Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(RositaK @ 2014 12 12, 20:32)
Aha, su savo žvirbliukais kartu jau turėtumėt stebėt fejerverkų šėlsmą bigsmile.gif  wub.gif įtariu pirma tokia įsimintina senųjų metų pabaiga ir naujų pradžia bus patiriama wub.gif

Tai jau tikrai bigsmile.gif viliuosi, kad punkcija bus man kuciu vakara, kad dar ir Dievuliukas mums padetu wub.gif ir kaip juokaujam su vyru, kad sikart vyro dovaneles bus padetos ne po egle lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 12 gruodžio 2014 - 19:35
QUOTE(Atisa @ 2014 12 12, 19:11)
O as pasigirt atejau, kad siandien buvom pas genetikus, viskas puiku pas mus  wub.gif  turesim grazu suneli  wub.gif  matesi labai aiskiai, turtas makalavosi iki keliu  lotuliukas.gif  o jau echo pas juos  wub.gif  ir veidukas, ir lupytes, viskas matosi  bigsmile.gif

nu jatus kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
fainiai, kai kazkam pidosi svajones ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 12 12, 18:17)
nes galvoja turbut "cia tai egzemplioriai atvaziuoja"  lotuliukas.gif  Tai hyper tai  neauga tai dar kokios idomybes pas tas lietuvaites  biggrin.gif  Is tikruju, tai taip, ten atvejai taigi nevaziuoja "lengvi" ir  isvis mazai kas pirmam iVf juk is lT pasiryzta jau po keliu pabandytu IVF ir panasiai, o ten turkiu tai aisku visokiu ateina ir kur lengvai pastoja ir panasiai  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
njo turbut dar nepaliauja stebetis ir musu medikais, kai diagnozuoja ne taip kaip reikia ir daro nezinia ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 12 12, 22:36)
fainiai, kai kazkam pidosi svajones ax.gif

Irene, taip liudnai nuskambejo verysad.gif Saulyt, suprantu, kad atrodo, kad visada visiems sekasi, tik ne man, bet zinok ir man taip atrode visada, atrode, kad IVF beveik visoms pavyksta, kitoms dar ir stebuklai ivyksta, o man tai niekad unsure.gif Bet ateina laikas viskam, tik reikia tiketi, kad ir kaip banaliai tie zodziai skambetu 4u.gif si karta vaziuodama i Stambula, as jauciau, kad sis kartas yra kitoks, as taip tikejau, kad nemoku apsakyti wub.gif tiesa sakant as patikejau tada, kai Rosita parase az apie kazkokia TR klinika, kuri daro stebuklus wub.gif ir nuo to laiko svaigau ir apie nieka kita nesvajojau, ir ZINOJAU, kad mums pasiseks, tereikia nuvaziuoti wub.gif
Labai linkiu pirmiausia atrasti ta sventa tikejima, be jokiu dvejoniu ir abejoniu, ir viskas bus gerai, mergyt 4u.gif Visoms bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 gruodžio 2014 - 20:47
QUOTE(Atisa @ 2014 12 12, 21:46)
Irene, taip liudnai nuskambejo  verysad.gif  Saulyt, suprantu, kad atrodo, kad visada visiems sekasi, tik ne man, bet zinok ir man taip atrode visada, atrode, kad IVF beveik visoms pavyksta, kitoms dar ir stebuklai ivyksta, o man tai niekad  unsure.gif  Bet ateina laikas viskam, tik reikia tiketi, kad ir kaip banaliai tie zodziai skambetu  4u.gif  si karta vaziuodama i Stambula, as jauciau, kad sis kartas yra kitoks, as taip tikejau, kad nemoku apsakyti  wub.gif  tiesa sakant as patikejau tada, kai Rosita parase az apie kazkokia TR klinika, kuri daro stebuklus  wub.gif  ir nuo to laiko svaigau ir apie nieka kita nesvajojau, ir ZINOJAU, kad mums pasiseks, tereikia nuvaziuoti  wub.gif
Labai linkiu pirmiausia atrasti ta sventa tikejima, be jokiu dvejoniu ir abejoniu, ir viskas bus gerai, mergyt  4u.gif  Visoms bus gerai  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Puikiai pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 22:48)
thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Puikiai pasakyta  wub.gif

