Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

QUOTE(svede @ 2013 02 26, 15:22)
Sveikos smile.gif

o aš labai noriu pagirti savo instruktorių Gintautą Bertašių iš Žukausko vairavimo centro (Vilnius, Šeškinė). Nuostabus instruktorius, šiandien jo dėka iš pirmo karto išlaikiau Regitroje vairavimo egzaminą. Visada patars, n kartų aiškins neaiškų dalyką kaip naują, kol suprasi.  smile.gif  Šiaip vairavau mokykloje, bet buvau vieną papildomą pamoką pas jį pasiėmusi, truputį brangoka (šiaip mokykloje papildomos 45 minutės - 60 LT, bet su instruktoriumi susitarėme už 1.5 val - 80 LT).

Tiek mano patirties smile.gif

OOO... Ka as skaitau smile.gif sitas instruktorius ir mane mokino smile.gif teorija ir praktika man deste..islaikiau irgi is pirmo karto egzus smile.gif saunus labai instruktorius! Ex... Nostalgija net uzejo... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galėtų rekomenduoti instruktorių, mokinantį važiuoti su automatine p. dėže? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svede @ 2013 02 26, 15:22)
Sveikos smile.gif

o aš labai noriu pagirti savo instruktorių Gintautą Bertašių iš Žukausko vairavimo centro (Vilnius, Šeškinė). Nuostabus instruktorius, šiandien jo dėka iš pirmo karto išlaikiau Regitroje vairavimo egzaminą. Visada patars, n kartų aiškins neaiškų dalyką kaip naują, kol suprasi.  smile.gif  Šiaip vairavau mokykloje, bet buvau vieną papildomą pamoką pas jį pasiėmusi, truputį brangoka (šiaip mokykloje papildomos 45 minutės - 60 LT, bet su instruktoriumi susitarėme už 1.5 val - 80 LT).

Tiek mano patirties smile.gif

Sveiki,

pas Gintautą ir aš dabar mokausi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2013 03 10, 09:22)
Sveikos,

gal kas galėtų rekomenduoti instruktorių, mokinantį važiuoti su automatine p. dėže?  smile.gif

Ir mane domintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 03 24, 13:26)
Sveiki,

pas Gintautą ir aš dabar mokausi smile.gif thumbup.gif

Realiai jau du sykius pas Gintautą jau bandžiau vairo malonumus! Smaguma! Man, kaip niekada nesėdėjusiai prie vairo su juo mokytis -- smagu, džiugu ir pan. Dar kiek jaučiuosi vištele, bet svarbiausia -- nejaučiu streso, kad oj, gatvės, oj, Vilnius, oj, daug mašinų ir t.t. Nesibaidau to, kad iš niekur nieko, sako -- oj, va, sėdi už vairo ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
O as saviskiu instruktoriumi Henriku is mokyklos esu labai patenkinta. Pradejome nuo visisko nulio. Kantriai, nesauksdamas, ramiu balsu. Na, pakolkas dar nelaikiau Regitroje, tik kita savaite mano biletelis. Matysim kaip as ten pasirodysiu ax.gif Bet esu puikiai nusiteikusi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, labai labai reikia vairavimo pamokoms gero instruktoriaus 4u.gif (mechanine p.) kontaktų Antakalnyje. Teises turiu, automobilį turiu, begalinę baimę taip pat turiu, nes už vairo sėdėjau seniai seniai verysad.gif . Labai laukiu až. Mačiau Dorkano automobilius prie kolegijos, bet bijau pataikyti pas įžymųjį Jokūbą ir taip pasitikėjimo 0.
Atsakyti
Sveiki visi. Aš esu išsilaikęs Regitroj teorinį egzaminą valstybinį, ir liko tik važiavimas valstybinis, bet iki rugpjūčio turiu būtinai išsilaikyt, bet norėčiau kuo anksčiau jį išsilaikyt. Tai gal kas žino (geriausiai Kaune, bet gali būt ir Vilniuj ar Panevežy (kur vyksta Regitros egzaminai važiavimo) kokį gerą instruktorių? Svarbiausias kriterijus būtų, kad būtų galima per dieną bent 3; 4,5 h važinėt, kad greit išsilaikyt tas teises. Dėkingas smile.gif
Atsakyti
Geriausios vairavimo ir teorijos pamokos. Instruktoriai labai malonūs.
Vairavimo instruktorius Jaroslavas tikrai išmano savo darbą ir viską aiškinai labai aiškiai.
Esu neaktyvus forumo dalyvis, bet čia ne reklama, o patarimas mirksiukas.gif
Vairoratas Vairavimo mokykla Vilniuje
www.vairoratas.lt
Atsakyti
QUOTE(Poweris @ 2014 08 19, 21:47)
Geriausios vairavimo ir teorijos pamokos. Instruktoriai labai malonūs.
Vairavimo instruktorius Jaroslavas tikrai išmano savo darbą ir viską aiškinai labai aiškiai.
Esu neaktyvus forumo dalyvis, bet čia ne reklama, o patarimas  mirksiukas.gif
Vairoratas Vairavimo mokykla Vilniuje
www.vairoratas.lt

spam.gif oi ne "neaktyvus forumo dalyvi" čia ne patarimas, čia reklama. reikėtų skirti tokius dalykus dirol.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Audriu Mateli is dorkano karoliniskese:) superinis.Pasiemiau 3 papildomas pamokas ir islaikiau egza regitroje.
Atsakyti
Sveikos, labai labai reikia vairavimo pamokoms gero instruktoriaus(su automatine p.) Teises turiu, automobilį turiu, begalinę baimę taip pat turiu, nes už vairo sėdėjau pora kartu .
Labai laukiu I až.
Atsakyti