Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(Nica79 @ 2014 12 11, 13:19)
Paskui parasyk,kaip sekesi su Elis Memorial..
Comma  4u.gif
Kalbant apie sapnus,tai as pries HCG sapnavau tokia grazia grazia svieziai suarta musu kiemo zeme,kur siltnami pasistate ax.gif

Prasinesiu 4u.gif labai pradejo mausti pilva tai palauksiu iki 15h, gal pramus o jeigu ne tai leksiu i Memorial suzinot teisybes thumbup.gif

visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renete @ 2014 12 11, 13:32)
Labas merginos 4u.gif , sitas skyrelis  manau  dar nekad nelauke taip raudonuju doh.gif , Krown, kad greiciau jos ateitu, taves nebekankintu 4u.gif ir po to ilgam pradingtu  nestuke.gif 4u.gif

man irgi taikys ilga schema, kai prasides mm reikes teptis androgeli, ciklo viduri viena lucrino ampole, kai ateis  sekancios mm stimuliacija ar kam nors taike panasia schema g.gif , kaip suprantu Krown lucrina leidiesi kiekviena diena, nesuprantu kodel man viena karta g.gif

Aha, tai jau tikrai, niekada gi ju nelaukiam, o dabar nors sienoms lipk biggrin.gif Taip, as leidziuosi kieviena diena tuo paciu metu po 10 svirksto vienetu wink.gif
o kur tas androgelis tepasi ir ka jis daro? blush2.gif
Atsakyti
Renete, gal tavo lucrinas ilgo veikimo viena dozė, nu kaip diphereline(slopinamieji)-šitie irgi būna vienkartinė ilgo veikimo dozė ir kasdieninės dozės 4u.gif

Krown, tai jau pramuš gal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 11, 14:36)
Prasinesiu  4u.gif labai pradejo mausti pilva tai palauksiu iki 15h, gal pramus o jeigu ne tai leksiu i Memorial suzinot teisybes  thumbup.gif

visoms  4u.gif
Papildyta:
Aha, tai jau tikrai, niekada gi ju nelaukiam, o dabar nors sienoms lipk biggrin.gif Taip, as leidziuosi kieviena diena tuo paciu metu po 10 svirksto vienetu wink.gif
o kur tas androgelis tepasi ir ka jis daro?  blush2.gif

Tepti reikia ant rankos virsutines dalies, jis didina testosterono kieki, kam to reikia nezinau dar blush2.gif
Papildyta:
[quote=RositaK,2014 12 11, 14:42]
Renete, gal tavo lucrinas ilgo veikimo viena dozė, nu kaip diphereline(slopinamieji)-šitie irgi būna vienkartinė ilgo veikimo dozė ir kasdieninės dozės 4u.gif

Aciu Rosita 4u.gif , nuraminai doh.gif , o jau galvojau, kad daktareli mokyti reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 11, 13:42)

Krown, tai jau pramuš gal thumbup.gif

DADAM!!!!! its comming clap_1.gif nail.gif notworthy.gif yahoo.gif einu rasyt Elis ir turbut mane jau ryt priims bigsmile.gif Mama mijaaaa kaip gerai biggrin.gif Aciu mergaites uz palaikyma ir Rositai uz hamamo idejaaa - nu daro jis stebuklus, ne kitaip biggrin.gif thumbup.gif tai va mergaites, kurios tik ruosiates - zinot paslapti kaip jas prisisaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 11, 15:25)
DADAM!!!!! its comming  clap_1.gif  nail.gif  notworthy.gif  yahoo.gif einu rasyt Elis ir turbut mane jau ryt priims  bigsmile.gif Mama mijaaaa kaip gerai biggrin.gif Aciu mergaites uz palaikyma ir Rositai uz hamamo idejaaa - nu daro jis stebuklus, ne kitaip  biggrin.gif  thumbup.gif tai va mergaites, kurios tik ruosiates - zinot paslapti kaip jas prisisaukti  biggrin.gif

na pagaliau, atpalaidavai manau mus visas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 11, 14:25)
DADAM!!!!! its comming  clap_1.gif  nail.gif  notworthy.gif  yahoo.gif einu rasyt Elis ir turbut mane jau ryt priims  bigsmile.gif Mama mijaaaa kaip gerai biggrin.gif Aciu mergaites uz palaikyma ir Rositai uz hamamo idejaaa - nu daro jis stebuklus, ne kitaip  biggrin.gif  thumbup.gif tai va mergaites, kurios tik ruosiates - zinot paslapti kaip jas prisisaukti  biggrin.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas prasideda wub.gif
bet man kai užsilaikydavo po 60 ir daugiau dienų mm. tai nei 3V kelis kart iš eilės nepadėdavo, nei hamamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 11, 14:46)
super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif viskas prasideda  wub.gif
bet man kai užsilaikydavo po 60 ir daugiau dienų mm. tai nei 3V kelis kart iš eilės nepadėdavo, nei hamamai  biggrin.gif

