Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(Pusaite @ 2015 03 03, 22:36)
aaaa,nu ok,kisim tada ir mes,bet gal nepasikartos tas numeris doh.gif
Noa,taip,tvarkingas tulikas ir kraikas svarus,del to ir nustebau WTF? ka tu nori pasakyt?

I kaki snukio nenardink, bet parodyt tikrai gali, trauksis jau is tolo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 03 03, 23:36)
aaaa,nu ok,kisim tada ir mes,bet gal nepasikartos tas numeris doh.gif
Noa,taip,tvarkingas tulikas ir kraikas svarus,del to ir nustebau WTF? ka tu nori pasakyt?

Noa klausimas "kraiko nepakeitei?" tai klausimas, ar nekeitei kraiko rūšies. Kokio naujoviško nepripylei biggrin.gif
Atsakyti
Aha, klausimas būtent toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 08:16)
Aha, klausimas būtent toks biggrin.gif

aaaaaa,supratau,bet ne,nekeiciau,
anksciau keisdavau,bet nieko,dabar tai nea
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 03 03, 21:26)
Nugis,numeris doh.gif
Sedziu prie lango ,uz baro,virtuvej ir jauciu smarve pareina,galvoju nu va,vel pasiko ,neuzkase,tai ziuariai smirda,eisu sutvarkyt,tai ten dar per kambari paeit iki jo tuliko reikia,ziuriu,kad nesmirda ir wc tvarkingas,griztu i virtuva,nu akurat smirda....pradejau ieskot,nu bliamba ant palanges priraite blink.gif
kas cia dabar per protesto forma? g.gif ir ka tu jam,suniui,tai dar nosi pritysdavau prie balos,sakydama fuuu,negalima,o cia doh.gif i s...a neikisiu jo snukio,sakydama ka cia padarei,fuu,negalima.
nu sakiau,fuuu,negalima,bet jis nulis emociju,zodziu issiploviua,apsikvepinau ta vieta,bet vis tiek idomu kame reikalas?

Man buvo karta per 6 metus ant kilimelio prie duso priraites kazkuris, o dezute uz 40cm stovi, tai man isvada, kad kazkuris buvo ilindes, o kitam baisiai prispyre ir vaikas suraite ant kilimo. As abu lupau su ranksluosciau, rodziau, zodziu tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 04, 09:13)
Man buvo karta per 6 metus ant kilimelio prie duso priraites kazkuris, o dezute uz 40cm stovi, tai man isvada, kad kazkuris buvo ilindes, o kitam baisiai prispyre ir vaikas suraite ant kilimo. As abu lupau su ranksluosciau, rodziau, zodziu tai buvo pirmas ir paskutinis kartas.

nu,taip ,kai du tai yra tokia tikimybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 03 04, 09:30)
nu,taip ,kai du tai yra tokia tikimybe lotuliukas.gif

Taip iseina biggrin.gif kito paaiskinimo neturiu lotuliukas.gif
As pastebejau jiems kai prireikia, tai is karto ir labai skubiai doh.gif gal ir jusu vaikas neapejo, prispyre ant palanges ir viskas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 04 kovo 2015 - 09:36
Pas mane, tfū tfū tfū, niekas niekur ne vietoj nešika, išskyrus vieną kartą. Aš norėjau pakeisti kraiką į silikoninį, ir dėl to tualetą pripyliau silikoninio, o bentonitinį supyliau į tokį plastikinį bliūdą, kad būtų pereinamas periodas. Ir po kelių dienų tą plastikinį bliūdą nuėmiau. Tai Kuzys pašiko būtent į tą vietą, kur tas bliūdas stovėjo - nu *** o kur jam varguoliui šikti, silikonas tai jam buvo šlykštus??? Lotas į jį liūdnai ėjo, bet Kuzys silikone galėjo tik myžti.

Tai iškart po tokios savo reakcijos jis gavo pilną tualetą bentonito, o silikonas buvo išpiltas lauk. Nors LOtas iš bėdos ir ėjo į silikoną, bet bentonitu taip apsidžiaugė, kad abu į tą tualetą sušokę ne šiko, bet kasė, kasė, kasė kaip kokie kurmiai biggrin.gif

Dabar naudoju drožles, tai tos kasamos ir jiems tinka.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 09:44)

Dabar naudoju drožles, tai tos kasamos ir jiems tinka.

Pas mane po ilgalaikio betonito naudojimo labai jau nenorejo Oko plius, bet kaip sakai liudnai ejo, o dabar iprato jau. Aisku, kai buvo svelnus betonitas, tai kasdavo bele kasti, labai jau patinka jiems kapstytis 4u.gif
Atsakyti
Graziai rasot= liudnai ejo 4u.gif
Atsakyti
Ismesiu katina tuoj i lauka (juokauju:)
vel prisiko virtuvej,vos ne i maisto bliudeli,parodziau nu nu nu,fuuu,snuki pritempiau parodyt,tai jis dar zaltys nuvare i lova primyzo
ot,charakteris:)
Atsakyti
Čia kažkas ne taip. Paskaityk gal tas Nerealios temas, gal rasi ką užsikabint. Neturi taip būti, čia ne charakteris, čia kažkas kito. Neturiu dabar kada ieškoti...
Atsakyti