Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 06, 10:20)
geras seksas ir moterims patinka. buna taip, pasitaiko.  smile.gif

Man geras seksas buna ir su laisvais vyrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 10:09)
Man geras seksas buna ir su laisvais vyrais  biggrin.gif

Su jais nebuna slapstymosi, netiketumu, adrenalino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 05, 23:00)
O as spjausiu i toki sulini  tongue.gif  nu nebusiu as niekada niekeno meiluze  schmoll.gif  neleisiu, kad kazkoks kuilius i mane kojas valytusi  doh.gif  kaip galima saves taip negerbti? Suprasciau, kad meile, pazadai vesti, palikti zmona ir t.t. tai dar galetum paaiskinti naivumu, bet cia akivaizdziai esi mazgote ir dar pati triniesi i ji  biggrin.gif  sorry, kad taio grubiai, bet tokius briedus rasai, gal jis tave pinigais remia? Tai tada nors suprasciau kur ta nauda Tau, nes daba tu tik nauda jam nusilengvinimui kaip unitazas nusimyzimui  blush2.gif  dar karta sorry  biggrin.gif  neislaikiau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 06, 11:15)
Su jais nebuna slapstymosi, netiketumu, adrenalino  biggrin.gif

Taip pat ir gedos biggrin.gif

Adrenalina galima susikurti ir kitokiom aplinkybem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 06, 10:15)
Su jais nebuna slapstymosi, netiketumu, adrenalino  biggrin.gif

Nemeluok biggrin.gif Gar ir kaip buna.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 11:09)
Man geras seksas buna ir su laisvais vyrais  biggrin.gif

bet prie ko tas unitazas nusimyzimui. g.gif

geras seksas gali buti su laisvais ir su uzimtais. imant pati seksa kaip malonumo saltini.

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 06, 11:51)
bet prie ko tas unitazas nusimyzimui.  g.gif

geras seksas gali buti su laisvais ir su uzimtais. imant pati seksa kaip malonumo saltini.

Unitazas patogus nusilengvinimui biggrin.gif sioje istorijoje man tokia asociacija susidare biggrin.gif bet tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 12:00)
Unitazas patogus nusilengvinimui  biggrin.gif  sioje istorijoje man tokia asociacija susidare  biggrin.gif  bet tai tik mano nuomone  4u.gif

tokio pobudzio patogumas gali buti ir tarp laisvu zmoniu, jeigu jie taip susitaria. tai tada jau nebutu unitazas?

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 06, 12:15)
tokio pobudzio patogumas gali buti ir tarp laisvu zmoniu, jeigu jie taip susitaria. tai tada jau nebutu unitazas?

Nea, nebutu biggrin.gif unitazas negrazus zodis ir butent tokie santykiai man negrazus!
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 11:00)
Unitazas patogus nusilengvinimui  biggrin.gif  sioje istorijoje man tokia asociacija susidare  biggrin.gif  bet tai tik mano nuomone  4u.gif

Bet kai vyras užmauna žiedą ant piršto ir į namus parneša algą, tuomet į save nusilengvinti leidžiate?
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 02 06, 12:32)
Bet kai vyras užmauna žiedą ant piršto ir į namus parneša algą, tuomet į save nusilengvinti leidžiate?

Jau virsui parasiau apie grazu ir negrazu zodi, kitokiems santykiams turiu kitu asociaciju kurios grazios ir nebutinai su ziedais tai susije biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 02 06, 12:32)

Cia pasirodo apie grozi eina kalba. Apie estetika.
Atsakyti