Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 17:11)
Na jo, visai nepanašūs. Įdomu iš ko Kivanč paveldėjo savo europietišką išvaizdą.

Na kad abu jo tėvai nėra tipiniai turkai smile.gif Abu ganėtinai europietiškos išvaizdos. jaunesnis brolis ir sesuo taip pat.

QUOTE(Leiton @ 2014 12 17, 20:25)
Man irgi negaila.. Tokia slykstu boba, surauktu snukiu amzinai.. Kazi ar greitai truks kieno nors kantrybe ir isgrus ja lauk?

drinks_cheers.gif

Na, kantrybė ne geležinė pas visus ax.gif cool.gif

Manęs įgarsinimas irgi nenervina, man turi būti kuo neutralesnis balsas ir intonacija, bet vertimas yra svarbus. Ir ko negaliu pakęsti - tai kai būna dubliuota taip, kad nesigirdi originalių balsų doh.gif Vokiečiai taip dubliuoja. Aš būtinai turiu girdėti tikrus aktorių balsus ir tikras emocijas.
Atsakyti
Baigiau ziureti vakar dienos serija. Nu bet tai Handan doh.gif Man atrodo, kad Zeynep pasenusi irgi tokia pat bus. Jau dabar pamelavo K, kad Demet pradejo viska organizuoti, o ne ji. Dvi bjaurybes schmoll.gif

Banu kelia idomius jausmus. Grazi moteris, kai buna nuotaika, tai ji tokia zavi, linksma, bet kai pradeda G prikaisioti Dzemre ne i tema schmoll.gif Arba kandziojasi ironiskai schmoll.gif
Atsakyti
Banu yra išleptinas vaikas, visada visi jos norai pildomi, pripratusi, kad viskas pagal ją būtų. Va užsigeidė, kad Giunėjus būtų jos ir gavo, tik nepagalvojo, kad per prievartą meilės nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 18, 11:23)
Banu yra išleptinas vaikas, visada visi jos norai pildomi, pripratusi, kad viskas pagal ją būtų. Va užsigeidė, kad Giunėjus būtų jos ir gavo, tik nepagalvojo, kad per prievartą meilės nebūna.

O aš kaltinu šitoje vietoje Giunėjų. Jei nemyli, tai nebūk kartu, bet jis jai sake, kad ją myli ir dažnai tai kartoja. Tai, jeigu, tu myli tą žmogų ar jis tavo užgaida, o jis atsako į tuos jausmus, tai tada ko netikėti? Ji juk nežino, kad jis per ,,prievartą" su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 18, 12:01)
O aš kaltinu šitoje vietoje Giunėjų. Jei nemyli, tai nebūk kartu, bet jis jai sake, kad ją myli ir dažnai tai kartoja. Tai, jeigu, tu myli tą žmogų ar jis tavo užgaida, o jis atsako į tuos jausmus, tai tada ko netikėti? Ji juk nežino, kad jis per ,,prievartą" su ja smile.gif

Ji pati save apgaudinėja, savo fantazijoje susikūrė nesančią meilę. Juk ji jam korėsi ant kaklo, kol pagaliau pasiekė savo - įsitempė jį į savo lovą, o po to ir žiedą užmovė. Argi tai gali būti meilė. O jis ką, vyras, ir dar viliojamas turtingos įtakingos moters, tai ir pasidavė. Dabar turi statusą, pareigas, pinigus ir... didelį galvos skausmą - išlepintą ligotą žmoną.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 17, 17:36)
Nu va! Žudikas aiškus!  lotuliukas.gif
Papildyta:
kodel neišnaudoja, rites irgi pardavinėja, na ne iš už prekystalio bet naujus kontaktus jis surado...

man jis isvis labai verslus zmogus, ko nepasakyciau apie Giuneju, pvz makaroje plana sukure na gal daugiau Giuenjus, bet ir Kuzejus prisidejo, o jau visa darba juodziausia, taigi Kuzejus dare, dabar irgi toliau pletoja viska - kontaktai, daugiau prekystaliu.

QUOTE(katanelis @ 2014 12 17, 18:07)
na, kad ne varkšė ji g.gif ir man jos negaila schmoll.gif kas jai davė tokią teisę elgtis su jai patarnaujančiu personalu? Kad ji tą patyrė?... ai, man jos negaila.
O man kai neliko Ferhado vis laukiu kokios meilės kibiršties tarp Kuziejaus ir Džemrės, kokio tvirto bučinio wub.gif  blush2.gif na romantikos man reik lotuliukas.gif

tuoj tuoj, penktadienio pabaiga bus grazi wub.gif na gal ne toks tvirtas kokio jus norit, bet jau jau thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Lux @ 2014 12 17, 18:31)
Gaila žmogaus, kuris nesupranta ką daro ir dėl to tampa pajuokos objektu. S griazy v kniazy. Ir gaila, kad gyvenimas ją pavertė į piktą, pavydų ir padlaižiaujantį žmogų.

O kodel gyvenimas ja paverte, o gal ji visa gyvenima tokia ir buvo? g.gif Niekur nekada nerode, kokia ji buvo, as kazkaip ja tokia ir issivazduoju nuo pat jaunystes.

QUOTE(Milagra @ 2014 12 17, 19:06)
Taip taip, jis pats smile.gif Mama jų ta pati, tėvai skirtingi.

Nu einu ziuret, kaip tas brolis atrodo biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2014 12 18, 12:08)
Ji pati save apgaudinėja, savo fantazijoje susikūrė nesančią meilę. Juk ji jam korėsi ant kaklo, kol pagaliau pasiekė savo - įsitempė jį į savo lovą, o po to ir žiedą užmovė. Argi tai gali būti meilė. O jis ką, vyras, ir dar viliojamas turtingos įtakingos moters, tai ir pasidavė. Dabar turi statusą, pareigas, pinigus ir... didelį galvos skausmą - išlepintą ligotą žmoną.

O kada cia rode, kad jau ji isitempe? g.gif Niekas niekada per prievarta nei vyro, nei moters i lova nenusitamps, jei pats nenores, manau pats Giunejus ilipo i ta lova ir netempdamas, puikiai suprato ka daro ir kodel tai daro smile.gif

Puikiai zinojo ka jis daro, puikiai zinojo kokia ji, bet jam ji pats svarbiausias irankis - savo tikslams siekti, tai jis ja su bet kokiom ligom emes.
Atsakyti
Na įdomu kaip jūs įsivaizduojate žmogaus viliojimą ir įsitempimą į lovą - striptizo šokimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 18, 12:08)

Korėsi, bet juk Giunėjus jos neatstumė doh.gif Tai ir faina, myli, gerbia, gyvenimas geras thumbup.gif
Atsakyti
Del Banu ir Giunei meiles, tai abu kalti. Nera blogai paskatinti galbut nedrasu vyra, parodyti demesi, bet kitas turetu neatsakyti i tai, jei nenori. Bet Giunejus norejo. O dabar turi tai, ka turi smile.gif
Atsakyti
Labukas.kaip susigraudinau kai pamatė Ali mišką pasodinta. wub.gif tas taksistas nemirtingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasau pageltoninkit kiek dar tesis Handan issidirbinejimas? Negaliu ziuret kaip nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 18, 16:21)
Prasau pageltoninkit kiek dar tesis Handan issidirbinejimas? Negaliu ziuret kaip nervuoja  doh.gif

Jūs žiūrėkite į gerą aktorės vaidybą mirksiukas.gif Mane Zeinep labiau nervuoja biggrin.gif
Atsakyti