Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Rutacka @ 2014 12 15, 23:14)
Kadangi as pati esu karstakose, tai Kai pamaciau Handan reakcija, apsaukiau televiziriu. IR kazkaip negaliu patiket, kad Kuzejus taip ramiai sureagavo IR Dar palaiminimo paprase. Zinokit man ji nepateisinamai elgiasi IR manau kad tik del Jos itakos Gunejus I savo broli batus valosi..

O kodėl jis nustebt turėjo? Ji gi visada su juo taip elgėsi, jis pripratęs.
Aš irgi būčiau linkusi ją dėl to kaltinti.

Aš panašiai apšaukiau televizorių, kai Gulten pabaigoj atsivilko mad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 gruodžio 2014 - 00:21
nu panos zinokit niekaip neiseina nepasidalinus biggrin.gif biggrin.gif taip skaniai senai jau besijuokiau biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=fDddLzh9wKw
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 15, 19:23)
nu panos zinokit niekaip neiseina nepasidalinus biggrin.gif biggrin.gif taip skaniai senai jau besijuokiau biggrin.gif

thumbup.gif tikrai, šie kadrai, dauguma iš ateities, tikrai nepakartojami! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erijana @ 2014 12 16, 03:23)

thumbup.gif
Matosi, kad filmuodami tuos kadrus aktoriai sunkiai susilaiko iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 15, 22:06)
Šis momentas man irgi buvo tiek daug sakantis, kad jokių komentarų nebereikia.

Praleidau šį momentą, tai negaliu komentuoti, gal ir mano nuomonė apie Handan kiek būtų pasikeitųsi.
Abejoju, kad ji nemylėtų Kuzėjaus. Ne tokia gi ji motina. Kentėjo smurtą, besitęsiantį daugelį metų, kaip pati sako, dėl vaikų, rūpinosi jais. O kad Kuzėjus su mama elgiasi tikrai nepagarbiai, tai faktas. Man vien tas prašymas grįžti pas smurtautoją iškalbingas. Kuris sūnus, besąlygiškai mylėdamas mamą, prašytų grįžti pas vyrą, kuris visą gyvenimą ją skriaudė?.. Nežinau, man ši vieta keista. Bet kadangi niekas iki šiol neužginčijo Handan žodžių, kad visą gyvenimą ji buvo mušama ir žeminama, vadinasi, tai tiesa. Tuomet man jos noras pabėgti iš tų namų, atsiradus tokiai palankiai progai, labai suprantamas. Ir tas turtų, prabangos troškimas man lygiai taip pat suprantamas, tai būdinga ir daugeliui iš mūsų, tik nedaugelis drįsta tai pripažinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ukmė: 16 gruodžio 2014 - 10:15
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 10:14)
Praleidau šį momentą, tai negaliu komentuoti, gal ir mano nuomonė apie Handan kiek būtų pasikeitųsi.
Abejoju, kad ji nemylėtų Kuzėjaus. Ne tokia gi ji motina. Kentėjo smurtą, besitęsiantį daugelį metų, kaip pati sako, dėl vaikų, rūpinosi jais. O kad Kuzėjus su mama elgiasi tikrai nepagarbiai, tai faktas. Man vien tas prašymas grįžti pas smurtautoją iškalbingas. Kuris sūnus, besąlygiškai mylėdamas mamą, prašytų grįžti pas vyrą, kuris visą gyvenimą ją skriaudė?.. Nežinau, man ši vieta keista. Bet kadangi niekas iki šiol neužginčijo Handan žodžių, kad visą gyvenimą ji buvo mušama ir žeminama, vadinasi, tai tiesa. Tuomet man jos noras pabėgti iš tų namų, atsiradus tokiai palankiai progai, labai suprantamas. Ir tas turtų, prabangos troškimas man lygiai taip pat suprantamas, tai būdinga ir daugeliui iš mūsų, tik nedaugelis drįsta tai pripažinti smile.gif

Man irgi visai suprantami Handan norai. Gerai, kad nesutiko grizti, nors filme maniau, kad gris. drinks_cheers.gif

Samis Samis unsure.gif Idomu, kuri is musu noretu tureti toki teva ar vyra. Vienas dalykas filme pastebeti jo PLIUSA, realybeje man tas jo pliusas neatstotu minusu.

