Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(viesnia @ 2015 02 03, 10:02)
Gal po tokios patirties antra karta i ta pacia bala lipti nesinores g.gif .

Tai kad ji iš pirmos balos dar neišlipus - "iniciatyva nutraukėm santykius bent kelioms savaitėms". Tsakant čia labiau panašu į "pasiėmiau biuletenį", nei tikrą santykių nutraukimą. Ir tas "serialas" ne be abiejų kuriamo scenarijaus vyksta. Matyt abu turi kažkokį interesą jį tęst, tai patogu abiem (su "profilaktinėmis pertraukėlėmis") ir tiek žinių. irnesakyk.gif
Pritarsiu sakančioms, kad mest ir nesigrežiot. Kaip galima tikėtis, kad kažkas ims gerbti, kai žmogus negerbia pats savęs... pats save įtikinėja "makaronais"...
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 03, 04:21)
bigsmile.gif
Taigi atsitiko įvykis, po kurio mano pagundos įvaizdis sugedo tikrai  doh.gif  Mes buvom susitikę praeitą savaitę. Atseit žmona jau aprimusi buvo, o jis manęs pasiilgo ir pavargo nuo visko... Aš sutikau, truputį pasilaužiusi doh.gif  Bet gal ir į gera viskas išėjo...
Mums prabuvus valandą kartu, skambina jo žmona. Jis pameluoja, kad dirba. Ji pradeda nervingai aiškinti, kad ji dabar darbe doh.gif  (jo darbe) ir ten jo nėra...Aš viso jų pokalbio negirdėjau ir nenorėjau girdėti  doh.gif Na, melodrama... Pradėjo jis ten kažką mykti, teisintis... Šiaip tai buvo labai netikėta jam. Apsirengė kaip kareivis ir išdūmė greitai. Koks ten skandalėlis galėjo kilti, galima įsivaizduoti.. . O man aiiškino, kad žmona tikrai nesužinos ir į darbą nevažiuoja niekada.
Neseniai susirašėm ir labiau mano iniciatyva nutraukėm santykius bent kelioms savaitėms.. smile.gif  jau net mano kantrybė čia išseko. Ir pasakiau jam, kad meilužė ir laikas su ja jo šeimos bėdų neišspręs. Ir kad spręstų patys. Aš kažkaip naiviai tikėjausi, kad šitas romanas civilizuotesnis - na, nemoralu tai, bet bent jau be tokių serialo vertų nesąmonių doh.gif  pyktis ima, bet ką galima bepasakyt čia.  doh.gif

po keliu savaiciu ateis ta jo zmona pas tave i darba ir iskels tau skandala prie visu kolegu. pamatysi cool.gif . oi tada turesi reikalu, patikek. nebus pas jus civilizuotesniu budu. nes zmona jau viska zino. iskvos jinai ji ir kas tu tokia ir kur gyveni ir ka dirbi. jei jau meiluziavimo fakta vyrukas prsipazino priremtas, tai prisipazins ir kitka. tik laiko klausimas

QUOTE(Rykute @ 2015 02 03, 09:39)
Dziaukis, kad zmona neatseke ir kudlu neisdraske  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
jai reiktu profilaktiskai kokia tv pagalba su panasia tematika paziuret. ir tada pamastyt, ar tikrai nori tokiu dziugiu akistatu su teiseta zmona lotuliukas.gif

QUOTE(niedulis @ 2015 02 03, 20:30)

Bet jau tos žmonos vietoj kaip spirčiau tokį aviną lauk. Tegul laksto paskui visas avis.

taigi ne pirmas kartas cia tam vyrukui. pripratus ji jau, uz tai suseke staigiai. nespirs ji jo lauk, vat gi paisterikuoja ir lekia vyrukas prie kojos biggrin.gif . pas juos tiesiog tokie santykiai, psichologinio sadomazochizmo. gal po to pas juos net kokis tai medaus menuo buna. juk pilna tokiu pat istoriju
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 02 04, 02:11)
po keliu savaiciu ateis ta jo zmona pas tave i darba ir iskels tau skandala prie visu kolegu. pamatysi cool.gif . oi tada turesi reikalu, patikek. nebus pas jus civilizuotesniu budu. nes zmona jau viska zino. iskvos jinai ji ir kas tu tokia ir kur gyveni  ir ka dirbi. jei jau meiluziavimo fakta vyrukas prsipazino priremtas, tai prisipazins ir kitka. tik laiko klausimas
drinks_cheers.gif
jai reiktu profilaktiskai kokia tv pagalba su panasia tematika paziuret. ir tada pamastyt, ar tikrai nori tokiu dziugiu akistatu su teiseta zmona lotuliukas.gif
taigi ne pirmas kartas cia tam vyrukui. pripratus ji jau, uz tai suseke staigiai. nespirs ji jo lauk, vat gi paisterikuoja ir lekia vyrukas prie kojos biggrin.gif . pas juos tiesiog tokie santykiai, psichologinio sadomazochizmo. gal po to pas juos net kokis tai medaus menuo buna. juk pilna tokiu pat istoriju

