Kaip gražu!
Bet darbo ir nerealiai daug - vien sijono numezgimas rankomis.
Įspūdinga !
Įspūdinga !
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 02 27, 18:31)
Apavia megzta rankomis o virsus masina
SUPER, SUPER. Trūksta žodžių kaip nerealiai gražu
Sveikutės, superiniai jūsų darbai.
Turiu užsakymą numegzti anukui liemenę su žaidimo Minecraft personažu. Kaip tą personažą paversti mezgimo schema? Bandyčiau megzti su intarsijos karieta. Nori močiutė pasigerinti anūkėliui
, matau tik skaipu, per toli važiuoti (JAV).
Turiu užsakymą numegzti anukui liemenę su žaidimo Minecraft personažu. Kaip tą personažą paversti mezgimo schema? Bandyčiau megzti su intarsijos karieta. Nori močiutė pasigerinti anūkėliui
QUOTE(irinejus @ 2015 02 05, 23:44)
mamos, ar imanoma visa ita reikala ne masina o rankom megzti ar cia sizifo darbu saraso skamba?
uzsinorejau sito skersinuko, kainos baisios ziuriu internete, galvoju o rankom kaip??
QUOTE(murmuke @ 2015 03 03, 14:40)
mamos, ar imanoma visa ita reikala ne masina o rankom megzti ar cia sizifo darbu saraso skamba? 
uzsinorejau sito skersinuko, kainos baisios ziuriu internete, galvoju o rankom kaip??
)
Aišku, kad įmanoma
Egle, suknelė
, nors aš nelabai mėgstu tų servetėlinių
, bet šiuo atveju paperka spalva
Zuzana, koks diddarbis
Iš kiek dalių reikėjo megzt?????
Įmetu ir aš nemažą paprastą vyrišką megztuką, nors spalva tamsiai tamsiai žalia, tai tikrai ne kažkas ir matosi. Siūlai pusvilnė.

Dar pora kiauriukų mamai ir mažai dukrytei. Siūlai Vernito medvilnė su akrilanu, matkeliais

Ir dar tokia liemenė. Vienas siūliukas moheros ir vienas merino
Zuzana, koks diddarbis
Įmetu ir aš nemažą paprastą vyrišką megztuką, nors spalva tamsiai tamsiai žalia, tai tikrai ne kažkas ir matosi. Siūlai pusvilnė.

Dar pora kiauriukų mamai ir mažai dukrytei. Siūlai Vernito medvilnė su akrilanu, matkeliais

Ir dar tokia liemenė. Vienas siūliukas moheros ir vienas merino
Darbštuolės
Darbėja, kaip apkraštavai liemenę?
Nervina mane kiauraraščiai
Nervina mane kiauraraščiai
QUOTE(Ristina @ 2015 03 05, 12:35)
Ristina,
Įdomu
ką ten prikonstravai
Man visokios apdailos užsegimo vietų - mirtis