OK, ziurim toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 11:14)

Na taip taip!!! Kažkaip čia man keistai rodo tame filme, K sako, kad niekada nekeltų rankos pries moterį, bet tampo už plaukų Simai (nors aš ir jai ten patampius būčiau lotuliukas.gif ), reiškia kažkiek palaiko tėvo smurtą pries mamą. Arba dar rodys, kad jis bara tėvą už tai, kad šitaip darydamas traumavo jį ir Giunėjų, kad vaikai užaugo nevisaverčiais.
Ta mama, kad ir kokia bebūtų, egocentrikė, akiplėša ar dar kokia, nenusipelno smurto. Nei psichologinio, nei fizinio. Jei ji jau tokia bloga, išsiskirk. Nors Samnis, matyt, tokį gyvenimo modelį mate savo vaikystėje, todėl ir užaugo tokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 16, 11:14)

Na ir kurgi ji pabego? Isbego pas svetimus zmones, pries kuriuos lygiai taip pat keliaklupsciauja, kaip tai dare pries savo vyra, ar jos gyvenimas kazkuo pasikeite(neskaitant graziu sukneliu, kitaip sutvarkytu plauku, na nebereikia namu ruosos)? Mano akimis jis niekuo nepasikeite! Ar ja tuose namuose gerbia? Ar ja myli? Ar jos bent jau kazko paklausia? Tai kad, kai nieko nebuna namuose ji nori buti namu karaliene, kad visiem vadovauja, tai dar nereiskia, kad jos gyvenimas pasikeite, nes gryzus TIKRIESIEMS namu seimininkas, galvele zemyn, balselis zemyn, ir sedi kaip pelyte po sluota.. Ar cia issvajotas gyvenimas? Isvarytu abu su sunum kaip tarakonus is ten, ir eiti nuleide galvas, nes nieko jie neturi, gyvena kaip tranai ant Sinanriu sprando, taip kaip visa gyvenima gyveno ant Samio.

QUOTE(oziarage @ 2014 12 16, 12:20)
Na taip taip!!! Kažkaip čia man keistai rodo tame filme, K sako, kad niekada nekeltų rankos pries moterį, bet tampo už plaukų Simai (nors aš ir jai ten patampius būčiau  lotuliukas.gif ), reiškia kažkiek palaiko tėvo smurtą pries mamą. Arba dar rodys, kad jis bara tėvą už tai, kad šitaip darydamas traumavo jį ir Giunėjų, kad vaikai užaugo nevisaverčiais.
Ta mama, kad ir kokia bebūtų, egocentrikė, akiplėša ar dar kokia, nenusipelno smurto. Nei psichologinio, nei fizinio. Jei ji jau tokia bloga, išsiskirk. Nors Samnis, matyt, tokį gyvenimo modelį mate savo vaikystėje, todėl ir užaugo tokiu  unsure.gif

Nu zinokit dar Kuzejus mazai jai i kaili duoda, as budamas vyras senei ja buciau jau ne tik uz plauku patampes, kiek galima tverti toki terora is Simai? isvis cia ne tik vyrui, cia ir moteriai kantrybe truktu, jei nuolat butu naudojamas pries ji psichologinis smurtas, ka daro Simai, cia Kuzejus dar palyginus su ja svelniai, ir tik nereikia cia, kad patampe tai jau smurtautojas, nejaugi moteris gali daryt ka nori, terorizuoti, neduoti gyventi, amziais kaisioti pagalius i ratus, ir negauti uz tai bausmes? jums netruktu kantrybe?

Smurtas, yra labai blogas dalykas, bet yra ne tik fizinis smurtas, kartais baisesnis uz fizini yra psichologinis smurtas, o vat butent man Gandan ir yra tokio smurto naudotoja, visa gyvenima ta Giuneju ede del turtu, dabar irgi ne ka maziau eda doh.gif

