Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

nemanau ,kad mes pazistamos,nes tu man rekomendavai per az ji ir tikrai labai aciu uz patarima,lenkiuosi tau 4u.gif as seniau bijodavau koki veiksma daryt prie vairo,darydavau,kad liepdavo instruktorius,o su Andrejum jau po poros kartu pati visus veiksmus darkiau,issidrasinau,ismokau naudoti aukstesnes pavaras,nei 3 smile.gif taip pat pajudet is vietos normaliai neuzgestant,atlikti normaliai posukius.o jis i pati centra nemanau,kad vazuoja,bet mes susitikdavom karoliniskese prie kometos,man ten patogu buvo pries sporta ,jam irgi man rodos patogu buvo toje vietoje,vazinedavom regitros trasomis visur ir uz vilniaus prie gariunu treniravomes kaip reikiant thumbup.gif tikria gera ispudi man jis sudare,butinai grisiu,kai teises turesiu ir mokysiuos ekstremaliom salygom,stabiliau dar pasijaust,nes nelabai daug as tu pamoku turejau...o vat ko jis nenorejo manes mokint,tai aikstelej pasiparkavimo,dave kolegos nr g.gif
Atsakyti
Aa,dabar prisiminiau... lotuliukas.gif Jo,tokiu kaip Andrejus daugiau nera,zmogus tiesiog fantastiskas.As su juo mieste tik viena karta buvau,nenorejau-priverte lotuliukas.gif Ir to karto uzteko,daugiau bedu mieste neturejau thumbup.gif O aiksteleje jis rimtesniu ir daug idomesniu dalyku moko nei pasiparkavimas.O to kolegos vardas ne Olegas kartais? lotuliukas.gif
Gal kada kokiose slalomo varzybose susitiksim? lotuliukas.gif
Atsakyti
jo,Olego nr dave biggrin.gif bet as paskambinau Olegui po keliu men kai susiruosiau mokytis ir jis apsake,kad pasikeite ten kazkas ir tie,kurie teisiu neturi,negali pas ji eit,o eisiu pas Andreju aki teises turesiu gal po kokio menesio ir mokysiuos tu visokiu idomesniu dalyku ir gal susitiksim tada kokiose nors varzybose lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau dar iki to aiksteleje susitiksim lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=denaxa,2008 03 08, 13:45]
O kaip galima prie to Andrejaus "prizibeti"???? Ar jis "zalius vairuotojus", neturincius teisiu ima?
Atsakyti
na as neturiu tiesiu,paeme mane,gla ir rizikavo savo darbu,bet tu pabandyk jam paskambet sakyk teisiu neturi,nori pasidrasint pries egza,paims manau,jei mane paeme,nors as be teisiu ir man 16 biggrin.gif
Atsakyti
[quote=denaxa,2008 03 08, 15:04]Aa,dabar prisiminiau... lotuliukas.gif Jo,tokiu kaip Andrejus daugiau nera,zmogus tiesiog fantastiskas.As su juo mieste tik viena karta buvau,nenorejau-priverte lotuliukas.gif Ir to karto uzteko,daugiau bedu mieste neturejau thumbup.gif O aiksteleje jis rimtesniu ir daug idomesniu dalyku moko nei pasiparkavimas.O to kolegos vardas ne Olegas kartais? lotuliukas.gif
Gal kada kokiose slalomo varzybose susitiksim? lotuliukas.gif
[/quote]
Buk gerute, parasyk man Andrejaus Nr. i az. Prasau 4u.gif
Kol kas su MB treniruojuos, bet noresiu ir su instruktoriumi trasas prie Registros pavazineti.
Papildyta:

[/quote]
O tai jis ima tik tuos, kurie jau teises turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner.s: 10 kovo 2008 - 09:29
mane eme,nors neturejau teisiu,bet sake to ekstremalaus sportinio paims tik kai turesiu 4u.gif

http://www.svc.e-space.lt/ stai direktoriaus Andrejaus numeri susirask
Atsakyti
Gal kas zino instruktori, kuris su automatini masina vairuoti, teises turiu jau 8 metai, bet taip ir nevairuoju, o noriu wub.gif
Atsakyti
o ka ten mokytis automatu,viena koja pedala spaudi ir vienu pirstu vairuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 10, 10:41)
mane eme,nors neturejau teisiu,bet sake to ekstremalaus sportinio paims tik kai turesiu  4u.gif

http://www.svc.e-space.lt/  stai direktoriaus Andrejaus numeri susirask

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 11, 11:40)

Ar pavyko su Andrejum pavazineti? As jam skambinau siandien, tai sake nei mieste nei aikstelej parkavimuisi nebevazineja unsure.gif
Atsakyti