Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(Arubaa @ 2008 09 11, 08:51)
pas mane parasyta kas 1 ridikelis turi 1 kcal, o 100 g.- 16 kcal...
Ar tikrai gali buti tiek mazai?? smile.gif g.gif jei tai tiesa tai valgyt ir valgyt- bent jau man pats tas prie mesytes smile.gif smile.gif  tongue.gif

nežinau kiek vienas ridikėlis veria, bet 100 g. apie 16 kcal tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Šiandien nutariau pasilepinti tongue.gif Popkornais. Kiek 100g kcal (ir riebalų) jie turi? Sauso produkto?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 13, 15:03)
Šiandien nutariau pasilepinti  tongue.gif  Popkornais. Kiek 100g kcal (ir riebalų) jie turi? Sauso produkto?

pas mane jie tokie su pamažintu riebalų kiekiu, tai rašo, kad 100 gramų yra 10 gr riebalų ir 350 kcal.. bet šiaip kažkada parduotuvėj nagrinėjau, tai vidutiniškai turi apie 400 kcal/100 gr ir apie 15-20 gr riebalų.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal galetumet kuri pasakyti, kiek kcal turi 100 g virtu bulviu cepelino? Mat niekur nerandu... verysad.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau ir įsirašiusi turiu, kad 1 namie gamintas cepelinas (100g) turi 155kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 15 rugsėjo 2008 - 17:15
132g cepelinas su varske 171.6 kcal. Galima skaičiuot taip: taip pat rašoma, kad 100g bulvių kukulių turi 100kcal. Taigi, reikia pridėti varškės kcal arba mėsos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 15 rugsėjo 2008 - 18:50
Kaip manote, kiek klc duoti is puse pakelio liesos varskes gaminamiems virtinukams ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Kas gali pasakyt,kiek kcal turi kiaules ausys? smile.gif
Atsakyti
gal kas žinote kiek kcal turi nuga su riešutais (tai toks baltas panašus į kempinę itin saldus saldainiukas su riešutų gabaliukais, nežinau ar tikrai jis šitaip vadinasi biggrin.gif blush2.gif ).. ir ar jis sunkus? suvalgiau nedidelį gabaliuką, nežinau kiek kcal duot.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 09 22, 14:43)
gal kas žinote kiek kcal turi nuga su riešutais (tai toks baltas panašus į kempinę itin saldus saldainiukas su riešutų gabaliukais, nežinau ar tikrai jis šitaip vadinasi  biggrin.gif  blush2.gif ).. ir ar jis sunkus? suvalgiau nedidelį gabaliuką, nežinau kiek kcal duot.. unsure.gif

na, aš va čia radau, kad 100 gr apie 400 kcal. Bet priklauso koks jis ten pas tave buvo, su kokiais riešutais, medum ar be ir t.t. Ir kiek tu ten tjo suvalgei.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kazin kiek 1 valgomasis saukstas medaus turetu kcal g.gif lyg sirguliuoti pradedu smile.gif tai su arbata vartoju ax.gif
Atsakyti
Radau: 1 šaukštelis medaus turi 30 kcal. Palyginumui, šaukštelis cukraus- 20-25 kcal.
Atsakyti