Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(Pusaite @ 2015 03 05, 10:11)
Ismesiu katina tuoj i lauka (juokauju:)
vel prisiko virtuvej,vos ne i maisto bliudeli,parodziau nu nu nu,fuuu,snuki pritempiau parodyt,tai jis dar zaltys nuvare i lova primyzo
ot,charakteris:)

Įsiterpsiu.
Maniškė varo visur, kur papuolė, nuo streso. Naudojau ir Feliway ir homeopatinius žirnius. Pakako tiesiog stūgtelt, kai išvertė bliūdą sriubos ar išvažiuot visai šeimynai atostogaut savaitei...
Dar reikia patikrinti, ar jam tikrai nėra ko nors fiziologinio: neskauda pilvelio, su inkstais viskas tvarkoj (jei į lovą varo).
Čia "laiškai" jums 4u.gif , tik dabar reikia juos "perskaityti".
Atsakyti
Kai Kuzys man primyžo ant kosmetikos staliuko, tai aš mikliai ėjau pas laiškų šifruotoją - Aistę biggrin.gif Surinkau myžalą su pipete ir nunešiau ištirt. Ir buvo pūslės uždegimas, gavo katinas antibiotikų ir pasveiko... Bet kad taip reikia, tai Nerealios temoj perskaičiau. Reikia tas temas skaityti...

Lolija sakė, kad galima susiurbt į vienkartinį švirkštą, irgi patogu, bet man nedaėjo.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 09:35)
Čia kažkas ne taip. Paskaityk gal tas Nerealios temas, gal rasi ką užsikabint. Neturi taip būti, čia ne charakteris, čia kažkas kito. Neturiu dabar kada ieškoti...

kad skaicius,bet nepamenu tokio varianto,bet manau,kad cia charakteris,jis kazko protestuoja,nes pamyzo i lova,tai is tikro kerstavo,kad drisau pasakyt fuuuu del ano reikalo
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 03 05, 09:35)
Įsiterpsiu.
Maniškė varo visur, kur papuolė, nuo streso. Naudojau ir Feliway ir homeopatinius žirnius. Pakako tiesiog stūgtelt, kai išvertė bliūdą sriubos ar išvažiuot visai šeimynai atostogaut savaitei...
Dar reikia patikrinti, ar jam tikrai nėra ko nors fiziologinio: neskauda pilvelio, su inkstais viskas tvarkoj (jei į lovą varo).
Čia "laiškai" jums  4u.gif , tik dabar reikia juos "perskaityti".

nu nemanau,kad jam kazka skauda,pamyzo,tai is kersto,si laiskeli tai supratau,bet vat kitu,laisku,tai neina suprast:(
Atsakyti
Jei būtum skaičius, tokio žodžio, kaip "katė kerštauja" nebūtų tavo žodyne smile.gif Skaityk dar kartą biggrin.gif

http://www.supermama...howtopic=732142

Tiesa, dėl šikimo nežinau. Gal tikrai stresas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 09:44)
Kai Kuzys man primyžo ant kosmetikos staliuko, tai aš mikliai ėjau pas laiškų šifruotoją - Aistę biggrin.gif Surinkau myžalą su pipete ir nunešiau ištirt. Ir buvo pūslės uždegimas, gavo katinas antibiotikų ir pasveiko... Bet kad taip reikia, tai Nerealios temoj perskaičiau. Reikia tas temas skaityti...

Lolija sakė, kad galima susiurbt į vienkartinį švirkštą, irgi patogu, bet man nedaėjo.

laisku sifruotoja smile.gif
turesiu omeny,bet kad i lova,tai susigere,bet jei bus kur ant pavirsiaus,tai surinksiu istyrimui,
bet neramina kitas reikalas..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 09:51)
Jei būtum skaičius, tokio žodžio, kaip "katė kerštauja" nebūtų tavo žodyne smile.gif Skaityk dar kartą biggrin.gif

http://www.supermama...howtopic=732142

Tiesa, dėl šikimo nežinau. Gal tikrai stresas.