As dar studijuoju ir dirbu toki ne itin pastovu darbeli, mano dienotvarke susekt sunku. Kitas dalykas - as ji jau pagasdinau lengvai, kad jo zmona geriau nesuzinotu... Pabreziau ta kelis kartus. Ir manau, pats puikiai supranta, kad galiu ne itin malonios info apie ji atskleisti, jei prie manes listu. Vien ko verti jo zmonos nuklydimai, kurius vyrukas man papasakojo.. Pasakyciau, kad jis man vos ne akivaizdziai leido suprasti, kad duodasi ten visi su visais ju seimoj ir uz tai atleidziama mad.gif mad.gif
Siaip dabar galvoju ir suprantu dar geriau, kodel apskritai net i si foruma parasiau viska issamiai g.gif siaip esu jauna, bet man jau ne 20, bet na, kad tokie dalykai gali vykti ir kaip jie vyksta, as, aisku, isivaizdavau tik teoriskai schmoll.gif Ta prasme, skaitydavau apie tai, girdedavau kazka is aplinkos, bet kol nesusiduri pati doh.gif Na, gerai, suprantu, kad sis reikalas jau savaime necivilizuotas biggrin.gif Bet mano suvokimu, jei jau eini i kaire, ta darai ne pirma karta, tai nors ta daryk su protu, nors neissiduok... O cia dabar - kam isvis atsiliepti reikejo jam, su manim bunant - negalejo paskui atskambinti, kokia dingsti sugalvojes doh.gif doh.gif kitavertus, ta zmona ir taip ilgai neitare...
Del santykiu pabaigos. Tas kelias savaites ivardinau siaip, kad bent artimiausiu metu nebandytu susisiekti ir tureciau laiko viska apgalvoti. Bet kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad cia nieko nebus schmoll.gif ir viska baigsiu. Meiluziauti irgi reikia moketi ir ta daryti su protu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na nieko sau, dar jus turit naglumo grasinti, kad jei oficiali zmona lis prie jusu, tai jai kakzka papasakosite ir panasiai. Kaip jus dar galite piktintis, kad tas kabielius pakele rageli, kai jam skambino nuosava zmona? Kas jus tokia, kad kelti tokius klausimus ir grasinimus? Gautumet nuo tos oficialiosios I kudlas, net necypteletumet. Ar tipo, jei jau jis turejo pries tai bobu kaireje, tai tamsta kaip ir turite teise buri jo meiluze be jokiu zmonos lindimu ir priekaistu? Jis yra blogiukas, o tamsta - ne prie ko, sventoji avele? Truksta vieno zingsnelio, kad jo zmona iki jusu dasikastu ir isikabintu I plaukus. Ar to laukiate, kad dar vis tesiate si zaidimeli?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 04, 21:01)
Kaip jus dar galite piktintis, kad tas kabielius pakele rageli, kai jam skambino nuosava zmona?

Jėga, nuosavos žmonos ir nuosavi vyrai. Daiktų pasaulis. Turbūt daug džiaugsmo gyvenant su tokiu požiūriu biggrin.gif

Atsiprašau, kad ne visai į temą smile.gif
Atsakyti
Na, bet logiškai pamąsčius, kokią teisę žmona turi autorei kelti priekaištus ir - tuo labiau - smurtauti? Negi jos vyras - jos nuosavybė? Tegul pati tvarkosi su vyru, kuriasi normalius santykius, o ne meilužes vaikosi, kurios neprivalo rūpintis kažkokios svetimos moters gerove. Aišku, gražu, kai iš solidarumo moterys nesusideda su vedusiais vyrais, išties sveikintina, bet santykių gerove turi rūpintis tie, kas tuos santykius kuriasi.

Man tai čia greičiau neaišku, ką tas vyras tokio duoda, jog neįmanoma nutraukti tokio problemiško ryšio. Juk pilna vyrų, netgi neblogų. Kam būtinai šis? Ir kam apsimetinėti, kad nori nutraukti ryšį, kai iš tiesų tik žiūri, kaip būtų galima išsaugoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 04 vasario 2015 - 20:35
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 02 04, 20:32)
Man tai čia greičiau neaišku, ką tas vyras tokio duoda, jog neįmanoma nutraukti tokio problemiško ryšio.

Reikalingumo iliuziją... Kai pats/pati be kažkieno "iš pašalės" patvirtinimo nejauti savo vertės. Deja, buvimas tame santyky nepriklausomo nuo kito veiksmų savivertės pojūčio nedidina... todėl į jį klimpstama vis labiau, tuom pat ta nepagarba sau išransliuojant ir žinią kitam, kad tavęss nebūtina gerbti. Žmonės pamiršta, kad jie patys yra vertingi. Ir kad tai nepriklauso nuo to ar pašonėj yra vyras/moteris ar ne. wink.gif Moteris nesusidėt su vedusiu turėtų ne iš solidarumo su kitomis moterimis...

