Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(susidomejus @ 2015 03 26, 21:56)
Gal kas gali pasakyt, kokiu vandeniu galima skiesti langu plovikli? Ar paprastas tinka, ar pirkt distiliuota?

Tik distiliuotu, nes užsineš purkštukai greitai, o ir plastmasinėm šlangutėm negerai kalkėtas vanduo.
Aš skiedžiu, bet ne vasarinį, o žieminį, nes dažniausiai per žiemą neišnaudoju, tad likutį praskiedžiu distiliuotu vandeniu (tik man jo pirkt nereik tongue.gif ).

Man pasakykit: ar aš pasenau (na tipo kaip pensininkė važinėju), ar tikrai mieste bepročių vairuotojų daugiau atsirado g.gif Šiandien vos pavyko išvengti avarijos ir net ne aš kalta dėl to būčiau: viena iš avaringiausių vietų yra įsiliejimas į aplinkelį prie Megos (važiuojant Via Baltica, nuo Marijampolės pusės), ten prieš pat įvažiavimą į pagrindinį kelią (kur nuo Klaipėdos ateina) iš 2 juostų lieka 1, plius tai šalutinis kelias, vadinasi reik praleist kitus vairuotojus. Taigi aš važiuoju kaip priklauso, mašinų daug, kažkoks gudrutis bando mane aplenkti iš kairės, kur jau juostos nėra (!), o nuo Klaipėdos pagrindiniu keliu atvažiuoja fūra. Mašina mane pradeda stumti nuo kelio (matyt fūros išsigando), aš jam pypinu, fūra jam pypina. Vienu žodžiu sumuštinis gavosi, laimė be aukų. Bet nesuprantu tokių vairuotojų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 27 kovo 2015 - 19:09
dabar tikrai padaugėjo visokių keistų vairuotojų mieste, vilniuje apskritai eismas nėra iš lengvųjų, aš kai už miesto dirbu, viskas paprasta, bet pasivažinėjau šiomis dienomis mieste, vėl prisiminiau, koks tai malonumas, mašiną norėdamas gali vis parduot, bet vis pagaili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 03 27, 19:01)
Tik distiliuotu, nes užsineš purkštukai greitai, o ir plastmasinėm šlangutėm negerai kalkėtas vanduo.
Aš skiedžiu, bet ne vasarinį, o žieminį, nes dažniausiai per žiemą neišnaudoju, tad likutį praskiedžiu distiliuotu vandeniu (tik man jo pirkt nereik tongue.gif ).

Man pasakykit: ar aš pasenau (na tipo kaip pensininkė važinėju), ar tikrai mieste bepročių vairuotojų daugiau atsirado g.gif Šiandien vos pavyko išvengti avarijos ir net ne aš kalta dėl to būčiau: viena iš avaringiausių vietų yra įsiliejimas į aplinkelį prie Megos (važiuojant Via Baltica, nuo Marijampolės pusės), ten prieš pat įvažiavimą į pagrindinį kelią (kur nuo Klaipėdos ateina) iš 2 juostų lieka 1, plius tai šalutinis kelias, vadinasi reik praleist kitus vairuotojus. Taigi aš važiuoju kaip priklauso, mašinų daug, kažkoks gudrutis bando mane aplenkti iš kairės, kur jau juostos nėra (!), o nuo Klaipėdos pagrindiniu keliu atvažiuoja fūra. Mašina mane pradeda stumti nuo kelio (matyt fūros išsigando), aš jam pypinu, fūra jam pypina. Vienu žodžiu sumuštinis gavosi, laimė be aukų. Bet nesuprantu tokių vairuotojų doh.gif

tai per tv kazkada sake, kad dabar i gatves isvaziuos tie kurie ziema nevazinejo. Isvis Kaune ta autostrada yra virtusi miesto keliu, ypac Kleboniskio tiltas. Daznai uzsikemsa. Sako, kad pagelbetu naujas tiltas per Neri ties Šiaurės prospektu.
As irgi vakar pro ten vaziavau is Garliavos. Ties Akademija masinu salikelese pilna, zenklai laikini sustatyti 50, nieko nesupratau, kas ten vyksta, kas per susiburimas toks. Visi vaziuoja 70 kazkur. Net pasimeciau. O paskui ten pasirodo, dar radaras yra prie tilto per Nemuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 kovo 2015 - 09:30
QUOTE(susidomejus @ 2015 03 28, 09:25)
As irgi vakar pro ten vaziavau is Garliavos. Ties Akademija masinu salikelese pilna, zenklai laikini sustatyti 50, nieko nesupratau, kas ten vyksta, kas per susiburimas toks. Visi vaziuoja 70 kazkur. Net pasimeciau. O paskui ten pasirodo, dar radaras yra prie tilto per Nemuna.

Paroda Ka pasesi Akademijoj. Kiekvienais metais tas pats. Radaras jau labai seniai stovi, tik kad dabar nera ten greiti ribojancio zenklo, tad drasiai galima vaziuot 90-100 km/h greiciu.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 03 27, 20:01)

Uzsinestu, jei piltum gryna paprasta vandeni, be ploviklio, ir tai darytum pastoviai. Nuo vieno atskiedimo nieko neatsitiks,o ploviklis neleis nusesti nuosedoms. Bet skiedziant pastoviai- taip, sutinku, geriau distiliuotu.

