Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(Aivė @ 2014 12 12, 12:31)
O tu su ja dar bendrauji? Bandysiu pirmadieni antradieni rasyt, kai jau bus Elis. Maniau pas juos vos ne kiekviena diena buna tie pasitarimai, kai nustato vaistu dozes pvz.
O Semrai tai kazkaip nepatogu rasyt, kaip ir nedaga kol kas  ax.gif
Stai ka atrase Elis kai paklausiau del snaigiu: I just spoke with dr. Hande about your case and she said that she want to discuss it with Prof. Kahraman tomorrow and I will let you know after that what they have decided. They may offer a laparascopy operation but we will know better tomorrow. Cia buvo pries 3 dienas  doh.gif

Tai va-arba Elis pamirso po to paklausti,ka atsake,arba net nepaklause..Man su Semra neteko susirasineti-bet Jusu atvejis neeilinis,juk ne vienas IVF buvo..Tau pvz,juk reikia pasiplanuoti bilietus ir t.t.-tai kiek cia dar laukti.Juk buvo,kas jai rase..Zinai,as ne todel,kad ikalbineciau,bet pastebejau ne viena karta,kad ir kokia Elis miela-ji priima sprendimus nepasitarysi su gydytojais,nes jai atrodo,kad "daug zino"-del saves irgi daug kartu tai pastebejau,bet priversdavau eiti pas gydytoja..tik vart del coraspin niekaip ji nejo ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 12, 12:25)
nes Semrai dabar LT klientai labai svarbus tikrai,tai nemanau,kad taip ilgai Tau delstu atsakyti.. g.gif

nu nesusilaikiau, paklausiu biggrin.gif o kuom gi cia taip Semrai LT klientai labai jau svarbus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 11:42)
Labas rytas visoms  4u.gif

Krown man ziaaaauuuuriai patinka tavo pozityvas  thumbup.gif  thumbup.gif  nu super, energija jauciasi net per raides  thumbup.gif  Todel ir bus viskas gerai , tikrai  wub.gif  4u.gif  Sekmingo ryt starto  link  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  Ir tikiuosi pasimegavai vakar paskutine vyno taure dabar jau ilgesniam laikui  biggrin.gif

Oj, Aciu Edena wub.gif mane apemes kazkoks geras jaumas del nestuke.gif as tikrai keistai rami, ir dar nebuvo akimirkos, jog pagalvociau kad nepavyks, nors verkiau del savo neateinanciu mmm laaabai daug, bet del rezultato niekada dar nesudvejojau bigsmile.gif Tiesiog neturiu jokios baimes del nieko - esu susitaikiusi, kad teks isgyventi durius, hormonu kaita ir tiesiog megaujuosi paciu procesu, nes tai kelias link mano mazyliuuu thumbup.gif wub.gif
Tai rasydama prisiminiau pamoka is filmo taikus karys (peaceful warrior): joje gimnastas kope i kalna. Senukas jam pasake kad zygis bus ilgas ir kad kai uzlipsi as tau kai ka parodysiu, na ir jie ten lipo ilgai per karsti ir t.t ir vis vaikis klausdavo kada uzlipsim i virsu ir jau kai uzlipo tas gimnastas jo klausia: kur mes atejome? O tada diedukas jam ir sako: stai ka tau norejau parodyti. Jis klausia ka? peizaza? gele, ka? o diedukas parodo i akmeni ir vaikis labai nusivyle kad kope tik del kakokio akmens. ir po to tas vaikis suprato ka jam norejo parodyti - kad tai kelione mums atnesa laime, ne jos tikslas, kad paciu procesu turime megautis. Ta as ir bandau daryti cool.gif nezinau kaip mano kelione baigsis, bet as ja bent jau prisiminsiu wub.gif

Grazios dienos! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 12, 10:44)
Edena, noreciau taves paklausineti  4u.gif
Nieko nezinau apie snaiguciu isodinima, gal galetum trumpai apsviesti. Tu berods jau sekanti cikla vaziavai?

