QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 05, 19:35)
Ji piktinosi ne del to, kad zmona paskambino, o kad vyras atsiliepe.
Nevertinsiu turi ji teise piktintis, ar ne. Tiesiog nemegstu, kai SM pastoviai iskraipomi postai.
Nevertinsiu turi ji teise piktintis, ar ne. Tiesiog nemegstu, kai SM pastoviai iskraipomi postai.
Jo, teisingai pataisei. Bet koks gali buti piktinimasis, kad jis atsiliepe I zmonos skambuti?
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 05, 19:54)
Siaip tingiu cia aiskinti viska ir tuo labiau, kad mano poziurio nelabai supras tokios kaip Nidulia.
Tokioms kaip Nidulia galiu pasakyti - nespjauk i sulini, oi, nespjauk... nes gali tekti gerti. As kazkada irgi sakiau NIEKADA
Tokioms kaip Nidulia galiu pasakyti - nespjauk i sulini, oi, nespjauk... nes gali tekti gerti. As kazkada irgi sakiau NIEKADA

Kokios tokios? As kazkokia nenormali atrodau? Is jusu paskutinio posto aisku, kad jus viskuo kaltinate tik savo meiluzi. Jis privalo jums kazkoki sauguma suteikti, jis privalo pagalvoti, ar sugebes peilio asmenimis vaikscioti, jis privalo...o jus tokia balta ir pukuota, nekalta, sventa avele. Nieko jis neprivalo, nes meiluzes statusas - arba susitaikai su esama padetimi, arba nezaidi apskritai siu zaidimu, bet kelti kazkokius reikalavimus esamam statuse, mazu maziausia - keista.
As nespjaunu I si sulini, nes nei viename poste ir nesu minejusi, kad as tai jau niekada nebusiu meiluze. Man tiesiog labia keistas jusu poziuris I esama situacija ir ivykius. Bet cia tik mano nuomone.