Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(neatleidziu @ 2015 03 19, 11:21)
Nu viena yra pagyvenus, kita-mirstanti. Velgi, nebesivadovauju emocijom, kaip vaikystej, kai, kaip tik gaila-taip namo tempiu... Mastau protu, kad nei pati noriu karsinti, nei vaikui dar viena trauma samoningai itaisyt...

Tai taip. Man gaila ne tik reksu, o visu kieminuku, visu sunu,visu kaciu, bet stengiuosi negalvoti, nes anksciau verkdavau 4u.gif pergyvendavau, nervuodavausi, o dabar susitaikiau, nieko pakeist negaliu, kiek iseina tiek padedu..
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 19, 12:21)
Tai taip. Man gaila ne tik reksu, o visu kieminuku, visu sunu,visu kaciu, bet stengiuosi negalvoti, nes anksciau verkdavau 4u.gif pergyvendavau, nervuodavausi, o dabar susitaikiau, nieko pakeist negaliu, kiek iseina tiek padedu..

Tai va, as irgi stengiuos negalvot.. Nuo tik atsiradimo prieglaudoj as apie ta devone galvojau, pirma mintis buvo, kad gal mano Kruopa nusibaigus taip atrodo, bet snukutis ne tas. Butu bent 5-6m paimtume, o dabar apie vaika galvoju...
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 03 19, 12:47)
Tai va, as irgi stengiuos negalvot.. Nuo tik atsiradimo prieglaudoj as apie ta devone galvojau, pirma mintis buvo, kad gal mano Kruopa nusibaigus taip atrodo, bet snukutis ne tas. Butu bent 5-6m paimtume, o dabar apie vaika galvoju...

Jinai dar 7 metus gerose rankose gali gyventi.
Papildyta:
As neikalbineju aisku, zmogus pats jaucia , ar reikia... 4u.gif jei jauciat, kad nereikia, tai geriau ir neimt.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 19, 12:57)
Jinai dar  7 metus gerose rankose gali gyventi.
Papildyta:
As neikalbineju aisku, zmogus pats jaucia , ar reikia... 4u.gif  jei jauciat, kad nereikia, tai geriau ir neimt.

Nu va si karta vidus sako labiau ne, nei taip, o ir sprendziu ne viena. Mano langu atidarinetojas jau irgi pries. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 03 19, 13:10)
Nu va si karta vidus sako labiau ne, nei taip, o ir sprendziu ne viena. Mano langu atidarinetojas jau irgi pries. doh.gif

Laiko turi praeiti 4u.gif
Atsakyti
niu dar įdedu
Kaune senamiesty dingo
Ieško naujų namų, Lentvaris smile.gif
Atsakyti
Taigi parsivežėm mes panelę Coco vėlų penktadienio vakarą. Kelionėje buvo labai rami, jau spėjo įsivaizduoti, kad laivo kajutė - jos naujieji namai ir buvo labai nepatenkinta, kai suvyniojom ją atgal į transporterį, kad parvežti į namus netoli Helsinkio biggrin.gif nauji namai jai akivaizdžiai iškart patiko - nors ir ne 100 kvadratinių metrų per katę, bet tai Coco akivaizdžiai nerūpėjo. Sfinksės buvo baisiai susidomėjusios, bet pirmą vakarą laikėm jas atskiram kambaryje ir tik kvapu apkeitinėjom mirksiukas.gif šeštadienį visi buvo ramūs, tai sugalvojom vakare supažindint akis į akį. Buvo truputį šnypštimo iš abiejų pusių, bet visi reagavo, kaip ir buvo tikėtasi: viena sfinksė labai ramiai aplenkdavo Coco ir stebėjo ją iš nuošalies, kita atrodė baisiai sutraumuota ir tiesiog atsisakė būti tam pačiam kambary su Coco. O Coco nerūpėjo niekas ir ji tik kūliavirsčiais namus šlavė lotuliukas.gif Sekmadienį su viena sfinkse jau kartu miegojo, šiandien taip pat kartu voliojosi ant fotelio, o piktoji tai jau irgi nebėra tokia pikta ir sutraumuota, tik dar truputį apšnypščia Coco kartas nuo karto. Ačiū Dievui ir sfinksų charakteriui, niekas nieko nesumušė, Coco gavo tik vieną kartą per snukutį, kai staigiai prilėkė prie vienos sfinksės. Bet kai sfinksai nenaudoja nagų, tai ten labiau toks antausis buvo. ax.gif

