Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

Krown, nepamiršk nuo šiandien baltymų dieta 4u.gif 5 kiaušų baltymai, riešutai ir pan. 4u.gif

Angelas sargas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 13, 11:01)
Krown, nepamiršk nuo šiandien baltymų dieta 4u.gif 5 kiaušų baltymai, riešutai ir pan. 4u.gif

Angelas sargas  thumbup.gif

Taip Rosita pioneer.gif vakar jau kiausiniai isigyti, baltymu kokteilis isgertas ir granatas suvalgytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 12, 22:38)
O rytojaus vizito metu as susimokesiu viso IVF kaina?  4u.gif Kiek pamenu kalbejot kad puse kainos kazkaip mokejot pradzioj, o po to likusia?  ax.gif
Gonal'io ten kaina vienos injekcijos 450, tai jeigu man bus tarkim kaip pvz 125 doze tai to piestuko man uzteks 3 kartams kazkur ane? man tikiuosi surasys kiek ko reiks prisipirkt  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Krown pirma imoka jei neklystu apie600 eur, trecdalis sumos, gal 690 , kazkas. Su 6 prasideda suma:) ir i ta vaistine, kur Atisiukas su nuolaida pasakojo pirkdavo IDIL eik ten turi but pigiau gonal, ta vaistine priesais klinika irgi anksciau darydavo nuolaidas bet dabar kaip supratau is turkaiciu gal nebedaro? Gerokai pigiau tas gonal , gal pataisys mane mergaites bet ar ne apie 200 su nuolaida piestukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2014 12 13, 10:10)

thumbup.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 13, 11:33)
Labas rytas  4u.gif  Krown pirma imoka jei neklystu apie600 eur, trecdalis sumos, gal 690 , kazkas. Su 6 prasideda suma:) ir i ta vaistine, kur Atisiukas su nuolaida pasakojo pirkdavo IDIL eik ten turi but pigiau gonal, ta vaistine priesais klinika irgi anksciau darydavo nuolaidas bet dabar kaip supratau is turkaiciu gal nebedaro? Gerokai pigiau tas gonal , gal pataisys mane mergaites bet ar ne apie 200 su nuolaida piestukas  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif super  thumbup.gif

Aha, as irgi eidavau i ta IDIL, kaina 220 su kortele mokant turetu buti, esu suairaaiusi kainas kad manes ten neapgaudinetu biggrin.gif

Cia sekmes formule busims turkaitems:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10301941_612556302207211_6420339636415936403_n.png?oh=2c6e75a1148f4a56a8711126342cb62e&oe=550127CE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 13 gruodžio 2014 - 10:41
QUOTE(Krown @ 2014 12 13, 10:39)
Aha, as irgi eidavau i ta IDIL, kaina 220 su kortele mokant turetu buti, esu suairaaiusi kainas kad manes ten neapgaudinetu  biggrin.gif

Cia sekmes formule busims turkaitems:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10301941_612556302207211_6420339636415936403_n.png?oh=2c6e75a1148f4a56a8711126342cb62e&oe=550127CE

drinks_cheers.gif tai dar atmintis manes neapgauna thumbup.gif dabar ten visos lietuvaites jauciu su vaistu kainininkais zygiuos, kad ten tie makaronscikai, tik ir taikosi, apgaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Known sekmingo starto,laikau kumstukus!!!
Ateinu pas jus papasakot,vakar buvom pirmam skane,matem savo maziuka,pas mane apsigyveno vienas maziukas,gyd. sake viskas gerai, kitas skanas sausio 2d., gavom pirma nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 13, 10:01)

Angelas sargas  thumbup.gif

Aciu visom mergaitem uz palaikyma ir nuosirduma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 12 )
Ateinu pas jus papasakot,vakar buvom pirmam skane,matem savo maziuka,pas mane apsigyveno  vienas maziukas,gyd. sake viskas gerai, kitas skanas sausio 2d., gavom pirma nuotrauka  wub.gif

Jėga wub.gif dar vienas daigelis dygsta wub.gif laistyk, mylėk ir dievink wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 13, 12:36)

