labai prasau rekomenduokit gera instruktoriu!!!!
mano situacija tokia, kad laikiau pirma karteli dar rudeni - deja, neisvaziavau net is aiksteles, nes pasirodo, mano instruktorius norejo tikriausiai, kad pas ji papildomai eiciau. jis manes visko neismoke, pvz. tiesiaja pasiekt reikiama greiti ir sustabdyti ties linija. Isivaizduojate - to pratimo su juo ne kartelio nedariau. tai zinoma egzamino metu nesugebejau. tada: aikstele, kuriuoje mokiausi buvo labai jau erdvi ir man jis leisdavo lengvai rikiuotis kaip man patogiau, o kai pamaciau atstumus regitroje -

nugi - nuvarciau tuos stulpelius ir neivaziavau 90 laipsniu kampu atbulomis. kai mokiausi - idealiai pasistatydavau. nes pasirinkdavau tinkama sau atstuma, o cia gi tie stulpeliai -
zodziu nusivyliau as juo ir galvojau, kad reiktu dar jam pora zodeliu tarsteleti - padekot uz geras pamokas
nutariau neimti instryktoriaus ir pavazineti su kuo nors, bet teveliu arti neturiu, o su siaip kuo nors nedrysau vazineti del visu tu baudu. tad taip ir numeciau ta vairavima i sali. paskui sventes, sesija ir taip tesiasi iki siol.
dabar manau kad nereikia cia tempti ir reikia kibti i darba. bet va neisivaizduoju pas koki instruktoriu kreiptis, kad vel neuzsirauciau ant tokio, kuris butu suinteresuotas tik pinigelius paimti, o ne ismokinti.
labai labai labai labai jusu visu prasau pagelbekit del instruktoriaus

labai tikiuosi jusu pagalbos

parasykite i až
Papildyta:prasyciau Vilniuje