Krown, va tuo tikejimu ir ryztu tu mane uzburi - esi pavyzdys visiems 4u.gif tu jo turi tiek daug, kad tik pavydeti reikia, saunuole, taip ir toliau 4u.gif Labai tikiu, kad jums bus viskas gerai ir po Kaledu dziuginsi foruma aukstais HCG skaiciukais, o kitos seks tavo pavyzdziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 12 12, 21:52)
Krown, va tuo tikejimu ir ryztu tu mane uzburi - esi pavyzdys visiems  4u.gif  tu jo turi tiek daug, kad tik pavydeti reikia, saunuole, taip ir toliau  4u.gif  Labai tikiu, kad jums bus viskas gerai ir po Kaledu dziuginsi foruma aukstais HCG skaiciukais, o kitos seks tavo pavyzdziu  4u.gif

Aciu mergaites uz grazius zodzius wub.gif As irgi tikiuosi, kad busiu pavyzdziu kitoms bigsmile.gif wub.gif ir palaikysiu visas visas kad ir kas benutiktu, kad ir ka visoms teks nueiti - nei viena nezinom kokio ilgio musu kelias, bet Atisa yra visiskai teisi - to kelio sekminga pabaiga tikrai yra!!!! wub.gif 4u.gif
As labai tikiu Rositos sekme si karta wub.gif bigsmile.gif Man atrodo, kad sis zmogutis yra absoliuciai visaip pasiruoses priimti dovanele is dangaus (ar Atisos laido biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 21:58)
As labai tikiu Rositos sekme si karta  wub.gif  bigsmile.gif Man atrodo, kad sis zmogutis yra absoliuciai visaip pasiruoses priimti dovanele is dangaus (ar Atisos laido biggrin.gif)

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Imu ir nuo laido ir nuo aukštybių viršininko thumbup.gif tik duokiiiit bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 12 12, 21:46)
Irene, taip liudnai nuskambejo  verysad.gif 

irnesakyk.gif
zinai nevyviosiu Š i vata, bet taip ir jauciuosi unsure.gif
buciau nors pora metu jaunesne, tai gal ir kitaip jausciausi g.gif
Atsakyti
O rytojaus vizito metu as susimokesiu viso IVF kaina? 4u.gif Kiek pamenu kalbejot kad puse kainos kazkaip mokejot pradzioj, o po to likusia? ax.gif
Gonal'io ten kaina vienos injekcijos 450, tai jeigu man bus tarkim kaip pvz 125 doze tai to piestuko man uzteks 3 kartams kazkur ane? man tikiuosi surasys kiek ko reiks prisipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 23:38)
O rytojaus vizito metu as susimokesiu viso IVF kaina?  4u.gif Kiek pamenu kalbejot kad puse kainos kazkaip mokejot pradzioj, o po to likusia?  ax.gif
Gonal'io ten kaina vienos injekcijos 450, tai jeigu man bus tarkim kaip pvz 125 doze tai to piestuko man uzteks 3 kartams kazkur ane? man tikiuosi surasys kiek ko reiks prisipirkt  biggrin.gif

Taip, mokėsi per du kartus-pradžioj stimuliacijos ir likutį po punkcijos 4u.gif
Taip, gonal pieštuke yra 450vienetų, likutį pieštuke tik neišmesk, jį galima bus irgi susileist 4u.gif viską surašys ir paaiškins seselė ar kordinatorė. Jei ką-SOS pagalba čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 22:38)
O rytojaus vizito metu as susimokesiu viso IVF kaina?  4u.gif Kiek pamenu kalbejot kad puse kainos kazkaip mokejot pradzioj, o po to likusia?  ax.gif
Gonal'io ten kaina vienos injekcijos 450, tai jeigu man bus tarkim kaip pvz 125 doze tai to piestuko man uzteks 3 kartams kazkur ane? man tikiuosi surasys kiek ko reiks prisipirkt  biggrin.gif

Labukas, kaip matau puikiai laikaisi, saunuole 4u.gif As jau susikroviau lagaminus ryt jau isskrendam, o pirmadieni i klinika 16 val. Butu labai smagu susitikti, aisku jei jums noro bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 12 13, 10:34)
Labukas, kaip matau puikiai laikaisi, saunuole 4u.gif  As jau susikroviau lagaminus ryt jau isskrendam, o pirmadieni i klinika 16 val. Butu labai smagu susitikti, aisku jei jums noro bus biggrin.gif

Labukas, as jau klinikoje laukiu :-D o jau zmoniu kiek..as tai susitikti noreciau, o del vyro nesu tikra blush2.gif bet pirmadieni dar as laisvas paukstis busiu, paatstovausiu musu seima thumbup.gif
Atsakyti