Na, bet logiškai pamąsčius, kokią teisę žmona turi autorei kelti priekaištus ir - tuo labiau - smurtauti? Negi jos vyras - jos nuosavybė?

O kam iš anksto kurt pasakas apie žmoną? Ar ji kažką sakė autorei, kad čia jau dabar smerkiančiu tonu ir apie ją? biggrin.gif

O dėl "nuosavybė/ ne nuosavybė" manau tiesiog užkliuvimas už žodžio. Joks žmogus nėra niekieno nuosavybė. Tačiau žmonės be jokios paranojos sako: "mano mama", "mano brolis", "mano vaikas", "mano vyras" ir t.t. Jei kibt prie žodžio "mano", tai lygiai toks pat savinimasis, sudaiktinimas. Bet... ar būtina viską suprasti taip? Juk jei skaityt neišsikalinėjant, tai labai nesunkiai galime atpažinti, kad tai (visi pavardint atvejai) ne apie sudaiktinimą, o apie ypatingesnį, žmones siejantį ryšį. Šeimyninį.

Ir kam apsimetinėti, kad nori nutraukti ryšį, kai iš tiesų tik žiūri, kaip būtų galima išsaugoti?

O tai kaip žiūrovai be serialo liks?... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 05 vasario 2015 - 01:35
Hi, aš nieko nesakau apie autorės meilužio žmoną, niekas čia nežino, kokia ji, o komentuoju cituotą Nidules komentarą.
Atsakyti
QUOTE(emer @ 2015 02 04, 21:23)
Jėga, nuosavos žmonos ir nuosavi vyrai. Daiktų pasaulis. Turbūt daug džiaugsmo gyvenant su tokiu požiūriu biggrin.gif

Atsiprašau, kad ne visai į temą  smile.gif

O, kad meiluze piktinasi, jog skambineja zmona, tai cia jau normalus poziuris?
Jus kabinates prie zodziu. Teisingai hi pasake, kad ne nuosavybeje esme, tiesiog priimta sakyti "mano", kuomet tai yra sutuoktinis/e ir panasiai.
Atsakyti
Kazin, ka reiktu atsakyti, kai kazkas paklaustu, kas tas vyriskis salia manes, turbut ne tai mano vyras, nes gi jis ne mano nuosavybe lotuliukas.gif , o kokios Laimos vyras lotuliukas.gif ? Kai kurios tikrai nebesuvokiat, ka pezat biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 05, 18:16)
O, kad meiluze piktinasi, jog skambineja zmona, tai cia jau normalus poziuris?
Jus kabinates prie zodziu. Teisingai hi pasake, kad ne nuosavybeje esme, tiesiog priimta sakyti "mano", kuomet tai yra sutuoktinis/e ir panasiai.

Ji piktinosi ne del to, kad zmona paskambino, o kad vyras atsiliepe.
Nevertinsiu turi ji teise piktintis, ar ne. Tiesiog nemegstu, kai SM pastoviai iskraipomi postai.
Atsakyti
Siaip tingiu cia aiskinti viska ir tuo labiau, kad mano poziurio nelabai supras tokios kaip Nidulia. Bet jeigu vyras jau turi meiluze, ja turi pastoviai, nors ir nezada skirtis, bet isreiskia nora palaikyti tokius santykius, tai manau, kad jo savotiska atsakomybe uztikrinti, kad sitame trikampy, kiek tai imanoma, visi kazkaip gyventu... g.gif Tai reiskia - meiluzei kazko nerealaus nezadeti, uztikrinti, kad ji nekibs zmonai i plaukus ar kazkur ir nepranes, ir kartu uztikrinti, kad zmona nesuzinotu. Skamba gal ir negraziai, bet jei jau taip yra, tai gal geriau mazesne blogybe is keliu? g.gif
Del piktinimosi zmonos skambuciu - as nesipiktinu, kad ji skambino, net kad jis atsiliepe butu viskas normaliai, jis ta darydavo ir as nieko nesakydavau. Bet paskutini karta mes susitikome po to, kai jo zmona jau zinojo apie jo klajones. Jei jau ryztiesi vaikscioti peilio asmenimis, tai gal pagalvok, ar sugebesi? doh.gif
Zodziu, is esmes as suprantu jau, kad tokie santykiai tikrai atnesa daug sirdies skausmo visiems... Nesu visiskai bejausme ar be morales, suvokiu, kad zmona turi teise pykti, bet lengva ir mane teisti. Kiekvienas turim savu sumetimu. Kad jis anksciau ejo i kaire, man nesuteikia teises tapti meiluze, teoriskai... Praktiskai viskas vyksta kitaip - toks vyras jau su patirtimi, moka pakalbeti, moka nuslepti, net itikinti, kad cia jis kaltas, kad vos ne nieko blogo cia, asistuoti ir visa kita.
Tokioms kaip Nidulia galiu pasakyti - nespjauk i sulini, oi, nespjauk... nes gali tekti gerti. As kazkada irgi sakiau NIEKADA doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tytkininke: 05 vasario 2015 - 18:56