Taigi, ką pastebėjau. Kai pamačiau jau atsiimant katytę, galvoju na bet kokia mažytė! Tokia lieknutė, lengvutė ir net kauliukus turi biggrin.gif apetitas tai irgi kaip coliukės, tad nesistebiu, kad Cornish rexai kartais dviratukais yra vadinami. Nes mano sfinksės, jei nenormuočiau maisto, abi po kokius 8 kg svertų - kiek šersi, tiek lapnos bigsmile.gif o jau meilumas katytės tai neišpasakytas wub.gif jau po 5 minučių, kai ją pasiėmėm, garsiausiai murkė, trynė galvytę visur ir į viską, o namuose tai jau jei nemiega ar nežaidžia, arba bėgios iš paskos, arba gulės ant kelių. Nuostabus gyvūnėlis thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano kornis tas kuris dviratis, eda kaip karve kokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tad dar palaukit. O siaip meilybe, grazuole, dekit dar foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Asta L. kokia jauki foto :)Coco tikra grazuole wub.gif
Maniskis ryzas irgi estu kiek telpa jei nenormuociau, tai svertu bala zino kiek doh.gif biggrin.gif
Lionesss, as norec kaip tavo dviratis esti ir kad nieko man nebutu biggrin.gif Bet ne sudba ...
O mes labai noretumem antro, bet musu asocialas matyt neleis... Zodz, radau as kieme katineli, rusu melinuojo, blaskesi tarp masinu, kol as ji sugavau... doh.gif Nu ir iki kol issisikinau aplinkybes aisku namo as ji parnesiau ( seimininkus suradom kitos dienos ryte, buvo pro balkono langa issokes nenaudelis). Nu tai ka... Ryzasis musu nerse ir bujojo, pyko, snypste ir ta katina visaip baugino , neziurint i tai kad as beveik nepalikau kontakto galimybes. Dar kelias dienas po to begiojo po namus ir zveries ieskojo doh.gif
Atskirai parasysiu apie zmones... doh.gif Kadangi katinelis necipuotas teko ieskoti seimininku gyvai, ejom po butus su vaikais. Nu ir prisiklausiau unsure.gif , tipo ko as cia ieskau, ismeskit ta katina ir t.t , labai liudna ir slykstu kad dauguma yra tokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2015 03 27, 09:54)
Asta L. kokia jauki foto  :)Coco tikra grazuole wub.gif
Maniskis ryzas irgi estu kiek telpa jei nenormuociau, tai svertu bala zino kiek  doh.gif  biggrin.gif
Lionesss, as norec kaip tavo dviratis esti ir kad nieko man nebutu  biggrin.gif Bet ne sudba ...

Atskirai parasysiu apie zmones... doh.gif Kadangi katinelis necipuotas teko ieskoti seimininku gyvai, ejom po butus su vaikais. Nu ir prisiklausiau unsure.gif , tipo ko as cia ieskau, ismeskit ta katina ir t.t , labai liudna ir slykstu kad dauguma yra tokiu verysad.gif

O kas nenoretu ir as noreciau ryti belekaip smile.gif deja deja
O zmones tai nieko naujo, seniai pastebejau, kad dauguma visiskai abejingi katems
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 03 19, 09:11)
As tai nepateisinu tokio neatsakingumo. Buvo cia prie keleta metu vienos nares kate iskrito ir uzsimuse. As kaltinu tik tokius zmones.
As kai gyvenau vieno kambario bute, senos statybos, vasara su vyru is proto ejom nuo karscio, bet kentejom ir langu nedarem. Nesuprantu kitu zmoniu tokio abejingumo.

Taigi galima padaryt tinklelius ant langų. Pas mus kai buvo seni langai, dieds buvo pats padaręs, su pakankamai tvirtu tinkliuku, Kuzys į jį net kopdavo, kaip paskutinis asilas, bet tinkliukas ten, man regis, ir tikrą asilą būtų atlaikęs biggrin.gif O naujuose languose galima užsakyti tokius specialius, mes ant balkono durų turim.

QUOTE(Asta L. @ 2015 03 24, 21:59)
nauji namai jai akivaizdžiai iškart patiko - nors ir ne 100 kvadratinių metrų per katę, bet tai Coco akivaizdžiai nerūpėjo.

Garsiai užsižvengiau biggrin.gif Tie 100 kvadratų fanai, man regis, tigrus laiko lotuliukas.gif

QUOTE(cinnamoon @ 2015 03 27, 10:54)
Atskirai parasysiu apie zmones... doh.gif

Nu taip, daug bjaurybių. Betgi yra ir tokių kaip jūs! Aš įsivaizduoju, kaip tie šeimininkai džiaugėsi, ir kaip jie jaustųsi, jei nebūtų tokių kaip jūs ir jie neturėtų savo katės. Man atrodo, kad čia jau padarėt tikrai gerą darbą, kuris jau ir po smerčio užsiskaitys, vat taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 27, 10:42)
Taigi galima padaryt tinklelius ant langų. Pas mus kai buvo seni langai, dieds buvo pats padaręs, su pakankamai tvirtu tinkliuku, Kuzys į jį net kopdavo, kaip paskutinis asilas, bet tinkliukas ten, man regis, ir tikrą asilą būtų atlaikęs biggrin.gif O naujuose languose galima užsakyti tokius specialius, mes ant balkono durų turim.

Bet jie man regis bijo kates nago, tie ant nauju langu. Man dabar del kaciu saugumo nereik, nes zemai gyvenu ir kai isleidziu i balkona seku juos . Bet va uodai puola, bet meistras pasake, kates sudrasys ismesit pinigus g.gif
Atsakyti