Aciukas RositaK, 2015m turi buti kuo daugiau pilvuku musu skyreli, ir tu butinai busi viena is ju wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 12 13, 12:42)
Aciukas RositaK,  2015m turi buti kuo daugiau pilvuku musu skyreli, ir tu butinai busi viena is ju  wub.gif  wub.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

O kur tavo liniuotė? g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif As jau namie thumbup.gif

na ka - siandien daug pozityvo klinikoje nepatyriau rolleyes.gif na bet apie viska is pradziu:

Taigi atvaziavau kaip sutarta ant 10 h, o mane prieme tik ant 12 h, na daug maz jau kai klinikoje liko vienas kitas zmogelis, tada prisimine ir mane biggrin.gif Gal del to, kad As nesu Sevdos tiesiogine kliente, bet is jos as didelio demesio ir meiles deja nepajutau, ji mieliau tavrke savus reikalus, visoms rasinejo nei padejo man susipazinti su svarbiu mano gyvenime ivykiu - siuo aspektu man Elis DAUG mielesne - na bet cia jau kiekvieno asmeninis skonis biggrin.gif zodziu as tai tikrai nuosirdziai dziaugiuosi, kad mane globoja Elis wub.gif jos ir anglu kalba geresne o ir sypsosi daugiau blush2.gif
Taigi pralaukusi n laiko mane nuvede i kabineta ir sako Sevda na jau susiruosk i ta kede ir lauk kol ateis gydytojas - tai as nuoga, kraujuojanti sedejau toje kedeje ir pralaukiau...na koki pusvalandi - ir visi kaip ner tos daktares taip ner biggrin.gif sakyciau buvo idomi patirtis biggrin.gif nu galiausiai atejo, sakyciau tikrai skausmingai apziurejo blink.gif na ir tare - galime pradeti bigsmile.gif thumbup.gif Sevda nieko apie manes nezino, nieko nevertejavo ir jauciausi atsiprasant ne laiku ir ne vietoje...tad po to seke susimokejimas, kad beje buvo tik 339.67 (taip ir nesupratau kodel, niekas man net ir nesiruose labai jau ten aiskinti), nu ok galvoju bile ne 3339.67 lotuliukas.gif po to kraujuka pridaciau, nusipirkau vaistus ir namo 4u.gif Mane apziurejusi daktare uzrase ant lapuko Ganal doze 300 blink.gif blink.gif vos infarkto negavau, nu idomu kokia ja paskirs is tikro po krauju rezultatu biggrin.gif
Dabar ko dar nepaklausiau tai kada tuos antibiotikus isgerti: is jos pasakojimo supratau kad pries susileidziant gonali. O Gonalio leidimosi laikas turi cia reikmes ar as pati pasirinksiu? Nes kol kas as jokios normalios info negavau sad.gif na parode kaip su paciu gonaliu elgtis, kaip ji susileisti, bet nei apie laika akcentavo nieko - zodziu siandien buvau aptarnauta gan aplaidziai ax.gif

Na bet Edena - tavo siltus linkejimus Sevdai perdaviau - ji labai apsidziauge ir padekojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 13 gruodžio 2014 - 14:50
QUOTE(Krown @ 2014 12 13, 15:46)
sveikos  bigsmile.gif As jau namie

Gaila,kad teko pralaukti ir daug neaiškumų,bet gal mes tau padėsim
antibus reikia išgerti pirmą stimuliacijos dieną, laikas nėra labai jau svarbus,bet aš antibus geriu ne ant tuščio skrandžio,kad nedirgintų skrandžio
gonalio dozė nemaža,bet su ilga schema tai pastebėjau visada didesnę pradžioj skiria
gonalį paprastai nurodo leistis vakare 19-20val.galima ir ryte,bet tu jau nespėjai smile.gif bet būtinai kasdien kaip galima panašesniu laiku
sėkmės pasitinkant savo laimę wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2014 12 13, 12:08)

Ateinu pas jus papasakot,vakar buvom pirmam skane,matem savo maziuka,pas mane apsigyveno  vienas maziukas,gyd. sake viskas gerai, kitas skanas sausio 2d., gavom pirma nuotrauka  wub.gif

Sveikinu thumbup.gif
nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti