Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 5

Labukas, mergaites, o tusytos ar virtos darzoves virtsta i koncentruota maista? 4u.gif 4u.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
O kaip saslykai? Saltiena?
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2015 08 09, 20:06)
O kaip saslykai? Saltiena?

Saslykus valgau tik su salotomis ar tiesiog agurku, pomidoru.

O saltiena valgydavau tik pas mociute. Siuo metu kiauliena retas svecias.

Papildyta:
QUOTE(egre @ 2015 06 15, 15:55)
Sveikos 4u.gif

Noreciau jungtis, bet, kad nieko nematyt  ax.gif Ar yra cia apsilankanciu?

As seku sia tema. Ir planuoju truputi laikytis anticeliulitines dietos. Nes kazkaip sunkiai krenta man nuo klubu visa mase. : )
Atsakyti
Mergaites, o kaip virtos, keptos darzoves? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nejau, jos virsta i koncentruota maista?
ax.gif 4u.gif
Ingrele, aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2015 08 10, 19:36)
Mergaites, o kaip virtos, keptos darzoves? 4u.gif  4u.gif  4u.gif Nejau, jos virsta i koncentruota maista?
ax.gif  4u.gif
Ingrele, aciu uz atsakyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif

AS VALGAU bet zaliavalgiu nuomone tai geriausia valgyti zalias neapdorotas arba troskintas iki42 laipsniu.

Man tai jau metai laikosi 55-57 kg taip noreciau pasiekti 52 bet jau nezinau ko imtis. Svoria nekrenta o noretusi matyti rezultatus greiciau.

Gal kas gali patarti kaip pasiekti tuo nelemtus kg. Jau buvo 54 bet atostogu metu vel grizo mano 2 kg.
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2015 08 22, 10:26)
AS VALGAU bet zaliavalgiu nuomone tai geriausia valgyti zalias neapdorotas arba troskintas iki42 laipsniu.
Man tai jau metai laikosi 55-57 kg taip noreciau pasiekti 52 bet jau nezinau ko imtis. Svoria nekrenta o noretusi matyti rezultatus greiciau.
Gal kas gali patarti kaip pasiekti tuo nelemtus kg. Jau buvo 54 bet atostogu metu vel grizo mano 2 kg.

bet tai gal jums ir nereikia tu 52, gal jūsų idealus svoris ir yra 55
Atsakyti
Sveikos, gal atsiras mergina, kuri galėtų pasidalinti skanuota knygele, kuri buvo įkelta ankstesnėse temose, bet dabar kažkodėl man nepavyksta jos atsisiųsti. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2016 01 05, 17:58)
Sveikos, gal atsiras mergina, kuri galėtų pasidalinti skanuota knygele, kuri buvo įkelta ankstesnėse temose, bet dabar kažkodėl man nepavyksta jos atsisiųsti. Dėkui.

Yra knygute ir as jos noriu
Atsakyti
Būtų smagu, jei kuri pasidalintų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra šitoj temoj gyvų ir aktyviai propaguojančių, maistą derinančių dvasių, su kuriomis būtų galima pabendrauti ir pasitarti?

Mane maisto derinimas sudomino tuo, kad bandau spręsti odos problemas. Kol kas tik daug skaitau ir pagal galimybes bandau sutvarkyti mitybą.

Mano pastebėjimas toks, "ugdau valią" bandydama atsisakyti kavos, šokolado, kadangi mano oda aplink akis tiek išsausėjo, kad būna dienų, kai atrodau kaip panda, su apraudusia ir pleiskanojančia oda apie akis. Gydytojai, jokių priežasčių neranda, tad iki šios minties prisikasiau pati. Ištverta penkios dienos ir pagerėjimas - akivaizdus.

Skaitant kyla daug klausimų ir būtų gerai su kažkuo pasidalinti, pasitarti... Perskaičiau 3 temą, liko dar 4.

Iš tėvų dar parsivežiau knygą GYVENKIME BE VAISTŲ...sena, bet informacijos prasme nebloga knyga.

Žodžiu, skaitau ir ieškau sprendimų savo problemai.
Atsakyti
Sveikos,
Ir mane labai sudomino maisto derinimo principai. Gal galėtumėt merginos pasidalint ta knygele. O kaip dėl vyno taurės.. ax.gif
Atsakyti
[quote=*Violeta*,2016 01 07, 00:59]
Sveikos,
Ir mane labai sudomino maisto derinimo principai. Gal galėtumėt merginos pasidalint ta knygele. O kaip dėl vyno taurės.. ax.gif
[/quote

Na, dėl knygelės - tai kol kas niekas neatsiliepė.

Vyno taurė - nežinau...tiesiog bandau išmastyti..viena gal ir nieko nenužudys smile.gif, bet alkoholis visada iššaukia apetitą...
Atsakyti