei, o jokie tyrimai jo ir nematys. Tad gali bandyti tai jei jau nieks nereaguoja i tai, kad nepavyksta issaugoti naujos gyvybes

Ačiū labai, kad pasidalinai patirtimi 4u.gif o vaistus patarė gerti visą nėštumą ar iki kažkurio laiko tik?
Atsakyti