Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Milagra @ 2014 12 17, 17:00)
Nenoriu motyvuoti kodėl, nes tektų kalbėti apie ateitį, bet tas laisvo oro direktorius kad ir kaip gražiai beskambėtų, čia visai ne į temą. Laisvo oro direktorius, mano supratimu, tai tiesiog niekuo neužsiimantis žmogus, bim bam po uglam kaip sakant biggrin.gif O Kuzey šiuo atveju užsiėmė ir dar kaip užsiėmė smile.gif "Neegzistuojančiais" reikalais  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 17, 16:37)
maciau snd tik filmo pabaiga ir nesuprantu-tai Banu laukiasi? o kaip jis atsidure tam automobiliu salone ir kas ta mergina?kaip jis su ja susipazino?

Nu tai kaip visada biggrin.gif Prisigėrė kabake ir susipažino laugh.gif
Atsakyti
Milagra, jūs viską žinote. 51 serijos 56:34 minutėje vyriškis su Ebru šneka apie Barišo susitikimą. Ten ne Kivanč brolis?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 17:05)
Milagra, jūs viską žinote. 51 serijos 56:34 minutėje vyriškis su Ebru šneka apie Barišo susitikimą. Ten ne Kivanč brolis?

Taip taip, jis pats smile.gif Mama jų ta pati, tėvai skirtingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 gruodžio 2014 - 18:07
QUOTE(Milagra @ 2014 12 17, 19:06)
Taip taip, jis pats smile.gif Mama jų ta pati, tėvai skirtingi.

Na jo, visai nepanašūs. Įdomu iš ko Kivanč paveldėjo savo europietišką išvaizdą.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 16, 21:14)
Kokia graži jaudinanti serija ir labai liūdna. Jie tokie laimingi būdami kartu ir tuo pat metu labai nelaimingi, kad negali būti kartu.

O man kazkaip ne i tema ta ju meile jau darosi. Nori, myli, bet nesusikalba. Tai lekia vestuviu stabdyti ir gailisi, kad nespejo, tai sako, kad pamirsk mane. Taip ar ne taip visi zino apie ta ju meile, tai ko cia stabdyti, tik laiko klausimas unsure.gif Sako, kartu butumem nelaimingi, o tai atskirai tai jau labai dabar laimingi irnesakyk.gif Jauni dar irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 15:01)
Bet jau lietuviškas įgarsinimas doh.gif Jaučiu n kartų aptarta, bet nesusilaikiau biggrin.gif Ten tokios aistros, o šneka tokiu tonu, lyg pirkinių sąrašą sudarinėtų doh.gif

O man igarsinimas turi ir likti tik igarsinimu, nes klausausi emocijas originalo kalba. Lietuviskas tekstas eina tik i ausies vidu kaip vertimas. Emocijos tik naturalios paciu aktoriu, o ne kokio ruso diedo ax.gif B Kiek ziurejau pvz Fatmagiul rusiskai, tai man net trukdo ta rekianti rusu boba blush2.gif 4u.gif Nereikia, kad savo emocijas reikstu. Na, bet cia man taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 17, 19:23)

O man igarsinimas turi ir likti tik igarsinimu, nes klausausi emocijas originalo kalba. Lietuviskas tekstas eina tik i ausies vidu kaip vertimas. Emocijos tik naturalios paciu aktoriu, o ne kokio ruso diedo ax.gif B Kiek ziurejau pvz Fatmagiul rusiskai, tai man net trukdo ta rekianti rusu boba  blush2.gif  4u.gif Nereikia, kad savo emocijas reikstu. Na, bet cia man taip  4u.gif

drinks_cheers.gif
Paziurejau siandienines serijos pabaiga rusiskai, tai tiek igarsintojas erzino, kad vos ne vos pabaigiau ziureti.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 17, 19:23)
O man kazkaip ne i tema ta ju meile jau darosi. Nori, myli, bet nesusikalba. Tai lekia vestuviu stabdyti ir gailisi, kad nespejo, tai sako, kad pamirsk mane. Taip ar ne taip visi zino apie ta ju meile, tai ko cia stabdyti, tik laiko klausimas  unsure.gif Sako, kartu butumem nelaimingi, o tai atskirai tai jau labai dabar laimingi  irnesakyk.gif Jauni dar  irnesakyk.gif

Taigi čia serialas, reikia ištempti istoriją, kad būtų apie ką rodyti ax.gif Mane irgi nervina, bet žiūrim toliau.

Beje, aš irgi klausau ką ir kaip jie sako turkiškai, jau ir nemažai žodžių suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 18:55)
Taigi čia serialas, reikia ištempti istoriją, kad būtų apie ką rodyti ax.gif Mane irgi nervina, bet žiūrim toliau.

Beje, aš irgi klausau ką ir kaip jie sako turkiškai, jau ir nemažai žodžių suprantu.

Na, jauni jie ten visi. Pvz Barisas uz Dzemre visu 10 m vyresnis atrodo. O ir siaip visiems meteliu ne prudai tongue.gif

As ziuriu filmus su ausinem, tai taip gerai girdziu turku kalba, kad vertimas tik kaip robotas ilenda i ausis ir i atlikeju lupas. Nusisauciau jei igarsinu: palaaaukkk!! Balses istemptu ir pan smile.gif Svarbu, balso tembras geras, ne kaip per TV3 ax.gif

Ale kokie visu sijonai trumpumo. Krito i akis Zeynep kolege su vos uzpakali dengianciu sijonu rolleyes.gif Ir ne tik ji schmoll.gif
Atsakyti
Jo jo, sijonai ten žiaurūs. Įdomu kaip į mane bendrarbiai žiūrėtų, jei taip kojas apnuoginčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 17, 17:36)
kodel neišnaudoja, rites irgi pardavinėja, na ne iš už prekystalio bet naujus kontaktus jis surado...

Koks ten potencialas.. Kuzejus tik zengia zingsni i prieki, ateina Gunejus ir nustumia desimt atgal..

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 17, 17:37)
Siandienines serijos pabaiga, tai man viena megiamiausiu lotuliukas.gif nu viskas taip laiku ir vietoj. Kiekvieno reakcija superine thumbup.gif  thumbup.gif ir visai gerai man skamba, tas laisvo oro direktoius thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tris kartus atsukinejau pabaiga biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(katanelis @ 2014 12 17, 18:07)
na, kad ne varkšė ji g.gif ir man jos negaila schmoll.gif kas jai davė tokią teisę elgtis su jai patarnaujančiu personalu? Kad ji tą patyrė?... ai, man jos negaila.

Man irgi negaila.. Tokia slykstu boba, surauktu snukiu amzinai.. Kazi ar greitai truks kieno nors kantrybe ir isgrus ja lauk?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 20:19)
Jo jo, sijonai ten žiaurūs. Įdomu kaip į mane bendrarbiai žiūrėtų, jei taip kojas apnuoginčiau doh.gif

Kad ir siandien serijoje tarnaite, eina sau sijonukas ax.gif

Epizodas - kalba K ir G iseje is Simai. G: kur vaziuosi? K: atstok asile, koks tavo reikalas, ko kisiesi ir t.t.t. doh.gif

Is karto pradejo rekti.
Atsakyti