Aive dabar jeigu sulaukei mm, tai si cikla praleidi ir sekanti jau siaip gali vaziuoti, manau kad be problemu 4u.gif 2 c.d butinai FSH, LH E2 ir PROG ( del kurio stebejosi laboratorija kodel 2c.d. bet jo reikia irgi) ir skanas pas gydytoja ( foliuku skaicius ir pan.) su nuotraukytem, nuotraukas jiems siunciau kiausidziu vaizdo ir visa FET ciklo aprasyma galesiu Tau persiusti 4u.gif Turi pasirupinti iki tol is TR : Prednilosone 16 mg 4 tab (tokios dozes LT ner) ir Roxithromycin 300mg 4 tab, siu lietuvoje nera,o taip pat aspirino 100 mg, Crinone ir Estrofem ( sie jau yra LT) tai cia jau bazinej FET ciklo schemoj sie ieina LT 4u.gif Zadi jau sekanti startuoi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 14:11)
Aive dabar jeigu sulaukei mm, tai si cikla praleidi ir sekanti jau siaip gali vaziuoti, manau kad be problemu  4u.gif  2 c.d butinai  FSH, LH E2 ir PROG ( del kurio stebejosi laboratorija kodel 2c.d. bet jo reikia irgi) ir skanas pas gydytoja ( foliuku skaicius ir pan.)  su nuotraukytem, nuotraukas jiems siunciau kiausidziu vaizdo ir visa FET ciklo aprasyma galesiu Tau persiusti 4u.gif  Turi pasirupinti iki tol  is TR : Prednilosone 16 mg 4 tab (tokios dozes LT ner) ir Roxithromycin 300mg 4 tab, siu lietuvoje nera,o  taip pat aspirino 100 mg, Crinone ir Estrofem ( sie jau yra LT)  tai cia jau bazinej FET ciklo schemoj sie ieina  LT  4u.gif  Zadi jau sekanti startuoi  bigsmile.gif

Aciu, Edena,persiusk prasau, atsiusiu tau savo maila i a.z. 4u.gif
Taip, matyt prasysiu mergaiciu pagalbos del vaistuku wub.gif Gal Krown sutiktu? ax.gif

Dar nezinau ar sekanti cikla, nes kazkaip itariu gal pas mane imunines problemos, kad jau taip nesigauna g.gif
Dabar renku info ka dar galeciau pagerti bent pora menesiuku papildus, o tada labai noreciau paimti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 14:06)
prisiminiau pamoka is filmo taikus karys (peaceful warrior)

Labai labai vertas dėmesio filmas kas nematėt, pritariu 4u.gif tik procesas mus padaro tokiais, kokie esam.
Prisidedu prie Edenos pastebėjimo dėl tavo pozityvumo 4u.gif taip toliau! drinks_cheers.gif

QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 14:11)
Prednilosone 16 mg 4 tab (tokios dozes LT ner) ir Roxithromycin 300mg 4 tab, siu lietuvoje nera,

Turiu prednizolona, praimtas lapelis nuo praeito IVF, tai 4 tabl galiu atkirpt 4u.gif RULID (roxithromicin) irgi turiu, tik 3 tabl.like, galioja iki 2015.04, tai man bus per vėlu įsodinimui, padovanočiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 12, 15:53)
Labai labai vertas dėmesio filmas kas nematėt, pritariu 4u.gif tik procesas mus padaro tokiais, kokie esam.
Prisidedu prie Edenos pastebėjimo dėl tavo pozityvumo 4u.gif taip toliau! drinks_cheers.gif
Turiu prednizolona, praimtas lapelis nuo praeito IVF,  tai 4 tabl galiu atkirpt 4u.gif RULID (roxithromicin) irgi turiu, tik 3 tabl.like, galioja iki 2015.04, tai man bus per vėlu įsodinimui, padovanočiau wub.gif

Aciu, Rosita, as jau susitariau su Krown wub.gif Nuvaziuociau ir iki Kauno jei labai reiktu, bet vietoje bus man paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 12, 14:53)
Turiu prednizolona, praimtas lapelis nuo praeito IVF,  tai 4 tabl galiu atkirpt 4u.gif RULID (roxithromicin) irgi turiu, tik 3 tabl.like, galioja iki 2015.04, tai man bus per vėlu įsodinimui, padovanočiau wub.gif

Rositukai itariu dar pati ar nesunaudosi, po punkcijos ax.gif iki 2015 04 ax.gif

Krown labai teisingas pastebejimas del proceso tikslo link thumbup.gif tikrai taiklu wub.gif

Aive tai va iki keliones dabar susiziurek visus hormonus is naujo, viska ka imanoma susitikrink i normas susidelioti turi laiko,juk vaziuosi dabar paciam maloniausiam tik, idejimui wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 12, 16:26)
Aciu, Rosita, as jau susitariau su Krown wub.gif Nuvaziuociau ir iki Kauno jei labai reiktu, bet vietoje bus man paprasciau.

