Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(egliu @ 2014 12 18, 19:48)
O kiek mergaitės liko dar serijų?smile.gif

Viso 80 serijų, kurios neprailgs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2014 12 18, 19:48)
O kiek mergaitės liko dar serijų?smile.gif

28
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 18, 19:57)

siaubas kiek mazai unsure.gif man turbut tai pirmas serialas kuris labai greitai rodosi, kazkaip net per greitai, galetu leciau biggrin.gif kaip reikes be Kuzes gyvent verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 19 gruodžio 2014 - 08:51
QUOTE(širlė @ 2014 12 19, 09:47)
siaubas kiek mazai unsure.gif man turbut tai pirmas serialas kuris labai greitai rodosi, kazkaip net per greitai, galetu leciau biggrin.gif kaip reikes be Kuzes gyvent verysad.gif  doh.gif

As ziurejau ziurejau ir apie viduri supratau, kad jau vidurys biggrin.gif man vis kaip pradzia buvo. Po Fatmagules iskart pradejo Kuziuka rodyt tai kaip ir uzgoze liudesi del F pabaigos.. O dabar kaip bus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 19, 08:59)
As ziurejau ziurejau ir apie viduri supratau, kad jau vidurys biggrin.gif man vis kaip pradzia buvo. Po Fatmagules iskart pradejo Kuziuka rodyt tai kaip ir uzgoze liudesi del F pabaigos.. O dabar kaip bus.. blush2.gif

Na, dabar viskas priklausys nuo to, koki "sedevra" Lnk rodys biggrin.gif blogiausiu atveju, reikes laukt kartojimu mirksiukas.gif
p.s. siandien pastebejau, kad "Kuziuko" serijose rodomas laikotarpis artimas musiskiui - girliandos ant egluciu zybcioja, jie ten irgi laukia nauju metu smile.gif nu tiesiog visur sventes sventeles 000054.gif 000059.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 19, 07:47)
siaubas kiek mazai unsure.gif man turbut tai pirmas serialas kuris labai greitai rodosi, kazkaip net per greitai, galetu leciau biggrin.gif kaip reikes be Kuzes gyvent verysad.gif  doh.gif

Nu kaip kaip - reiks 15 kartų žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 19, 11:28)

Jep. Pakartotinai ziurint isryskeja detales, supranti arba pastebi, kaip vienas ar kitas veikejas ziurejo, kodel tokia mina dare ar maste, liudejo. Bent jau man antra karta ziurint i akis krenta tokios vietos.
Atsakyti
Labas.ar galit parašyt geltonai ar į az.ar mirs burakas? Ar barisas kaltas dėl avarijos?wink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 19, 11:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kas belieka biggrin.gif

O jau samis koks selmis biggrin.gif

Kuzejaus nauja sukuosena superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 19, 10:28)

As tai niekaip negaliu ziureti du kartus. Pamatai koki epizoda ir zinai kas bus, apie ka kalbes ir pan. Nebeidomu ax.gif Na, nebent po kokiu 2-4 metu.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 19, 13:35)
Kuzejaus nauja sukuosena superine thumbup.gif

Aha, man jis jau labai gražiai atrodo smile.gif Ir vis tiktai geryna dabar biggrin.gif

Labai faina serija šiandien smile.gif Laukiu Cemre susitikimo su Zeynep.

Atsakyti
gerai cia kai susidure,is pradziu asilas,o tik pamate akys nusvito lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti