Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

QUOTE(Ristina @ 2015 03 05, 13:26)
Įdomu  bigsmile.gif ką ten prikonstravai  bigsmile.gif
Man visokios apdailos užsegimo vietų - mirtis  cool.gif

Nenusimink, mirsim abi, gal bus smagiau, aišku jei tik patektumėm į tą pačią pragaro gryčią biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Užsegamų net labai nemėgstu, tik kad nepavyksta išvengt doh.gif
Pravažiavau su kitliavimo mašinke labai tiksliai užkabinus, net nesimato, tik tįsimo galimybė anuliuota ir tada vieną eilutę vašeiu žemu stulpeliu (paprastai, ne vėžio žingsniu). Kad kažkiek riestųsi tai net buvo pageidavimas, tai daugiau nieko ir nebedariau.

Arna 4u.gif , nekliūva tas I-cordas su normaliais siūlais, bet tas moherinis su baisiu entuziazmu kimba už ratuko su šepetėliais, net buvau juos nuėmus, bet naudos ne kažkiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 05 kovo 2015 - 12:45
Naujas skersiukas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 03 05, 14:28)
Naujas skersiukas  blush2.gif

Egle, patinka man tavo skersiukai thumbup.gif

Labai nieks netapetuoja.......... Tokią tuniką nuraizgiau. Dydis M-L. ilgis 72cm

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 09 kovo 2015 - 08:35
Darbėja, super thumbup.gif thumbup.gif
Ir mano pavasarinė suknelė
user posted image
Atsakyti
Zuzana* super suknyte 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu pasidaryti kokio nors ažūrinio rašto perfokortą, bet išjaukiau visą internetą taip ir nesupratusi kaip šis proccesas vyksta.
Turiu perforatorių ir porą tuščių perfokortų. Patarkite, prašau, kaip pasidaryti perfokortą? Kadangi tik 2 teturiu, tai labai baisu sugadinti - privalau viską apgalvoti.

4u.gif
Atsakyti
Neseniai Ristina buvo įdėjus nuorodą. Kartoju

http://www.scarf.narod.ru/doily1.html

Bet mašina Brother?
Silveriui kiek kitokios būtų

Zuzana, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pasigiriam viena kitą ir liuks biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, darbėja! 4u.gif Taip, mano broliukas. Mėginsiu.
Atsakyti
Aš galiu pasigirt paįvairinimui biggrin.gif
user posted image
Leliukinis megztelis. Apdaila i-cordas.
Siūlai Drops Alpaca bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 03 09, 22:37)
Aš galiu pasigirt paįvairinimui  biggrin.gif

Ristina, koks fainas modeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jautiena, numegzk savo mažiui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , būtų tavo bičas pirmas Airijoj biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif , o tai atsimenu, kad sakei bernam nėr ką megzt smile.gif Man tokie megztukėliai suuuper biggrin.gif
Atsakyti
numegzciau, bet kad neturiu nei jegu, nei laiko. tokia liemene sukrapsciau is alpakos, dvigubine is visu pusiu, cia jau padeveta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 03 10, 12:07)
numegzciau, bet kad neturiu nei jegu, nei laiko. tokia liemene sukrapsciau is alpakos, dvigubine is visu pusiu, cia jau padeveta:

Nu jau šitai liemenei tai daugiau laiko reikėjo 4u.gif , Jau šilta turėtų būt tikrai thumbup.gif

Bet gi tikrai ne mano reikalas nurodinėt, ką megzt biggrin.gif biggrin.gif , tik kad man tokie paprastuoliai ir fainuoliai dabar labiau ant bangos biggrin.gif
Atsakyti