galkas zinot kokios kainos db mazdaug kaune vienos pamokos?
as ieskau kas galetu papildomai kaune mane pamokyt...nesiskundziu savo instruktorium, bet manau kad nepakenktu kito mokytojo metodais pasinaudot...
QUOTE(mademoiselli @ 2008 03 26, 20:50)
as ieskau kas galetu papildomai kaune mane pamokyt...nesiskundziu savo instruktorium, bet manau kad nepakenktu kito mokytojo metodais pasinaudot...
Daba soktelejo jos....
gal kas zinot koki nebloga instruktoriu,kuris supazindintu su regitros keliais?
o tai tas pas kuri lankau,kotai nenori,sako laiko neuzteks
o tai tas pas kuri lankau,kotai nenori,sako laiko neuzteks
Vat ir as ieskau papildomai instruktoriaus, nes vairavimo mokyklos instruktorius tik po karta i savaite istaiko...
Gal kas galit rekomenduot ir mestelt kokio instruktoriaus telefona i a.z.?
Gal kas galit rekomenduot ir mestelt kokio instruktoriaus telefona i a.z.?
Sveikos, man irgi praverstų papildomos pamokos. Gal galit kuri atsiųsti instruktoriaus telefoną? Idealus variantas netoli Naugarduko gatvės, stoties rajonas.
QUOTE(giedre77 @ 2008 04 02, 08:15)
Sveikos, man irgi praverstų papildomos pamokos. Gal galit kuri atsiųsti instruktoriaus telefoną? Idealus variantas netoli Naugarduko gatvės, stoties rajonas. 
Papildomai važinėjau su labai nuostabiu instruktorium, bet pas jį labai didelės eilės. Aš laukiau apie mėnesį, bet buvo verta. Tel Nr. parašiau į až.
Jis su mašiniuku laukia prie buv. Lietuvos kino teatro.
tai ka niekas nepazystat gero instruktoriaus?
jei atsiras geradariu,parasykit i a.z.
vis dar laukiu
vis dar laukiu
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 11:17)
tai ka niekas nepazystat gero instruktoriaus?
vis dar laukiu
vis dar laukiu
Laurynas is Gineidos. Deja, tel. neišsaugojau. gal jų mokyklos psl būtų
Aš bandžiau skambinti prieš savaitę Laurynui, tai kadangi jis dabar berods atostogauja, tai eilė pas jį iki gegužės vidurio. Jei tinka, galiu parašyti jo nr į až
ooo,kaip ilgai,matyt kad geras instruktorius
gali mestelt telefoniuka,dar pati per pazystamas paklausinesiu,gal kas ka pasiulys
gali mestelt telefoniuka,dar pati per pazystamas paklausinesiu,gal kas ka pasiulys
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 14:40)
Tikrai geras instruktorius
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 15:40)
Man šis instruktorius ne tik, kad geras, bet nerealus. Paėmusi pas jį papildomas pamokas tiek naujo sužinojau, o svarbiausia, kad dingo baimė sėsti už savo (vyro) mašinos vairo.