skaicius skaicius lotuliukas.gif
cia man dabar stresas,sokas,pati nezinau ka rasineju lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusaite, aš tai vežčiau katino šlapimą tirt ar visą katiną, nėra tokio dalyko kaip kerštas. Neina į dėžutę arba dėl to kad kraikas nepatinka arba serga. ne vienai pažįstamai priežastis ir buvo sveikatos sutrikimai.
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 03 05, 09:11)
Ismesiu katina tuoj i lauka (juokauju:)
vel prisiko virtuvej,vos ne i maisto bliudeli,parodziau nu nu nu,fuuu,snuki pritempiau parodyt,tai jis dar zaltys nuvare i lova primyzo
ot,charakteris:)

O jus nepagalvojote, kad jis jaucia, kad nera kito katino ir del to stresuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 05, 10:57)
O jus nepagalvojote, kad jis jaucia, kad nera kito katino ir del to stresuoja?

Aš manau, kad ji nuo to galvoti ir pradėjo, tik nenori pradėt skaudintis...
Aišku, jam stresas, jei jis pratęs visada dviese, o dabar gavo į draugus debilą ciūciką, ir būk čia sau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 03 05, 09:54)
Pusaite, aš tai vežčiau katino šlapimą tirt ar visą katiną, nėra tokio dalyko kaip kerštas. Neina į dėžutę arba dėl to kad kraikas nepatinka arba serga. ne vienai pažįstamai priežastis ir buvo sveikatos sutrikimai.

nu bliamba,kazko nesitiki,kad serga,bet gal?nu paziuresiu dar siandiena,ryt tada vesiu tirtis,o normaliai vet sureaguos?sakysiu ne ten kkakoja,gal serga:)
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 10:04)
Aš manau, kad ji nuo to galvoti ir pradėjo, tik nenori pradėt skaudintis...
Aišku, jam stresas, jei jis pratęs visada dviese, o dabar gavo į draugus debilą ciūciką, ir būk čia sau sad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 03 05, 11:08)
nu bliamba,kazko nesitiki,kad serga,bet gal?nu paziuresiu dar siandiena,ryt tada vesiu tirtis,o normaliai vet sureaguos?sakysiu ne ten kkakoja,gal serga:)

O tu sakyk - ne ten myža, gal kas su inkstais, su šlapimtakiais?
Nes jis ne ten primyžo irgi.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 10:09)
O tu sakyk - ne ten myža, gal kas su inkstais, su šlapimtakiais?
Nes jis ne ten primyžo irgi.

nu taip,galimas variantas:)
bet lauksiu dabar rytojaus,nes visada sysiodavo ten kur reikia,paziuresim ka toliau darys
Atsakyti
Sveikos kaimynkos 4u.gif
Pusaite - o viduriai katinėliui neužkietėjo? Nes ir nuo streso gali viduriai pakietėti ir katinui jau sunku tuštintis, o katinų tokia logika - nepatogu š**ti, vadinasi kalta kraikdėžė ir eina ieškotis "patogios" vietos, o ta jo manymu patogi vieta Jums visai nepatogi doh.gif Aišku, geriausia būtų patikrinti sveikatą ir jeigu su sveikata viskas tvarkoje tai greičiau problemos dėl streso. Vienas mano turėtas katinas su ciūce visą gyvenimą gyveno ir kai ciūcės neliko oi kaip stresavo, m*žo ir š*ko tai tvarkingai bet mums namo vakarais parėjus pirmom dienom tiesiog verkė žmogaus balsu ir skundėsi kaip jam blogai ir kas įdomiausia nuo pat pirmos dienos kai vienas liko pradėjo eiti prie durų pusvalandį iki man pareinant laukti sugrįžtančių iš darbo. Iki tol tai darydavo ciūcė, o katinas net ausim nekrusteldavo - mes parėję eidavom jam nusilenkti o kai ciūcės neliko katinastarsi perėmė jos pareigas - miegodavo ten kur ciūcė miegojo ir sąžiningai iki savo gyvenimo galo eidavo mūsų pareinančių laukti į siūcės vietą. Štai taip, daug daugiau jie supranta ir jaučia nei mes kartais manome smile.gif
Atsakyti