Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

QUOTE(ašei @ 2008 01 22, 15:13)
Gal kas galėtų atsiųsti į až patikusio instruktoriaus kontaktus, nes įtariu visi čia suminėti jau užversti norinčiųjų mokytis skambučiais  ax.gif

Nagi, juk daug kas mokėsi ar mokosi vairuoti verysad.gif
Atsakyti
[quote=isla,2007 12 29, 09:04]
[quote=zuikispuikis,2007 09 21, 22:45]
siuo metu mokausi papildomai pas instruktoriu - 50lt, radau ji isgirta SM na galiu pasakyti kad tikrai geras instruktorius,o 70lt g.gif doh.gif sakyciau truputuka brankoka.
[/quo

Aš irgi laaabaaii norėčiau to instruktoriaus kontaktu. Jei galima būtų 4u.gif Kurioj mokykloj dirba? Nes savuoju esu nusivylusi ir daugiau pas jį nelankysiu. Tai nenoriu dar nusivilti... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuchiuke: 28 sausio 2008 - 10:40
help.gif help.gif help.gif help.gif labai prasau rekomenduokit gera instruktoriu!!!!
mano situacija tokia, kad laikiau pirma karteli dar rudeni - deja, neisvaziavau net is aiksteles, nes pasirodo, mano instruktorius norejo tikriausiai, kad pas ji papildomai eiciau. jis manes visko neismoke, pvz. tiesiaja pasiekt reikiama greiti ir sustabdyti ties linija. Isivaizduojate - to pratimo su juo ne kartelio nedariau. tai zinoma egzamino metu nesugebejau. tada: aikstele, kuriuoje mokiausi buvo labai jau erdvi ir man jis leisdavo lengvai rikiuotis kaip man patogiau, o kai pamaciau atstumus regitroje - cray.gif nugi - nuvarciau tuos stulpelius ir neivaziavau 90 laipsniu kampu atbulomis. kai mokiausi - idealiai pasistatydavau. nes pasirinkdavau tinkama sau atstuma, o cia gi tie stulpeliai - verysad.gif
zodziu nusivyliau as juo ir galvojau, kad reiktu dar jam pora zodeliu tarsteleti - padekot uz geras pamokas gun_rifle.gif
nutariau neimti instryktoriaus ir pavazineti su kuo nors, bet teveliu arti neturiu, o su siaip kuo nors nedrysau vazineti del visu tu baudu. tad taip ir numeciau ta vairavima i sali. paskui sventes, sesija ir taip tesiasi iki siol.
dabar manau kad nereikia cia tempti ir reikia kibti i darba. bet va neisivaizduoju pas koki instruktoriu kreiptis, kad vel neuzsirauciau ant tokio, kuris butu suinteresuotas tik pinigelius paimti, o ne ismokinti.
labai labai labai labai jusu visu prasau pagelbekit del instruktoriaus help.gif labai tikiuosi jusu pagalbos aciuks.gif parasykite i až
Papildyta:
prasyciau Vilniuje aciuks.gif
Atsakyti
pasakykit kaip su tais instruktoriais, ar yra dirbanciu savaitgaliais ar po darbo, ar bent anksti ryte unsure.gif ? ir kiek dabar kainuoja? cia apie vilniu sneku. as teises turiu, bet nevairavus praktiskai visai 4 metus, tai reik prisimint viska. jei turit koki konkretu varianta laukiu kontaktu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Dabar pries ta nauja istatyma Liepos 1, tai visos automokyklos baisiai uzkrautos.. ziuretis galima ir pas vadinamus 'dushmanu's kurie dirba ant savess, bet jie nesnaudzia ir pamoka 2 akademiniu valandu kainuoja irgi jau 70lt, Jie pirmi ir kelia kainas. Jei reikia neskubiai, tuomet galite uzsirasyti ir laukti kelias savaites.

Siulau optimalu pasiulyma kas gyvena Pasilaiciuose, Fabijoniskese, Pilaiteje (Cia labiausiai siulau smile.gif) Kam reikia papildomo vairavimo pamoku A.Ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 02 05, 17:03)
Dabar pries ta nauja istatyma Liepos 1, tai visos automokyklos baisiai uzkrautos.. ziuretis galima ir pas vadinamus 'dushmanu's kurie dirba ant savess, bet jie nesnaudzia ir pamoka 2 akademiniu valandu kainuoja irgi jau 70lt, Jie pirmi ir kelia kainas.  Jei reikia neskubiai, tuomet galite uzsirasyti ir laukti kelias savaites.

Siulau optimalu pasiulyma kas gyvena Pasilaiciuose, Fabijoniskese, Pilaiteje (Cia labiausiai siulau smile.gif) Kam reikia papildomo vairavimo pamoku A.Ž.  4u.gif

man labai tiktu pasilaiciai. 70lt uz dvi akademines irgi tiktu smile.gif bet reikia kad savaitgaliais arba vakarais, arba rytais iki 9. laukiu kontaktu i AZ smile.gif
Atsakyti
man irgi pasilaiciai tiktu - salia namu butu. parasyk i AŽ. aciuks.gif

o gal kas dar centre zinote koki gera? tada butu salia darbo. galeciau iskart begti.
Atsakyti
man ir centre reiktu.. blush2.gif teises turiu, bet beveik 6 metus nevairavus.... tinka ir darbo dienomis vidury dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 05 vasario 2008 - 23:57
pagalvojau, man kogero centre irgi geriau tiktu- tada ir per pietu pertrauka ir iskart po darbo butu lengviau prisitaikyt unsure.gif
lauksiu kontaktu jei kas turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaje vaje...Mokausi vairuoti ir supratau, kad teks daug dirbti papildomai. Taigi, ieskau instruktoriaus mokytis privaciai. Geriausia butu - Antakalnyje. Gal galit kas patarti ar atsiusti kontaktus?
Atsakyti
antakalny zukausko mokykla,siandien buvau aps instruktori Stasi,visai patiko,bet didziausia ispudi vazuojant mieste man paliko instruktorius Andrejus is sportinio vairavimo mokyklos thumbup.gif thumbup.gif tikria tiek daug ismokau,ko ne vienas kitas treneris nemoke...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 08, 13:27)
antakalny zukausko mokykla,siandien buvau aps instruktori Stasi,visai patiko,bet didziausia ispudi vazuojant mieste man paliko instruktorius Andrejus is sportinio vairavimo mokyklos thumbup.gif  thumbup.gif  tikria tiek daug ismokau,ko ne vienas kitas treneris nemoke...

Va va,butent,jei ne Andrejus,as gal isvis nebuciau vazinejus,o dabar dvieju metu stazo dar neturedama jau autobusa vairuoju... thumbup.gif Visa kas pasiekta tai tik jo deka thumbup.gif Bet tik jis kiek zinau nelabai i miesta vaziuoja... ax.gif
Eglincia,o gal mes pazistamos netycia? mirksiukas.gif
Atsakyti