QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 09, 19:31)
O kiek nesekmiu turejai?jei tris ir daugiau,prasykis i recurrent miscariage clinic st marys paddingtone.uz juos geriau tau niekas neistirs.beje,man rods jie ir pradininkai visu tu trombofiliju ieskojimuose.
Pas mane pacio afs nerado,bet jie dar viena tyrima daro,kurio niekur kitur negausi.tai va tas man ir teigiamas buvo,bet jo sprendimas - aspirinas po teigiamo nt.nu tai...
Zuikutas,gaila man per maza doze,reikia 0.4,tai nupirkciau.o tu gal lenkijoj pirkais?
Merginos,nenuleiskit ranku,niekada niekada.kazkada ir man atrode,kad mama nelemta man buti,o stai jau du isdykeliai parpia lovose ir trecia sirdute tuksi pilvely.pries juos 8 nesekmes...tai tik nepasiduokit!
Jums medalis priklauso, tiek ištvėrus!
Kol kas mano kraitis - dvi nesėkmės, tikiuosi, kad ir nepadaugės... Tiesa, kadangi pirmasis persileidimas įvyko žiemą viešint Lietuvoje, mano gp jo nepripažįsta, taip kad oficialiai turėjau vieną persileidimą

bet jei neduokdie įvyktų trečias, darysiu bet ką, kad pripažintų ir tą pirmąjį - bandysiu pažymas iš Lt pristatyti. O kol kas nenoriu užsiprogramuoti.
Dabar pasidariau klinikose pagrindinius AFS tyrimus, atsakymai visi normos ribose.. Jaučiuosi pasimetus, planavimus kol kas stabdom, nes nežinomybė ir baimė tieisiog kausto. Tiesa, ginekologės patarta pradėjau gerti aspiriną, o toliau žiūrėsim. Dabar dar svarbu ir susitvarkyti su savo emocijom...