Gėriau anksčiau, tikrai padėjo. Gėriau 6mėnesius be pertraukos, tada dariau pertrauką apie pusmetį, dabar vėl geriu, nes slenka siaubingai... Kai vonioje maudausi, atrodo, plaukų kuokštai plaukioja, tepant balzamą ant plaukų, rankose labai daug plaukų lieka... Baiginėju dabar antrą pakuotę, kolkas rezultatų nelabai
Manęs irgi nebėrė 
Gėriau anksčiau, tikrai padėjo. Gėriau 6mėnesius be pertraukos, tada dariau pertrauką apie pusmetį, dabar vėl geriu, nes slenka siaubingai... Kai vonioje maudausi, atrodo, plaukų kuokštai plaukioja, tepant balzamą ant plaukų, rankose labai daug plaukų lieka... Baiginėju dabar antrą pakuotę, kolkas rezultatų nelabai
naudojau Pantogar, nes po nestumo plike pradejo sviesti. tikrai padejo, bet kasu neuzaugino. aisku efektas geriant buvo nuostabus, nustojus gerti suprastejo, bet patikekit, ko tik nesu atgerus del plauku, tai buvo geriausia investicija pakolkas
Aš gėriau apie 3 mėn. liux dalykas
man taip pat labai slenka plaukai, galvoju pabandit pontogar,
man po sinusito po antibiotiku, darau visokias kaukes, truputuka pristabdo slinkima, bet vistiek slenka. gal kokios akcijos kur yra?
aciu.
man po sinusito po antibiotiku, darau visokias kaukes, truputuka pristabdo slinkima, bet vistiek slenka. gal kokios akcijos kur yra?
aciu.
QUOTE(meijlut @ 2012 02 04, 13:48)
Užmačiau, kad vasario mėnesį Eurovaistinėj Pantogar kainuoja 87,49lt už visą pakuotę (90kapsulių)
http://www.eurovaist...a9797f6c3ce.pdf

http://www.eurovaist...a9797f6c3ce.pdf
As jau isigijau
mane ir nuo perfectil ir nuo pantogar pykino...
su slinkimu padejo susidoroti biotinas+maxi hair papildai
su slinkimu padejo susidoroti biotinas+maxi hair papildai
QUOTE(rrasassv @ 2012 02 12, 16:45)
Sveikos
Tik neapsigaukit.... Turėjau aš tą Pantogarą, bet man jis nė velnio nepadėjo.. Pagalvojau ,kad turiu draugą, kuriam slenka plaukai ir sugalvojau daryti bandymą
(Galvojau gal tik man netiko pantogaras) ..Liepiau jam nusipirkti ir ką jūs manot....
Jokio rezultato 
O as galiu tvirtinti, kad man jau po menesio naudojimo plaukai nustojo slinkti
QUOTE(katee @ 2012 02 12, 17:58)
O as galiu tvirtinti, kad man jau po menesio naudojimo plaukai nustojo slinkti
Tikrai, jai jums nepadejo, nereiskia, kad kitiems netiks. beje, kiek laiko naudojot? Ta pacia pakuote bandet ant draugo?
Ar nupirkot specialiai pabandymui uz 100lt
kita pakuote savo draugui? Kiek draugas naudojo laiko? Nuo pakuotes retai kam nustoja slinkti. nejau bandymui pirkot draugui kokias 3 pakuotes is eiles, isleisdama po 100lt? Per brangu, sakyciau, pabandymams tokiems
Nesupykit, bet man keistas jusu postas 
Na tai as ir sakau,kad ne kiekvienam jis gali tikti
QUOTE(rrasassv @ 2012 02 12, 21:37)
Na tai as ir sakau,kad ne kiekvienam jis gali tikti
) As naudojau visa pakuote , bet rezultato jokio 
O draugui kita pirkot?
Vienos pakuotes per mazai, kad galetumet spresti tiko ar ne
QUOTE(katee @ 2012 02 12, 23:21)
O draugui kita pirkot?
Vienos pakuotes per mazai, kad galetumet spresti tiko ar ne
Pavartot reiketu nuo 3 iki 6 menesiu
Gal jums nuo 2-os pakuotes jau pageretu reikalai