Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Aišku. Bet kodėl tada mėto siūlą nuo adatų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2015 03 12, 15:25)
Indregu, kokie gražūs ir šilti Jūsų darbeliai  smile.gif  thumbup.gif

QUOTE(darbeja @ 2015 03 12, 16:03)
Labai gražiai pirmieji nuotaikingi  thumbup.gif  thumbup.gif ir liemenė puiki  4u.gif , ne be reikalo modelis džiaugiasi  bigsmile.gif , o pats bjauriausias darbas - apdaila su mašina ateis su laiku  mirksiukas.gif

Ačiū labai smile.gif Kol kas visai įdomus darbas, tikiuosi, kad su laiku išmoksiu daugiau mašinos valdymo funkcijų ir mezgimo subtilybių bigsmile.gif
Atsakyti
Skersiuoju toliau
user posted image
Atsakyti
Dar viena naujiena 4u.gif
Visus megztas masina sijonas rankomis blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 03 15, 18:55)
Dar viena naujiena  4u.gif
Visus megztas masina sijonas rankomis  blush2.gif

Gražu, ir suknelė, ir skersuolis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Egles Håndverk, tiesiog nuostabu wub.gif Kaip suspėjat 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2015 03 15, 20:12)
Egles Håndverk, tiesiog nuostabu  wub.gif  Kaip suspėjat  4u.gif ?

Aciu 4u.gif
Na daug padariau nes tikrai daug dirbu prie savo gaminuku smile.gif
Atsakyti
Egle, nuostabūs tavo mezginiai thumbup.gif

Aš ir šį bei tą turiu

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2015 03 17, 10:31)
Egle, nuostabūs tavo mezginiai  thumbup.gif

Aš ir šį bei tą turiu

Akirera, ir vėl wub.gif wub.gif wub.gif
Nu velnias, tikrai reiks tave suveltiniavimui samdyt biggrin.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Nesirodai, nesirodai, o paskui tik op - nokdaunas blink.gif
Atsakyti
Egles Håndverk, Jūsų skersinukai kaip visada... tikri viliokliai. 4u.gif Sau kol kas dar nesiryžtu nusimegzti, nors svajoju apie lininį. Suknelė... be žodžių... Nuostabi ir kiek darbo įdėta! 4u.gif

Akirera, nerealiai gražu! thumbup.gif Nepaprastai žavinga, puošni suknelė! wub.gif

Jei ne paslaptis, koks tai siūliukas? O ar "neišssisėdi" tokia tiesaus mezgimo suknelė?
Turiu medvilninę lygią suknutę ir jau po pirmos nešiojimo dienos, ji man tokia nutysusi pasidarė ( suknelės nugara ilgesnė nei priekis tapo). blush2.gif
Atsakyti
Darbėja, ačiū 4u.gif , samdykit, kartu padarysim neįtikėtiną šedevrą mirksiukas.gif . Iš tikrųjų nesirodžiau, nes kaip ir kartotiniai visi buvo, nieko naujo, bet kiek daug laiko man šitoji atėmė doh.gif , vos nuslinkdavau prie jos, kažkaip ūpo nebuvo, bet pagaliau įveikiau blush2.gif

~saulyte~, ačiū 4u.gif , siūliukas merino vilna, nepaprastai minkštas ir lankstus, mezgiau iš 8 gijų. Kiek esu mezgus iš tokio siūlo, niekas neišsisėdi, suknelės kaip nulietos, o va, medvilnė tai tikiu, kad pasitampo, labai svarbu suknutei siūlas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2015 03 17, 14:48)
4u.gif , siūliukas merino vilna, nepaprastai minkštas ir lankstus, mezgiau iš 8 gijų.

Akirera, 8 gijos???? Tai koks kilometražas to siūliuko????
O po tavo šedevro pasislėpt po lapais ir apsidrėbt su moliu doh.gif doh.gif doh.gif

Tai va, visa moliuota įmetu dar vieną plačiakaklį, merino 4 gijos, spalva juoda. Pašviesinau, kad kažkas matytųsi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti