Na per ta laukima ir stresa nors kazka gero apturejai
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 20:39)
..jau parasiau Elis ir paprasiau rytoj kad priimtu ir paziuretu echoskopu,
Nu ir labai gerai, gal bus aiškiau kaip kas
Hamamas kaip matau bent parelaksino
QUOTE(RositaK @ 2014 12 10, 21:21)
Nu ir labai gerai, gal bus aiškiau kaip kas
lauksim žinių.
Elis sake pranes ar ryt man reiks atvykti, tikiuosi priims, nes tikrai labai liudna ir skaudu kad pradzia nelabai kokia
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 21:34)
Elis sake pranes ar ryt man reiks atvykti, tikiuosi priims, nes tikrai labai liudna ir skaudu kad pradzia nelabai kokia
Ir gerai, kad esu viena
nereikiaslepti ir laikyt to apmaudo viduj 
Krown isivaizduoju, kad jau norisi veiksmo. Bet ziurek tu eini Nicos pramintu keliu
QUOTE(linosiuke @ 2014 12 10, 21:46)
Krown isivaizduoju, kad jau norisi veiksmo. Bet ziurek tu eini Nicos pramintu keliu
jai ir gi velavo mm, taciau prasau koks rezultatas
Labai tikiu kad ir tau taip bus kaip jai 
Rezultatu geru tikiu ir as
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 22:08)
As tik bijau kad nebutu per velu po to stimuliuotis ar ka - nu as nezinau ar esant cistai pvz tesia viska?
tikiuosi kad taip 
Del cistos nepergyvenk
As vis dar metausi del situacijos, ar bilietus geriau pirkti is anksto ar kai mm prasideda. Aisku gerai kai mm ateina pagal plana, bet jei veluoja tai viskas nusitempia. Bet jei kai mm ateina, tai darbe keistai gali pasirodyti, kad noriu atostogauti bet nezinau nuo kurios dienos
QUOTE(linosiuke @ 2014 12 10, 22:39)
Del cistos nepergyvenk
pas Edena ju buvo, bet turkai nemate problemu ir dare IVF. Bet aisku prasykis Elis kad trumpam rytoj priimtu. Paziures ir bus ramiau.
As vis dar metausi del situacijos, ar bilietus geriau pirkti is anksto ar kai mm prasideda. Aisku gerai kai mm ateina pagal plana, bet jei veluoja tai viskas nusitempia. Bet jei kai mm ateina, tai darbe keistai gali pasirodyti, kad noriu atostogauti bet nezinau nuo kurios dienos
Ir nerandu atsakymo 
Jo jo, cia sunki uzduotis pasirinkti ta data
Beje, uzvakar vaikstinejau Istiklal gatve ir uzejau i kataliku baznycia, tai kas mane labai nudziugino, kad jie turi eglute pasipuose ir prakartele pasistate
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 22:57)
Jo jo, cia sunki uzduotis pasirinkti ta data
o primink tau trumpas ar ilgas protokolas numatomas?
Kaip Krown gal per nakti mm pasirode
Man pirma karta buvo ilgas protokolas su Climara ir Cetroitide. Antra karta sake taikys irgi ilga protokola bet jau su Lucrin. Taciau as galvoju kad visgi man bus trumpas nes AMH stipriai nukrito.
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 22:57)
Beje, uzvakar vaikstinejau Istiklal gatve ir uzejau i kataliku baznycia, tai kas mane labai nudziugino, kad jie turi eglute pasipuose ir prakartele pasistate
o gal parašytum kur konkrečiau buvo katalikų bažnyčia, iš pačios istiklal g. įėjimas, mes būsim kalėdiniu laikotarpiu, tai labai norėsiu nueiti
gal dar kur nors kas nors užmatė katalikų bažnyčių, kad nereikėtų kažkur toli važiuoti, kad galima būtų laisvai pasiekti pėščiomis?
krown, kaip mmm?
QUOTE(Krown @ 2014 12 10, 22:08)
laiko as nebeturiu tiesiog cia laukt kai net nezinau ko laukiu, gal ten tie vaistai velnia ka padare, o as cia parinuos. As tik bijau kad nebutu per velu po to stimuliuotis ar ka - nu as nezinau ar esant cistai pvz tesia viska?
tikiuosi kad taip 
Labarytukas!
Krown-siulau,jei Elis neparasys iki 11,kada priima,tiesiog paciai ten nueiti.Tu jau isleidai pinigu ant bilieto ir nuomos,ant lucrin ir turi visiska pilna teise,kad jie tave apziuretu.Esme ta-as pati pastebejau pernelyg daug kartu,kad bent jau Elis priima sprendimus nepastarusi su daktarais-ir taip daro "meskos paslauga"-tiesiog eik i klinika ir issiaiskink.Nuesi prie receptionist ir sakyk Elis Ceylan-jos jai paskambins.Issisiepus visa pasakysi vietoj,kad Tau buvo neramu ir t.t.Siaip,kai reikia,ten visasa atsiranda koks daktaras.Ir jei matys cista ar ka,reikalauk Semros-nzn,cia man neatrodo viskas visai paprasta..Juk tau pirmas man rodos IVF...nzn,man rodos labai svarbu,kad jau ir pradzia butu "tinkamai pritaikyta Tavo atvejui",pvz,jei mm neprasides...
QUOTE(ailima @ 2014 12 11, 09:35)
o gal parašytum kur konkrečiau buvo katalikų bažnyčia, iš pačios istiklal g. įėjimas, mes būsim kalėdiniu laikotarpiu, tai labai norėsiu nueiti
gal dar kur nors kas nors užmatė katalikų bažnyčių, kad nereikėtų kažkur toli važiuoti, kad galima būtų laisvai pasiekti pėščiomis?
krown, kaip mmm?
krown, kaip mmm?
Aha, is pacios Istiklal pesciuju tos gatves iejimas
Ne, mergaites, per nakti stebuklas neivyko
Reikia manau tokiu atveju kaip mano jeigu taip pasitvirtintu naudoti sprogduka (ovitrelle) kad buti 100% tikram jod nieko ten neliko
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 11, 09:42)
Labarytukas!
Krown-siulau,jei Elis neparasys iki 11,kada priima,tiesiog paciai ten nueiti.Tu jau isleidai pinigu ant bilieto ir nuomos,ant lucrin ir turi visiska pilna teise,kad jie tave apziuretu.Esme ta-as pati pastebejau pernelyg daug kartu,kad bent jau Elis priima sprendimus nepastarusi su daktarais-ir taip daro "meskos paslauga"-tiesiog eik i klinika ir issiaiskink.Nuesi prie receptionist ir sakyk Elis Ceylan-jos jai paskambins.Issisiepus visa pasakysi vietoj,kad Tau buvo neramu ir t.t.Siaip,kai reikia,ten visasa atsiranda koks daktaras.Ir jei matys cista ar ka,reikalauk Semros-nzn,cia man neatrodo viskas visai paprasta..Juk tau pirmas man rodos IVF...nzn,man rodos labai svarbu,kad jau ir pradzia butu "tinkamai pritaikyta Tavo atvejui",pvz,jei mm neprasides...
Taip taip Nica - as irgi viduje esu taip nusprendziusi - as visada nepasiduodu vien pasakymu ne
Krown, aciu uz pasakojima apie turkiska stebukla - hamama
Man patiktu
As vaziuosiu pries isodinima vasara, ar ne bus labai karsta, ar hamame smagu tik ziema?
Linkiu tau geros dienos ir sekmes klinikoj
Linkiu tau geros dienos ir sekmes klinikoj