AS VALGAU bet zaliavalgiu nuomone tai geriausia valgyti zalias neapdorotas arba troskintas iki42 laipsniu.
Man tai jau metai laikosi 55-57 kg taip noreciau pasiekti 52 bet jau nezinau ko imtis. Svoria nekrenta o noretusi matyti rezultatus greiciau.
Gal kas gali patarti kaip pasiekti tuo nelemtus kg. Jau buvo 54 bet atostogu metu vel grizo mano 2 kg.
Sveikos, gal atsiras mergina, kuri galėtų pasidalinti skanuota knygele, kuri buvo įkelta ankstesnėse temose, bet dabar kažkodėl man nepavyksta jos atsisiųsti. Dėkui.
Sveikos, gal atsiras mergina, kuri galėtų pasidalinti skanuota knygele, kuri buvo įkelta ankstesnėse temose, bet dabar kažkodėl man nepavyksta jos atsisiųsti. Dėkui.
Sveikos, ar yra šitoj temoj gyvų ir aktyviai propaguojančių, maistą derinančių dvasių, su kuriomis būtų galima pabendrauti ir pasitarti?
Mane maisto derinimas sudomino tuo, kad bandau spręsti odos problemas. Kol kas tik daug skaitau ir pagal galimybes bandau sutvarkyti mitybą.
Mano pastebėjimas toks, "ugdau valią" bandydama atsisakyti kavos, šokolado, kadangi mano oda aplink akis tiek išsausėjo, kad būna dienų, kai atrodau kaip panda, su apraudusia ir pleiskanojančia oda apie akis. Gydytojai, jokių priežasčių neranda, tad iki šios minties prisikasiau pati. Ištverta penkios dienos ir pagerėjimas - akivaizdus.
Skaitant kyla daug klausimų ir būtų gerai su kažkuo pasidalinti, pasitarti... Perskaičiau 3 temą, liko dar 4.
Iš tėvų dar parsivežiau knygą GYVENKIME BE VAISTŲ...sena, bet informacijos prasme nebloga knyga.
Žodžiu, skaitau ir ieškau sprendimų savo problemai.
[quote=*Violeta*,2016 01 07, 00:59]
Sveikos,
Ir mane labai sudomino maisto derinimo principai. Gal galėtumėt merginos pasidalint ta knygele. O kaip dėl vyno taurės..