Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 24, 13:33)

Aš ne apie žmoną, o apie kitus jo įsipareigojimus kalbėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 25, 13:23)
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 24, 13:33)

Aš ne apie žmoną, o apie kitus jo įsipareigojimus kalbėjau biggrin.gif

net nusijuokiau biggrin.gif nežinau ar teisingai supratau, bet jei būtent apie "tuos įsipareigojimus", tai jie man regis nesusiję su realiu pasauliu, tad man irgi netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 25, 15:25)
net nusijuokiau  biggrin.gif nežinau ar teisingai supratau, bet jei būtent apie "tuos įsipareigojimus", tai jie man regis nesusiję su realiu pasauliu, tad man irgi netrukdo  smile.gif

Degsit pragare abu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 24, 14:24)
. Na, kur garantija, kad jis man tiesa sako? Gal ir iki manes buvo tokiu sugundytu meiluziu, su kuriomis buvo, oi, ne tik seksas...

O koks skirtumas? tik seksas ar ne tik? g.gif kaip tik - tas atseit ne tik seksas dar labiau suvele jums smegenis.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 01 25, 14:43)
Degsit pragare abu  biggrin.gif  biggrin.gif

na jei tik tiek tai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 01 25, 14:49)
O koks skirtumas? tik seksas ar ne tik?  g.gif  kaip tik - tas atseit ne tik seksas dar labiau suvele jums smegenis.

drinks_cheers.gif Jeigu iš tiesų norima palikti meilužį, reikia palikti tas visas analizes, kas ką reiškia, ką jis pasakė, kokie santykiai su žmona, ir t. t. Tiesiog reikia stengtis negalvoti apie tai, užimti galvą kitais dalykais bent jau tol, kol praeis tas prisirišimo laikotarpis, ir bus blaivesnė galva. Analizės prasmingos tik tada, kai norima santykius išlaikyti, arba jau blaivia galva, šiaip, informaciniais tikslais.
Atsakyti
zmogus linkes pats susikurti problemas...
tame tarpe ir meiluzi/ze susiradus, paskui ji/ja palikti
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Taigi atsitiko įvykis, po kurio mano pagundos įvaizdis sugedo tikrai doh.gif Mes buvom susitikę praeitą savaitę. Atseit žmona jau aprimusi buvo, o jis manęs pasiilgo ir pavargo nuo visko... Aš sutikau, truputį pasilaužiusi doh.gif Bet gal ir į gera viskas išėjo...
Mums prabuvus valandą kartu, skambina jo žmona. Jis pameluoja, kad dirba. Ji pradeda nervingai aiškinti, kad ji dabar darbe doh.gif (jo darbe) ir ten jo nėra...Aš viso jų pokalbio negirdėjau ir nenorėjau girdėti doh.gif Na, melodrama... Pradėjo jis ten kažką mykti, teisintis... Šiaip tai buvo labai netikėta jam. Apsirengė kaip kareivis ir išdūmė greitai. Koks ten skandalėlis galėjo kilti, galima įsivaizduoti.. . O man aiiškino, kad žmona tikrai nesužinos ir į darbą nevažiuoja niekada.
Neseniai susirašėm ir labiau mano iniciatyva nutraukėm santykius bent kelioms savaitėms.. smile.gif jau net mano kantrybė čia išseko. Ir pasakiau jam, kad meilužė ir laikas su ja jo šeimos bėdų neišspręs. Ir kad spręstų patys. Aš kažkaip naiviai tikėjausi, kad šitas romanas civilizuotesnis - na, nemoralu tai, bet bent jau be tokių serialo vertų nesąmonių doh.gif pyktis ima, bet ką galima bepasakyt čia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tytkininke: 03 vasario 2015 - 04:26
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 03, 05:21)
bigsmile.gif
Taigi atsitiko įvykis, po kurio mano pagundos įvaizdis sugedo tikrai  doh.gif  Mes buvom susitikę praeitą savaitę. Atseit žmona jau aprimusi buvo, o jis manęs pasiilgo ir pavargo nuo visko... Aš sutikau, truputį pasilaužiusi doh.gif  Bet gal ir į gera viskas išėjo...
Mums prabuvus valandą kartu, skambina jo žmona. Jis pameluoja, kad dirba. Ji pradeda nervingai aiškinti, kad ji dabar darbe doh.gif  (jo darbe) ir ten jo nėra...Aš viso jų pokalbio negirdėjau ir nenorėjau girdėti  doh.gif Na, melodrama... Pradėjo jis ten kažką mykti, teisintis... Šiaip tai buvo labai netikėta jam. Apsirengė kaip kareivis ir išdūmė greitai. Koks ten skandalėlis galėjo kilti, galima įsivaizduoti.. . O man aiiškino, kad žmona tikrai nesužinos ir į darbą nevažiuoja niekada.
Neseniai susirašėm ir labiau mano iniciatyva nutraukėm santykius bent kelioms savaitėms.. smile.gif  jau net mano kantrybė čia išseko. Ir pasakiau jam, kad meilužė ir laikas su ja jo šeimos bėdų neišspręs. Ir kad spręstų patys. Aš kažkaip naiviai tikėjausi, kad šitas romanas civilizuotesnis - na, nemoralu tai, bet bent jau be tokių serialo vertų nesąmonių doh.gif  pyktis ima, bet ką galima bepasakyt čia.  doh.gif

