Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(Lionesss @ 2015 03 27, 11:49)
Bet jie man regis bijo kates nago, tie ant nauju langu. Man dabar del kaciu saugumo nereik, nes zemai gyvenu ir kai isleidziu i balkona seku juos . Bet va uodai puola, bet meistras pasake, kates sudrasys ismesit pinigus  g.gif

Gal visokių būna?
Tiksliau, nežinau, gal ir bijo, jei katės juos draskytų, bet maniškiai neima tų tinklelių. Aną savadarbį tai Kuzma imdavo, kopdavo į jį, kiek sykių esu nukabinus visą nepatenkintą biggrin.gif O šitie neįdomūs, nors yra abiejuose balkonuose. Pas mane 7tas aukštas, jei ne tie tinkliukai, tai katinai vasaromis liktų be pliažo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 27, 13:42)
Gal visokių būna?
Tiksliau, nežinau, gal ir bijo, jei katės juos draskytų, bet maniškiai neima tų tinklelių. Aną savadarbį tai Kuzma imdavo, kopdavo į jį, kiek sykių esu nukabinus visą nepatenkintą biggrin.gif O šitie neįdomūs, nors yra abiejuose balkonuose. Pas mane 7tas aukštas, jei ne tie tinkliukai, tai katinai vasaromis liktų be pliažo.

Maniskes pliaza dar namie pasidaro ant lovos, balkone ne visada ir istveria vasara biggrin.gif o siaip plezo sezonas jau atidarytas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kaip kates megsta saule, sakes biggrin.gif
Atsakyti

"kaimynai, kur dingot g.gif "

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 27, 10:42)
Taigi galima padaryt tinklelius ant langų.  O naujuose languose galima užsakyti tokius specialius, mes ant balkono durų turim.

Kaimynai labinasi 4u.gif
O gal galėtumet truputį išsamiau, iš kokios firmos pirkot ir kaip jie atrodo. Man irgi tinkliuko reikia, kad škotukas per balkoną neiššoktų doh.gif Man siūlo tokias kaip atsidarančias duris - mat pas mus balkono durys, ne langas. Arba slankiojančią sistemą, bet mano galva dar biški su kaina nesusitvarko.... verysad.gif Apie 280 eurų doh.gif O durys tai dvi... Ir abiejose reikia... Gal sakau katinėlių mylėtojos kokių pigesnių variantų žino... g.gif
Atsakyti
Aš žinok nepamenu, kas pas mus langus dėjo, tai tie patys turi ir tinkliukų. Mes iškart ir užsakėm. Manau, jų turi visi langininkai, na kas plastikinius langus deda.

Visai nepamenu kainos, bet tikrai ne tiek. Kainavo gal kokius 350 litų, bet buvo ir pigesnių variantų. Pas mus toks kaip roletas, bet jis užtraukiamas iš dešinės į kairę. O būna užtraukiamų iš viršaus į apačią, tie pigesni.

O gal dar turi tie, kas roletus ir žaliuzes gamina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 balandžio 2015 - 10:44
su Šv. Velykom!
user posted image
Atsakyti
Kreipiuosi į tuos / tas, kurie laiko kornišus. 4u.gif
Parsivešim greitai 4 mėnesių kornišiukę (iš veislyno), kuri buvo prieš tai šeriama RC maistu, skirtu mažiems katinėliams. Itin pradėjau domėtis įvairių firmų sausu maistu ir, kiek supantu, pagal sudėtį RC nėra pats geriausias maistas mažiems kačiukams... Temoje apie kačių maistą jis netgi priskirtas prie ekonominės klasės blink.gif Ar aš klystu?
Patarkite, koks maistas pagal sudėtį yra geriausias sterilizuotai korniš-katytei 4u.gif Apskritai labai būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte šių katinėlių maitinimo subtilybėm: kaip dažnai duoti sauso maisto, kiek reiktų tų visokių konservų, kaip dažnai kitokio - gyvo - maisto (žalia mėsa). Beje, ar tokiems katinukams iš tikrųjų galima duoti varškės, jogurto, jei visur rašoma, kad pieno negalima... blink.gif
Padėkite susigaudyti tos, kurios su kornišais draugauja jau seniai 4u.gif
Atsakyti
Kad ir vėlokai, bet su Velykom visus! 4u.gif

user posted image

P.S. Narcizai padėti katėms pasiekiamoj vietoj tik tol, kol fotografavau, nes tokio nuodingo daikto padėt katėms pakramšnoti tikrai nesinori. mirksiukas.gif

QUOTE(Kaliopė @ 2015 04 05, 17:36)
Beje, ar tokiems katinukams iš tikrųjų galima duoti varškės, jogurto, jei visur rašoma, kad pieno negalima... blink.gif
Padėkite susigaudyti tos, kurios su kornišais draugauja jau seniai 4u.gif

Nedraugauju seniai su kornišais, tai gal mano atsakymas tamstos išpeiktas bus dabar biggrin.gif bet auginu kates ne vienerius ir tikrai ne dvejus metus, turiu porą sfinksų ir neseniai įsigytą kornišą, tai tokie dalykai kaip varškė, jogurtas, kiaušiniai visada buvo labai gardus delikatesas katėms, kurio tikrai kartais duodu. Ne kiekvieną dieną ir protingais kiekiais tikrai galima. Parsivežėm neseniai savo kornišą, tai veisėja visada katytei priduodavo varškės, sumaišytos su grietinėle. Sfinksai jau kelerių metų, nepasimirė dar, tai tikriausiai viską teisingai darau mirksiukas.gif bet pieno negalima, katės netoleruoja laktozės.
Atsakyti
Na ekspertes, prasom patarimu i eteri. Jei katinas vemia geltonom seilem, tai kas cia galetu buti? Vesim pas veterinara, bet senai reikalu beteke turet, nebezinom rekomendaciju, kad nesugalvotu pasipinigaut..
Atsakyti
O negalėjo tiesiog suėst kokią nesąmonę?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 04 10, 13:08)
O negalėjo tiesiog suėst kokią nesąmonę?

Nu gal ir galejo, megejas sniurus ir roziu lapus ryt. Pirma diena veme daug ir daznai, galvojom apsirijo gal edalo issivems ir bus ok. Antra diena veme jau reciau ir tik skysti. galvoju nu ok, gal gereja jau. Trecia diena vel vemia retai ir po nedaug, bet nepraeina, kad nebutu kokia liga.. Nebeeda nieko, tik geria. sad.gif Mes patys gulim iskrite su temperaturom ir pulinem anginom, vaikui vejaraupiai, bet reik sukaupt paskutines jegas ir vezt ta vargsa padara pas veta, nes savaime jau turbut nepraeis. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 10 balandžio 2015 - 13:20
QUOTE(neatleidziu @ 2015 04 10, 13:19)
Nu gal ir galejo, megejas sniurus ir roziu lapus ryt. Pirma diena veme daug ir daznai, galvojom apsirijo gal edalo issivems ir bus ok. Antra diena veme jau reciau ir tik skysti. galvoju nu ok, gal gereja jau. Trecia diena vel vemia retai ir po nedaug, bet nepraeina, kad nebutu kokia liga.. Nebeeda nieko, tik geria. sad.gif Mes patys gulim iskrite su temperaturom ir pulinem anginom, vaikui vejaraupiai, bet reik sukaupt paskutines jegas ir vezt ta vargsa padara pas veta, nes savaime jau turbut nepraeis. verysad.gif

Vezkit butinai, gali buti stipriai apsinuodijes. Duokit smectos, nepakenks
Atsakyti