Ailima - nu jooo, manau man is tos puses labai pasiseke, kad mmm budavo reguliarios ir kas 28 dienas, kad duoda daugiau galimybiu bandyti susilaukti vaiku ax.gif bet su vyru ir zvengem kad ner to 3V niekaip uztat ir nepramusa biggrin.gif
Taip - va dabar mano nuotykis tik prasideda wub.gif As kaip suprantu dabar ateisiu, patirsiu pirmaja apziura per mmm, paims kraujuko ir pagal rezultatus paskirs doze taip? Jeigu tai bus gonalis tai ar jis skausmingai leidziasi ir jo adata ilga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 11, 14:51)
paims kraujuko ir pagal rezultatus paskirs doze taip? Jeigu tai bus gonalis tai ar jis skausmingai leidziasi ir jo adata ilga?  blush2.gif

bent man Gonalis pats neskausmingiausias vaistas koks tik gali būti, leidžiama į pilvą, ne į raumenis, po bamba,į lašinuką, jeigu jo nėra, tai vistiek odos yra ir jeigu leisiesi iš vadinamojo "pieštuko" tai adatėlės labai, labai plonytės, pas mane kur nusipirkau, kažkodėl ne pieštukas, bet vistiek adatos plonos
o mmm normaliai jau pramušė, raudonas kraujas?nes skaitosi pirma mm diena, kai raudonas kraujas
pasižiūrės echo, padarys kraujuką ir paskirs dozę, bet ją jau tubūt ir aptarę daug maž, nes žiūri ir į ankstesnius tyrimus, pvz. amh
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 11, 15:06)
bent man Gonalis pats neskausmingiausias vaistas koks tik gali būti, leidžiama į pilvą, ne į raumenis, po bamba,į lašinuką, jeigu jo nėra, tai vistiek odos yra ir jeigu leisiesi iš vadinamojo "pieštuko" tai adatėlės labai, labai plonytės, pas mane kur nusipirkau, kažkodėl ne pieštukas, bet vistiek adatos plonos
o mmm normaliai jau pramušė, raudonas kraujas?nes skaitosi pirma mm diena, kai raudonas kraujas
pasižiūrės echo, padarys kraujuką ir paskirs dozę, bet ją jau tubūt ir aptarę daug maž, nes žiūri ir į ankstesnius tyrimus, pvz. amh

Na dar pati pradzia ir nekraujuoju normaliai, bet jau raudonas kraujukas isejus is toleto yra blush2.gif ta prasme ne teplioja ar kazka, o tiesiog jau prasideda 4u.gif
Mano AMH yra 2,59 - tai daryta pas juos, man del dozes nieko nesake, nes man tai prmas IVF - as jokios patirties neturiu tai savotiskas eksperimentas busiu biggrin.gif manau nepersistengs ir prades nuo mazesnes o po to jau ziures ax.gif

Aj, tai as va 13 dienu badziausi save su tuo lucrinu, vadinasi baisiau nebus - JEGA thumbup.gif

Nu va, Elis paskyre vizita sestadieni visgi ax.gif ir jos pacios nebus, tai mane asistuos Sevda. Kaip jums ta Sevda? rolleyes.gif 4u.gif Ji angliskai gerai supranta? Nes jei abi puses bus vos vos angliskai lemenancios tai ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 11 gruodžio 2014 - 14:20
QUOTE(Krown @ 2014 12 11, 14:12)
Nu va, Elis paskyre vizita sestadieni visgi  ax.gif ir jos pacios nebus, tai mane asistuos Sevda. Kaip jums ta Sevda?  rolleyes.gif  4u.gif Ji angliskai gerai supranta? Nes jei abi puses bus vos vos angliskai lemenancios tai ne kazka  biggrin.gif

Perduok Sevdai linkejimus, nuo hiperstimuliates is Lietuvos, atsimins ji biggrin.gif negaliu vardo cia skelbti biggrin.gif Labai ji faina, ir angliskai suprnata gerai thumbup.gif
Kazkaip nujauciau kad Tau siandien ateis, ir matai tas laikas sakau "uzsibuvusiu" , link pietu biggrin.gif Super, lauksim ziniu thumbup.gif Gonal visai neskauda , beveik malonumas playginus su kitais (Lucrine cetrotide ) thumbup.gif man lucrine skaudus palyginus buvo bet riekejo susileist beveik visa ta bonkute, 40 is 50 mg ar kokio ten vieneto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 11, 15:31)
Perduok Sevdai linkejimus, nuo hiperstimuliates is Lietuvos, atsimins ji  biggrin.gif  negaliu vardo cia skelbti  biggrin.gif  Labai ji faina, ir angliskai suprnata gerai  thumbup.gif
Kazkaip nujauciau kad Tau siandien ateis, ir matai tas laikas sakau "uzsibuvusiu" , link pietu  biggrin.gif  Super, lauksim ziniu  thumbup.gif  Gonal visai neskauda , beveik malonumas playginus su kitais (Lucrine cetrotide )  thumbup.gif  man lucrine skaudus palyginus buvo bet  riekejo susileist beveik visa ta bonkute, 40 is 50 mg ar kokio ten vieneto  doh.gif

Ok biggrin.gif Jeigu tavo vardas kaip Atisos (kazkada man rodos saket kad bendravardes) tai zinosiu biggrin.gif perduosiu linkejimus smile.gif))

Oho, koki kieki tau to lucrino reikejo susileist blink.gif man jis nera skaudus, bet nu nemalonu psichologiskai, vis duri ten aplink enioliktaji karta badyta vieta, kazkaip not fun biggrin.gif
o daugiau nieko gero nenujauti, Edena? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Krown, sapnas labai pranašiškas, netgi ta prasme, kad po jo iškart mmm parėjo wub.gif labai viliuos wub.gif
Atsakyti