QUOTE(ailima @ 2014 12 11, 09:35)
o gal parašytum kur konkrečiau buvo katalikų bažnyčia, iš pačios istiklal g. įėjimas, mes būsim kalėdiniu laikotarpiu, tai labai norėsiu nueiti
gal dar kur nors kas nors užmatė katalikų bažnyčių, kad nereikėtų kažkur toli važiuoti, kad galima būtų laisvai pasiekti pėščiomis?
krown, kaip mmm?
Aha, is pacios Istiklal pesciuju tos gatves iejimas

rasit ja tikrai, gerai matosi

ten praejime daug nuotrauku, kad buvo cia popiezius ir pan. Atpazinti bus nesudetinga
Ne, mergaites, per nakti stebuklas neivyko

laukiu Elis laiskucio, ir tikiuosi jame parasys kad siandien ateiciau

tad va, linosiuke, jeigu tau teks leistis lucrina tai turek omenyje, kad ovuliuot turi folis (cia aisku tik mano dar teorija, bet as jau beveik tikra kad taip ir buvo, nes kai buvau pirmai konsultacijai pas turkus, man buvo 22 c.d ir dar jis buvo neovuliaves

) o as leistis pradejau 20 c.d. si cikla - tikrai labai tiketinas variantas, mano hormonus ir ta LH ar ka ten numuso iki nulio ir vsio, jis ten pupso sau smagus, o organizmas apgautas sau gyvena kaip gyvenes
Reikia manau tokiu atveju kaip mano jeigu taip pasitvirtintu naudoti sprogduka (ovitrelle) kad buti 100% tikram jod nieko ten neliko

zodziu tai tik mano teorija, o tikraja tiesa suzinosiu jau greit
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 11, 09:42)
Labarytukas!
Krown-siulau,jei Elis neparasys iki 11,kada priima,tiesiog paciai ten nueiti.Tu jau isleidai pinigu ant bilieto ir nuomos,ant lucrin ir turi visiska pilna teise,kad jie tave apziuretu.Esme ta-as pati pastebejau pernelyg daug kartu,kad bent jau Elis priima sprendimus nepastarusi su daktarais-ir taip daro "meskos paslauga"-tiesiog eik i klinika ir issiaiskink.Nuesi prie receptionist ir sakyk Elis Ceylan-jos jai paskambins.Issisiepus visa pasakysi vietoj,kad Tau buvo neramu ir t.t.Siaip,kai reikia,ten visasa atsiranda koks daktaras.Ir jei matys cista ar ka,reikalauk Semros-nzn,cia man neatrodo viskas visai paprasta..Juk tau pirmas man rodos IVF...nzn,man rodos labai svarbu,kad jau ir pradzia butu "tinkamai pritaikyta Tavo atvejui",pvz,jei mm neprasides...
Taip taip Nica - as irgi viduje esu taip nusprendziusi - as visada nepasiduodu vien pasakymu ne

varysiu vistiek i klinika, juolab kad tikrai cia man yra kazkas kito nei uzsivelavimas del streso - as bent jau samoningai seniausiai nestresuoju (nuo tada kai atvykau, ko cia stresuot

) tad mane jau jeigu atvirai pradeda erzinti tas raminimas kad tipo palauk, kantrybes, pabuk, pamedituok - tegu paziuri ir as tada pamedituosiu