Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

as ieskau kas galetu papildomai kaune mane pamokyt...nesiskundziu savo instruktorium, bet manau kad nepakenktu kito mokytojo metodais pasinaudot...
galkas zinot kokios kainos db mazdaug kaune vienos pamokos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2008 03 26, 20:50)
as ieskau kas galetu papildomai kaune mane pamokyt...nesiskundziu savo instruktorium, bet manau kad nepakenktu kito mokytojo metodais pasinaudot...
galkas zinot kokios kainos db mazdaug  kaune vienos pamokos? rolleyes.gif

Daba soktelejo jos.... g.gif Oficialiai kainuoja mokyklose, kiek ana savaite skambinaus tai nuo 70-80Lt doh.gif Na o pas instruktorius tai kaip kuris ima. ax.gif wink.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kas zinot koki nebloga instruktoriu,kuris supazindintu su regitros keliais?
o tai tas pas kuri lankau,kotai nenori,sako laiko neuzteks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KareMare: 31 kovo 2008 - 11:19
Vat ir as ieskau papildomai instruktoriaus, nes vairavimo mokyklos instruktorius tik po karta i savaite istaiko...
Gal kas galit rekomenduot ir mestelt kokio instruktoriaus telefona i a.z.?
Atsakyti
Sveikos, man irgi praverstų papildomos pamokos. Gal galit kuri atsiųsti instruktoriaus telefoną? Idealus variantas netoli Naugarduko gatvės, stoties rajonas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2008 04 02, 08:15)
Sveikos, man irgi praverstų papildomos pamokos. Gal galit kuri atsiųsti instruktoriaus telefoną? Idealus variantas netoli Naugarduko gatvės, stoties rajonas. ax.gif

Papildomai važinėjau su labai nuostabiu instruktorium, bet pas jį labai didelės eilės. Aš laukiau apie mėnesį, bet buvo verta. Tel Nr. parašiau į až.
Jis su mašiniuku laukia prie buv. Lietuvos kino teatro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 02 balandžio 2008 - 09:22
tai ka niekas nepazystat gero instruktoriaus? blink.gif
jei atsiras geradariu,parasykit i a.z.
vis dar laukiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KareMare: 02 balandžio 2008 - 10:17
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 11:17)
tai ka niekas nepazystat gero instruktoriaus?  blink.gif
jei atsiras geradariu,parasykit i a.z.
vis dar laukiu  ax.gif

Laurynas is Gineidos. Deja, tel. neišsaugojau. gal jų mokyklos psl būtų g.gif www.vairuok.lt
Atsakyti
Aš bandžiau skambinti prieš savaitę Laurynui, tai kadangi jis dabar berods atostogauja, tai eilė pas jį iki gegužės vidurio. Jei tinka, galiu parašyti jo nr į až wink.gif
Atsakyti
ooo,kaip ilgai,matyt kad geras instruktorius biggrin.gif
gali mestelt telefoniuka,dar pati per pazystamas paklausinesiu,gal kas ka pasiulys g.gif
Atsakyti
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 14:40)
ooo,kaip ilgai,matyt kad geras instruktorius  biggrin.gif
gali mestelt telefoniuka,dar pati per pazystamas paklausinesiu,gal kas ka pasiulys  g.gif

Tikrai geras instruktorius thumbup.gif ir eilės nerealios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KareMare @ 2008 04 02, 15:40)
ooo,kaip ilgai,matyt kad geras instruktorius  biggrin.gif
gali mestelt telefoniuka,dar pati per pazystamas paklausinesiu,gal kas ka pasiulys  g.gif

Man šis instruktorius ne tik, kad geras, bet nerealus. Paėmusi pas jį papildomas pamokas tiek naujo sužinojau, o svarbiausia, kad dingo baimė sėsti už savo (vyro) mašinos vairo.
Atsakyti