mesk tų jį greičiau, turėk savigarbos, kodėl turi tenkinti kažkokio diedo poreikius, tada kai jis nori, tada kai gali ir pan. tikrai aukoji gražiausius savos jaunystės metus, be perspektyvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 03, 05:21)
bigsmile.gif
Taigi atsitiko įvykis, po kurio mano pagundos įvaizdis sugedo tikrai  doh.gif  Mes buvom susitikę praeitą savaitę. Atseit žmona jau aprimusi buvo, o jis manęs pasiilgo ir pavargo nuo visko... Aš sutikau, truputį pasilaužiusi doh.gif  Bet gal ir į gera viskas išėjo...
Mums prabuvus valandą kartu, skambina jo žmona. Jis pameluoja, kad dirba. Ji pradeda nervingai aiškinti, kad ji dabar darbe doh.gif  (jo darbe) ir ten jo nėra...Aš viso jų pokalbio negirdėjau ir nenorėjau girdėti  doh.gif Na, melodrama... Pradėjo jis ten kažką mykti, teisintis... Šiaip tai buvo labai netikėta jam. Apsirengė kaip kareivis ir išdūmė greitai. Koks ten skandalėlis galėjo kilti, galima įsivaizduoti.. . O man aiiškino, kad žmona tikrai nesužinos ir į darbą nevažiuoja niekada.
Neseniai susirašėm ir labiau mano iniciatyva nutraukėm santykius bent kelioms savaitėms.. smile.gif  jau net mano kantrybė čia išseko. Ir pasakiau jam, kad meilužė ir laikas su ja jo šeimos bėdų neišspręs. Ir kad spręstų patys. Aš kažkaip naiviai tikėjausi, kad šitas romanas civilizuotesnis - na, nemoralu tai, bet bent jau be tokių serialo vertų nesąmonių doh.gif  pyktis ima, bet ką galima bepasakyt čia.  doh.gif

Dziaukis, kad zmona neatseke ir kudlu neisdraske lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 03, 04:21)
Aš kažkaip naiviai tikėjausi, kad šitas romanas civilizuotesnis - na, nemoralu tai, bet bent jau be tokių serialo vertų nesąmonių doh.gif  pyktis ima, bet ką galima bepasakyt čia.  doh.gif

Nu tikrai, kad naiviai. Kaip jis gali buti civilizuotesnis? Kad nieks nesuzinos, nebus nervu? Bet, berods, nuo pat pradziu buvo neramu, kad nesuzinotu.
Siaip tai labai gerai, kad taip atsitiko, pamatei savo brangiojo kita veida: zmonos bijo, isleke jos raminti bigsmile.gif .
Prie seimos prisirises, o eina i "kaire" grynai pasmaguriauti.
Na, bet apturejai kazkiek gero laiko, isgyvenai kazkokiu jausmu, igijai patirties ir kazko ismokai. Gal po tokios patirties antra karta i ta pacia bala lipti nesinores g.gif . Neverti tie sutriai sito.
Dar gerai, kad tai truko neilgai (nepraradai savao graziausiu metu), kad zmona tau akiu neisdraske, plauku nenurove unsure.gif . Neatseke. O tai tada tikrai butu buve "civilizuota" wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 03 vasario 2015 - 10:06
QUOTE(viesnia @ 2015 02 03, 11:02)
Nu tikrai, kad naiviai. Kaip jis gali buti civilizuotesnis? Kad nieks nesuzinos, nebus nervu? Bet, berods, nuo pat pradziu buvo neramu, kad nesuzinotu.
Siaip tai labai gerai, kad taip atsitiko, pamatei savo brangiojo kita veida: zmonos bijo, isleke jos raminti bigsmile.gif .
Prie seimos prisirises, o eina i "kaire" grynai pasmaguriauti.
Na, bet apturejai kazkiek gero laiko, isgyvenai kazkokiu jausmu, igijai patirties ir kazko ismokai. Gal po tokios patirties antra karta i ta pacia bala lipti nesinores g.gif . Neverti tie sutriai sito.
Dar gerai, kad tai truko neilgai (nepraradai savao graziausiu metu), kad zmona tau akiu neisdraske, plauku nenurove  unsure.gif . Neatseke. O tai tada tikrai butu buve "civilizuota" wink.gif.

drinks_cheers.gif . Civilizuotesnis biggrin.gif . Kaip tai galėtų būti? Tikriausiai turėtų būti gautas žmonos leidimas turėti meilužę.
O čia tiesiog laukinė pasitaikė. Net į darbą atėjo.
Bet jau tos žmonos vietoj kaip spirčiau tokį aviną lauk. Tegul laksto paskui visas avis.
Atsakyti