O gatvese tikrai pilna beprociu, neadekvaciu kazkokiu ir dar agresyviu... ypac popiet- antra pamaina visai smagu dirbti, nuolat "ant adrenalino" doh.gif Siaip stengiuosi duoti durniams kelia ir nesirauti- tegu vaziuoja sau, bet lendanciu po ratais savizudziu kiekis dideja geometrine progresija... doh.gif
Atsakyti
Vakar sesei kazkas i kabli ivaziavo. Sake, uzsiziopsojo kazkoks vyras. Ju masinai nieko, o jam bamperis skilo. Sese sake, kad garsas buvo toks, kad masinoj kazkas sprogo.

O del ploviklio tai nesu jo niekad skiedus, taciau ant maisiuko buvo taip parasyta, kad galima skiesti. Supyliau viska neskiedus. Paziurejau sia savaite prognozuoja naktimis minusiuka. Tas ploviklis iki -5C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 kovo 2015 - 20:44
Tikrai neverta su skiedimais zaist- toki praskiedus jo valomosios savybes irgi "prasiskiestu".reiketu daugiau purksti ir nieko ties sita vieta nesutaupytum.
Man va dabar galvos skausmas kaip ta ziemini skysti greiciau "isvazineti", bet jauciu tradiciskai iki birzelio kokio teks naudoti doh.gif O dukra ko gero visai neisnaudos, jai i bakeli telpa 4 ar tai5l, pas mane tik 2 ir tai nesugebu ispurksti visko per ziema doh.gif Buvau durna ir vaikui supyliau beveik visa kanistra to zieminio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 28 kovo 2015 - 21:43
Na tai pabandžiau viena važiuoti į gatvę blush2.gif Aišku pamiršau lempas įsijungti doh.gif bet pastebėjau. Rytas 8 val. mašinų beveik nėra, žmonės dar miega, o aš ratuką minu biggrin.gif Nuvažiavome su dukra į Santaką, pavedžiojom šunį ir namo mirksiukas.gif Manau, jog porą grybų tikrai įpjoviau, nes ant Vilijampolės tilto mikro vairuotojas, kažko spoksojo, bet aš pirmoje juostoje, jam netrukdau, gal nebent per lėtai važiavau g.gif Na, bet kur skubėti - išeiginė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 03 28, 09:25)
O paskui ten pasirodo, dar radaras yra prie tilto per Nemuna.

su tuo radaru - atsargiai, nes jį vis persuka karts nuo karto - tai į vieną pusę, tai į kitą žiūri.
Atsakyti
Pazurejau video, kaip Kaune prie ortopedinio nueme zalia rodykle, tai visi po senovei i desine suka, tik prie raudonos. Reik visad ziuret, nesvarbu, kad simtaji kartą pro kazkur vaziuoji... Ir dar ten nebegalima is pirmos juostos tiesiai vaziuot, galima tik sukti i desine, tai visi sniurais tiesiai vaziuoja kaip iprate irgi.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 04 07, 10:37)
su tuo radaru - atsargiai, nes jį vis persuka karts nuo karto -  tai į vieną pusę, tai į kitą žiūri.

Dažnai pro ten važiuoju, tai jau keli metai kaip jo nesukinėja. Kaip ir nesukinėja to prie Megos ar toliau prie Kleboniškio tilto. Nors ženklai iš abiejų pusių sudėti. Jei neviršiji leistino greičio, tai jokio skirtumo ar radaras, ar policija kelyje.

QUOTE(susidomejus @ 2015 04 07, 21:10)
Pazurejau video, kaip Kaune prie ortopedinio nueme zalia rodykle, tai visi po senovei i desine suka, tik prie raudonos. Reik visad ziuret, nesvarbu, kad simtaji kartą pro kazkur vaziuoji... Ir dar ten nebegalima is pirmos juostos tiesiai vaziuot, galima tik sukti i desine, tai visi sniurais tiesiai vaziuoja kaip iprate irgi.

Įpratimas - antras prigimimas mirksiukas.gif Bet vairuotojai galėjo susiprasti, kad keisis eismo tvarka, nes 1 - jau seniai kalbėta, kad naikins žalias rodykles, o jų vietoje statys šviesoforus, 2 - buvo rašyta, kad sankryžą rekonstruos RIMI, o jis jau stovi, 3 - nauji šviesoforai nebuvo pakabinti ir pajungti per vieną naktį, tad buvo galima spėti, kad viskas keisis iš esmės, nes šviesoforai kabo virš kiekvienos juostos. Tas pats buvo ir su Šiaurės pr. ir Partizanų sankryža. Ir aišku šios rekonstrukcijos tik parodo, kad dauguma vairuotojų visiškai nestebi eismo ir ženklų. O tai blogai, labai blogai. Pamenu kai įrengė šviesoforą Savanoriuose prie Pizza Jazz (kur SEB bankas yra). Dar gana ilgai vairuotojai net nestabtelėję pralėkdavo per raudoną (!!!!!). O šviesoforas buvo įrengtas pėstiesiems, vadinasi pralėkdamas per raudoną, galėjo partrenkti žmogų.
Ir dar reiktų atkreipti dėmesį į greičio ribojimo ženklus, nes jau kai kur jie panaikinti, t.y. paliktas greitis 50.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 09, 10:45)
Dažnai pro ten važiuoju, tai jau keli metai kaip jo nesukinėja. Kaip ir nesukinėja to prie Megos ar toliau prie Kleboniškio tilto. Nors ženklai iš abiejų pusių sudėti. Jei neviršiji leistino greičio, tai jokio skirtumo ar radaras, ar policija kelyje.

nepastabi tada esi. aš kiekvieną dieną pro ten važiuoju, tai jis tikrai karts nuo karto yra apsukamas. ne kasdien, ne kas savaitę. bet bent po kartą į pusmetį yra apsukamas.
Atsakyti