Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 16:47)
O aš džiaugiuos, kad ir nepasakė, nebūtų tie žodžiai Simai pasiekę, pati juk viską žino, o kas iš to, bet va Kuzėjus pademonstravo puikią vidinę savitvardą, labai vyriškai pasirodė  thumbup.gif

susivaldo ten kur nereikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 15:47)
O aš džiaugiuos, kad ir nepasakė, nebūtų tie žodžiai Simai pasiekę, pati juk viską žino, o kas iš to, bet va Kuzėjus pademonstravo puikią vidinę savitvardą, labai vyriškai pasirodė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man irgi jis didesni ispudi paliko, visko jai neisrezes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 08:45)
Tai, kad jie visuose serialuose visi komunom visur renkasi  lotuliukas.gif
Zodziu, visuomeniski visokeriopai biggrin.gif vat koks siandien mano kratinys smile.gif

lotuliukas.gif negaliu! lotuliukas.gif Geras kratinys!
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 17:45)
vat koks siandien mano kratinys smile.gif

Na tiesiog pakratantis iš kojų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 08:47)

Pritariu! Tik tiek kad emocijos išsiveržę būtų, ir mažiau muštynėse priešininkai kentėtų lotuliukas.gif
Papildyta:
Panos! Baikit! Negaliu sustot žvengt!
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 15:49)

O Handan toliau rodo savo tikrąjį veidą. Net Guniejui keista smile.gif

drinks_cheers.gif man tai si vieta, labai daug apie ja, kaip apie zmogu pasako. Kad ir koks tas Sami jai buvo, bet zmogus reanimacijoj, tai bent aplankyt nueitu, nieks nepraso, kad ten verktu kruvinom asarom. Pas Handan tie principai rodomi, visiskai ne laiku ir ne vietoj. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 14:54)
Panos! Baikit! Negaliu sustot žvengt!

O tu pagalvok apie Simai ir kodėl tam Kuziejui taip nesiseka ir praeis noras žvengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 08:55)
drinks_cheers.gif  man tai si vieta, labai daug apie ja, kaip apie zmogu pasako. Kad ir koks tas Sami jai buvo, bet zmogus reanimacijoj, tai bent aplankyt nueitu, nieks nepraso, kad ten verktu kruvinom asarom. Pas Handan tie principai rodomi, visiskai ne laiku ir ne vietoj. schmoll.gif

Taip, tik parodo koks ji žmogus...

O Barišo dviveidiškumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 17:42)

Bet užtai Džemre  thumbup.gif  suprato padariusi klaidą, dabar jau man jos gaila, ir nuo šiol aš ją besąlygiškai palaikysiu, taip pat kaip ir Giulten mirksiukas.gif

Man kažkaip net per širdį perėjo, kai Džemrė pasakė, jog Kuzėjus geriau būtų miręs, nei ją į pavojų įtraukęs, o ji taip pat. Tai jau taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 15:56)
O tu pagalvok apie Simai ir kodėl tam Kuziejui taip nesiseka ir praeis noras žvengt biggrin.gif

viskas mergos ir as jau mirstu is zvengo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 08:56)

Pakratei tu čia mane su šituo teiginiu! lotuliukas.gif
Papildyta:
Gerai baigiam, rimta scena, Giunėjus gi prisipažins kad šovė lotuliukas.gif bet nepataikė, ir tada Burakas šovė irgi nepataikė, taigi liko dvynukai lotuliukas.gif medinukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 12 gruodžio 2014 - 16:05