QUOTE(Le Murka @ 2015 02 04, 02:11)
po keliu savaiciu ateis ta jo zmona pas tave i darba ir iskels tau skandala prie visu kolegu. pamatysi

. oi tada turesi reikalu, patikek. nebus pas jus civilizuotesniu budu. nes zmona jau viska zino. iskvos jinai ji ir kas tu tokia ir kur gyveni ir ka dirbi. jei jau meiluziavimo fakta vyrukas prsipazino priremtas, tai prisipazins ir kitka. tik laiko klausimas
jai reiktu profilaktiskai kokia tv pagalba su panasia tematika paziuret. ir tada pamastyt, ar tikrai nori tokiu dziugiu akistatu su teiseta zmona
taigi ne pirmas kartas cia tam vyrukui. pripratus ji jau, uz tai suseke staigiai. nespirs ji jo lauk, vat gi paisterikuoja ir lekia vyrukas prie kojos

. pas juos tiesiog tokie santykiai, psichologinio sadomazochizmo. gal po to pas juos net kokis tai medaus menuo buna. juk pilna tokiu pat istoriju
As dar studijuoju ir dirbu toki ne itin pastovu darbeli, mano dienotvarke susekt sunku. Kitas dalykas - as ji jau pagasdinau lengvai, kad jo zmona geriau nesuzinotu... Pabreziau ta kelis kartus. Ir manau, pats puikiai supranta, kad galiu ne itin malonios info apie ji atskleisti, jei prie manes listu. Vien ko verti jo zmonos nuklydimai, kurius vyrukas man papasakojo.. Pasakyciau, kad jis man vos ne akivaizdziai leido suprasti, kad duodasi ten visi su visais ju seimoj ir uz tai atleidziama
Siaip dabar galvoju ir suprantu dar geriau, kodel apskritai net i si foruma parasiau viska issamiai

siaip esu jauna, bet man jau ne 20, bet na, kad tokie dalykai gali vykti ir kaip jie vyksta, as, aisku, isivaizdavau tik teoriskai

Ta prasme, skaitydavau apie tai, girdedavau kazka is aplinkos, bet kol nesusiduri pati

Na, gerai, suprantu, kad sis reikalas jau savaime necivilizuotas

Bet mano suvokimu, jei jau eini i kaire, ta darai ne pirma karta, tai nors ta daryk su protu, nors neissiduok... O cia dabar - kam isvis atsiliepti reikejo jam, su manim bunant - negalejo paskui atskambinti, kokia dingsti sugalvojes

kitavertus, ta zmona ir taip ilgai neitare...
Del santykiu pabaigos. Tas kelias savaites ivardinau siaip, kad bent artimiausiu metu nebandytu susisiekti ir tureciau laiko viska apgalvoti. Bet kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad cia nieko nebus

ir viska baigsiu. Meiluziauti irgi reikia moketi ir ta daryti su protu