____

As taip pat esu pries smurta, kai musamos moteris uz nieka, nes toks vyro gyvenimo budas, bet..kartais buna gyvenime situaciju, kai zmones daveda kitus iki tiek, kad jau truksta kantrybe, ir be smurto nieko neiseina, nes jau nervai nebelaiko, as pvz.jei buciau Kuzejus senei buciau Simai ne tik uz plauku patampius, Dzemre vietoj jau buciau radus progu Zeinep irgi uz plauku patampyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 16 gruodžio 2014 - 12:14
Čia, manau, ta diskusija dėl smurto kaip pasaka be galo smile.gif Kiekvienas skirtingai suprantame jį ir toleruojame. Mano viena draugė mušama vyro, gyvena su juo dėl pinigų, kelionių, vaiko, siūlom jai pagalbą, tai dar kalti liekam, o ji ir toliau visuomenėje vaidina idealią šeimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 16 gruodžio 2014 - 12:39
QUOTE(širlė @ 2014 12 16, 13:10)
Na ir kurgi ji pabego? Isbego pas svetimus zmones, pries kuriuos lygiai taip pat keliaklupsciauja, kaip tai dare pries savo vyra, ar jos gyvenimas kazkuo pasikeite(neskaitant graziu sukneliu, kitaip sutvarkytu plauku, na nebereikia namu ruosos)? Mano akimis jis niekuo nepasikeite! Ar ja tuose namuose gerbia? Ar ja  myli? Ar jos bent jau kazko paklausia? Tai kad, kai nieko nebuna namuose ji nori buti namu karaliene, kad visiem vadovauja, tai dar nereiskia, kad jos gyvenimas pasikeite, nes gryzus TIKRIESIEMS namu seimininkas, galvele zemyn, balselis zemyn, ir sedi kaip pelyte po sluota.. Ar cia issvajotas gyvenimas?

Tarnaite ji buvo ir savo namuose, tad jai tai nieko naujo. Nauja tai, kad naujuose namuose jos nemuša. O tai, sutikite, jau argumentas nemenkas. Kad rūmuose jos negerbia, manau, kad ji tai suvokia, tačiau užmerkia akis. Manau, kad vardan kelių akimirkų, kurios jai leidžia pasijusti turtinga, gražia ponia, ji užgniaužia savigarbą ir stengiasi nematyti, kad čia ji lygiai taip pat nemylima.

Atsakyti
Na ir kurgi ji pabego? Isbego pas svetimus zmones, pries kuriuos lygiai taip pat keliaklupsciauja, kaip tai dare pries savo vyra, ar jos gyvenimas kazkuo pasikeite(neskaitant graziu sukneliu, kitaip sutvarkytu plauku, na nebereikia namu ruosos)? Mano akimis jis niekuo nepasikeite! Ar ja tuose namuose gerbia? Ar ja  myli? Ar jos bent jau kazko paklausia? Tai kad, kai nieko nebuna namuose ji nori buti namu karaliene, kad visiem vadovauja, tai dar nereiskia, kad jos gyvenimas pasikeite, nes gryzus TIKRIESIEMS namu seimininkas, galvele zemyn, balselis zemyn, ir sedi kaip pelyte po sluota.. Ar cia issvajotas gyvenimas? Isvarytu abu su sunum kaip tarakonus is ten, ir eiti nuleide galvas, nes nieko jie neturi, gyvena kaip tranai ant Sinanriu sprando, taip kaip visa gyvenima gyveno ant Samio.
Nu zinokit dar Kuzejus mazai jai i kaili duoda, as budamas vyras senei ja buciau jau ne tik uz plauku patampes, kiek galima tverti toki terora is Simai? isvis cia ne tik vyrui, cia ir moteriai kantrybe truktu,
___
kartais buna gyvenime situaciju, kai zmones daveda kitus iki tiek, kad jau truksta kantrybe, ir be smurto nieko neiseina, nes jau nervai nebelaiko, as pvz.jei buciau Kuzejus senei buciau Simai ne tik uz plauku patampius.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gyvena kaip tranai ant Sinanriu sprando, taip kaip visa gyvenima gyveno ant Samio.

Va čia man nuskambėjo visiškai vyriškai...Jūs norit pasakyti, kad moteris namuose nedirba?... Tai, kad ji neturėjo oficialaus apmokamo darbo (už tai dėkoti reikėtų tam pačiam Samiui), nereiškia, kad ji veltėdžiavo. Namų ruoša ir vaikų auginimas patys nedėkingiausi darbai, nes už tai nemokamas atlygis ir nelabai ką pademonstruosi iš darbo grįžusiam vyrui, tačiau tai nereiškia, kad ji visa gyvenimą nieko neveikė, tik sėdėjo Samiui ant sprando.
Išties nustebino ši jūsų įžvalga smile.gif Lyg ne moteris būtų komentavusi...
Atsakyti