QUOTE(Mockava @ 2014 12 17, 17:36)
Nu va! Žudikas aiškus!
Papildyta:
kodel neišnaudoja, rites irgi pardavinėja, na ne iš už prekystalio bet naujus kontaktus jis surado...
man jis isvis labai verslus zmogus, ko nepasakyciau apie Giuneju, pvz makaroje plana sukure na gal daugiau Giuenjus, bet ir Kuzejus prisidejo, o jau visa darba juodziausia, taigi Kuzejus dare, dabar irgi toliau pletoja viska - kontaktai, daugiau prekystaliu.
QUOTE(katanelis @ 2014 12 17, 18:07)
na, kad ne varkšė ji

ir man jos negaila

kas jai davė tokią teisę elgtis su jai patarnaujančiu personalu? Kad ji tą patyrė?... ai, man jos negaila.
O man kai neliko Ferhado vis laukiu kokios meilės kibiršties tarp Kuziejaus ir Džemrės, kokio tvirto bučinio

na romantikos man reik
tuoj tuoj, penktadienio pabaiga bus grazi

na gal ne toks tvirtas kokio jus norit, bet jau jau
QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 18:31)
Gaila žmogaus, kuris nesupranta ką daro ir dėl to tampa pajuokos objektu. S griazy v kniazy.
Ir gaila, kad gyvenimas ją pavertė į piktą, pavydų ir padlaižiaujantį žmogų.
O kodel gyvenimas ja paverte, o gal ji visa gyvenima tokia ir buvo?

Niekur nekada nerode, kokia ji buvo, as kazkaip ja tokia ir issivazduoju nuo pat jaunystes.
QUOTE(Milagra @ 2014 12 17, 19:06)
Taip taip, jis pats

Mama jų ta pati, tėvai skirtingi.
Nu einu ziuret, kaip tas brolis atrodo
QUOTE(Lux @ 2014 12 18, 12:08)
Ji pati save apgaudinėja, savo fantazijoje susikūrė nesančią meilę. Juk ji jam korėsi ant kaklo, kol pagaliau pasiekė savo -
įsitempė jį į savo lovą, o po to ir žiedą užmovė. Argi tai gali būti meilė. O jis ką, vyras, ir dar viliojamas turtingos įtakingos moters, tai ir pasidavė.
Dabar turi statusą, pareigas, pinigus ir... didelį galvos skausmą - išlepintą ligotą žmoną.
O kada cia rode, kad jau ji isitempe?

Niekas niekada per prievarta nei vyro, nei moters i lova nenusitamps, jei pats nenores, manau pats Giunejus ilipo i ta lova ir netempdamas, puikiai suprato ka daro ir kodel tai daro
Puikiai zinojo ka jis daro, puikiai zinojo kokia ji, bet jam ji pats svarbiausias irankis - savo tikslams siekti, tai jis ja su bet kokiom ligom emes.