Jus auksas mergaites thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 16:32)
Aive tai va iki keliones dabar susiziurek visus hormonus is naujo, viska ka imanoma susitikrink i normas susidelioti turi laiko,juk vaziuosi dabar paciam maloniausiam tik, idejimui  wub.gif  wub.gif

Taip wub.gif Tik teks padirbeti ieskant 'slieku' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 12 12, 15:35)
Jus auksas mergaites  thumbup.gif
Papildyta:
Taip  wub.gif Tik teks padirbeti ieskant 'slieku'  lotuliukas.gif

praktiskai plana turi susidaryt ir varneles detis " check V " biggrin.gif , kad maximaliai pasalinti galimas kliutis 4u.gif
Smagus tas pasiemimas pamatysi, kai vaziuoji jau be jokiu badymusi, ramiai nusiteikus priimti zirniuka i naujus namucius, pasaka , ir visos hormonu "audros" jau buna nueje, moraliskai geresnis laikas wub.gif Tas jauduliukas, kad va rytoj, ides tau kruopyte ir ji augs tavyje wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 gruodžio 2014 - 15:41
QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 16:32)
Rositukai itariu dar pati ar nesunaudosi, po punkcijos  ax.gif  iki 2015 04  ax.gif

Tai kad kažin, nes jei kovą IVF, tai įsodinimas po dviejų ciklų anksčiausiai, tai išeitų jau gegužė rolleyes.gif
O kelintą maždaug ciklo d. važiavai į TR jau? Sprogdukus jau TR leidais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 12, 15:48)
Tai kad kažin, nes jei kovą IVF, tai įsodinimas po dviejų ciklų anksčiausiai, tai išeitų jau gegužė rolleyes.gif
O kelintą maždaug ciklo d. važiavai į TR jau? Sprogdukus jau TR leidais? 4u.gif

man reikejo ji ir po punkcijos naudoti ta rulid , aisku kita ligonine gal kita politika, bet po punkcijos tikrai gali buti kad sunaudosi, aisku man del hyper reikejo tada isvis kalna vaistu, bet ir jie buvo itraukti nes ju pagrindinis antibiotikas jis ten kaip supratau g.gif
Pas mane tas FET ciklas rugseji buvo anovuliacinis , bet jei folis naturalus buna tai itariu kad cia reik susileist sprogdukus bet dar bunant cia turbut, nes jie skaiciuoja 5 dienas nuo O sodinima ( nes 5 dienu blastute) tai man nebuvo O tai jie eme vidurki 14 c.d. + 5 d tai buvom TR 17 c.d. ten ir 19 c.d. jau sodino ( 18 c.d. ejom i baseina pasimaudem, paruosem namucius pakedenom vaikuciams ir vakare dar i hammam biggrin.gif ) Apie 10 c.d. suzinojom kad atvaziuoti 19 c.d. po gines apziuros, nes nebuvo dominuojanciu foliu o gleivine jau buvo 1cm. tarpe tos 10 ir 19 c.d. jokiu apziuru ir tyrimu nieko nebebuvo, tik 14, 15 , 16 ir 17 c.d. reikejo gerti tuos prednil, rulid gertii 4 dienas, o 18cd. jau be antibu jokiu pries pat sodinima diena.
O atsildineja jie ta pacia diena kai sodina, as pamenu Maniakas buvo suprates kad jie pirma atsildo o tada pasako atvaziuoti, bet tai kad jis ten toliau vystosi iskart g.gif Atsildinejo mums 12 valanda dienos nes sake kiek sodinam skambino, o jau 18 valanda sodino … Ir tai jau buvo dar pasidaugine lasteliu nei pries uzsaldant, pradeda toliau jie judeti..
Nu nebent atsildo ir dar 1 diena pagyvena jis megintuvelyje iki 6 dienos, tokiu atveju tik diena pries suzinosi ar ok atsilo ar ne, bet kad pas juos gerai jie atsyla…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 gruodžio 2014 - 16:01