Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

sveikos:)

as 3men geriau perfectil del plauku nekazin ka galiu pasakyti, bet naguciai tai laabai sutiprejo. siandien norejau dar ju nusipirkti, bet vaistinije nebuvo, man patare pantogar, tiesa jis kainuoja apie 100lt, bet galima ir lapeliais pirkti. nusipirkau 2lapeliu (apie 32lt) vaistininke sake, kad po viena kapsule per diena gerti reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hysteria @ 2011 04 28, 14:07)
sveikos:)

as 3men geriau perfectil del plauku nekazin ka galiu pasakyti, bet naguciai tai laabai sutiprejo. siandien norejau dar ju nusipirkti, bet vaistinije nebuvo, man patare pantogar, tiesa jis kainuoja apie 100lt, bet galima ir lapeliais pirkti. nusipirkau 2lapeliu (apie 32lt) vaistininke sake, kad po viena kapsule per diena gerti reikia. smile.gif

pagal visa instrukcija reikia gerti ne po viena kapsule per diena, o po 3 smile.gif visoje pakuoteje yra 90 tableciu menesiui

QUOTE(tori @ 2011 03 05, 22:31)
kadangi po gimdymo plaukai klaikiai slinko, geriu PRIORIN< man jie tinka. Aplinkiniai jau sako kad plaukai pagrazejo smile.gif 4u.gif
Beje vis dar maitinu savo mazaja, atrodo, kad jie tinka zindanciom, nors nieko apie tai anotacijoje neraso...

kur perkat siuos vitaminus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 28 balandžio 2011 - 15:59
Kiek zinau jie lb brangus, ydomu kiek pakeliu reikia? g.gif Ir LT kiek skaiciau nera ju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 28 balandžio 2011 - 19:33
Gal kas pasakys kur Kaune pigiausiai pirkti Pantogar vitaminus? Kiek supratau kai kurios perkat Eurovaistinėj, o pvz kokioj Camelioj ar kitur nebūna tu vitaminų? Noriu didelį kiekį pirkt (90 ar kiek ten tablečių) tai norisi kad kuo pigiau gauti.
Atsakyti
QUOTE(Vytuliuke @ 2011 05 14, 16:19)
Gal kas pasakys kur Kaune pigiausiai pirkti Pantogar vitaminus? Kiek supratau kai kurios perkat Eurovaistinėj, o pvz kokioj Camelioj ar kitur nebūna tu vitaminų? Noriu didelį kiekį pirkt (90 ar kiek ten tablečių) tai norisi kad kuo pigiau gauti.

man irgi aktualu ax.gif
Atsakyti
Aš dabar ruošiuos pirkt, o tai greit nebeturėsiu ką šukuot. tongue.gif
Tikrai merginos, gal užmatėt kur kokios gal akcijos yra, kurioj vaistinėj pigiau? g.gif
Atsakyti
Šį mėn. eurovaistinėj apie 85lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Naudojau, ir nemažai.Bet slinkimo jis nesustabdė. Išmečiau pinigus į balą.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 06 06, 00:25)
Naudojau, ir nemažai.Bet slinkimo jis nesustabdė. Išmečiau pinigus į balą.

man tai ne tik kad sustabde slinkima, bet tiek nauju plauku buvo priauge, kad ohoho bigsmile.gif tik baisiai jis jau brangus man smile.gif
Atsakyti
tako girdet, kad Pantogar pradeda veikti, rezultatai matosi po kokiu 3 men vartojimo, bet man ir po 1 menesio jau matesi smile.gif tikslas buvo pagreitinti plauku augima, nes noriu ilgu plaukuciu, o nuo Pantogar pastebejau kad eziukas pradeda augti, tai nutraukiau vartojima. toliau ieskau kas paspartintu jau esamu plauku augima biggrin.gif
Atsakyti
As kazkada viena pakuote sunaudojau ir pastebejau, kad dygsta nauji. Tada buvau sustojus, bandziau kitus ir po neilgos pertraukos nusipirkau 2 pakuotes Pantogar, menesio liakotarpi tureciau baigti. Tai uzsisakiau dar 3 pakuotes. Man atrodo man plaukai neslenka, bandau juos stiprinti, nes jie labai trupa. Cia ir yra pagrindine problema. Tikiuosi, kad tos tris pakuotes atgaivins mano plaukus. Jei matysiu rezultatus baigus juosgert, dar dapirksiu viena ir bus 6 pakuote s blush2.gif Tada reiks daryt pertrauka, o gal ir daugiau niekada nebenaudoti ju. Bet as tikiu! Tikiu, kad jie pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matematikaa @ 2011 06 20, 14:00)
As kazkada viena pakuote sunaudojau ir pastebejau, kad dygsta nauji. Tada buvau sustojus, bandziau kitus ir po neilgos pertraukos nusipirkau 2 pakuotes Pantogar, menesio liakotarpi tureciau baigti. Tai uzsisakiau dar 3 pakuotes. Man atrodo man plaukai neslenka, bandau juos stiprinti, nes jie labai trupa. Cia ir yra pagrindine problema. Tikiuosi, kad tos tris pakuotes atgaivins mano plaukus. Jei matysiu rezultatus baigus juosgert, dar dapirksiu viena ir bus 6 pakuote s blush2.gif  Tada reiks daryt pertrauka, o gal ir daugiau niekada nebenaudoti ju. Bet as tikiu! Tikiu, kad jie pades  smile.gif

Kur užsakinėjat tuos vaistukus? 4u.gif
Atsakyti