Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 ir vis (vėl, jau) vieniša

QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 14:18)
vava.Tai užtat lietuvaitės,gavusios porciją makaronų iš kokio juodašiknio babajaus,susilydo,pridaro nesąmonių,tikėjimą keičia...Kelmai lietuviai daugumas,todėl ir nesivargina šiltos žinutės nusiųst ar skambtelt - o kam,pati atlėks vistiek... g.gif Ne šita-tai kita... g.gif

O kiek lietuvaiciu vyru susilydo del rusaiciu ir ukrainieciu demesio ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 18, 15:46)
O kiek lietuvaiciu vyru susilydo del rusaiciu ir ukrainieciu demesio ?

tos dar didesnės patriarchato aukos ...pagatavos diedui ir subinę nuvalyt... irnesakyk.gif tai kam imt emancipuotą ir žinančią , ko nori jei gali turėt 3 viename: meilužę,tarnaitę ir auklę ? bigsmile.gif
Ką anekdoto nė viena apie ruses nežino? Lietuviai ir europiečiai joms-lobis,tai verta stengtis biggrin.gif

Susitinka rusė, prancūzė ir amerikietė. Prancūzė sako:
- Žinot, aš kartą grįžau ir pasakiau vyrui, kad aš jam daugiau neskalbsiu. Ir ką jūs sau galvojat: pirmą dieną vyro nemačiau, antrą nemačiau, trečią dieną vyras pareina su nauja skalbimo mašina.
Amerikietė sako:
- O aš pasakiau, kad nebegaminsiu valgyti. Ir ką jūs sau galvojat: pirmą dieną vyro nemačiau, antrą nemačiau, trečią dieną vyras su nauju virtuviniu kombainu pareina.
Rusė sako:
- Aš pasakiau, kad nebeskalbsiu ir negaminsiu, tai ką jūs sau galvojat: pirmą dieną vyro nemačiau, antrą nemačiau, trečią dieną dešinės akies kampeliu vyrą pradėjau matyt.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 14:53)
turėt 3 viename: meilužę,tarnaitę ir auklę ?  bigsmile.gif

tai čia dar mažai, anot vienos meiles mokytojos tai reikia 5 vaidmenyse būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 18, 16:14)
tai čia dar mažai, anot vienos meiles mokytojos tai reikia 5 vaidmenyse būti  lotuliukas.gif

hihihi.gif nu tai anos nemokytos,čia iš bendro bliūdo,ką mamašos prisakė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar tobulėt ir tobulėt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 18, 16:14)
tai čia dar mažai, anot vienos meiles mokytojos tai reikia 5 vaidmenyse būti  lotuliukas.gif

muza, zmona, motina, tarnaite, meiluze.

va kaip iskaliau. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 18, 16:15)
muza, zmona, motina, tarnaite, meiluze.

va kaip iskaliau.  cool.gif

bliam...tai diedų daba pačiai neatsigint... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 15:18)
vava.Tai užtat lietuvaitės,gavusios porciją makaronų iš kokio juodašiknio babajaus,susilydo,pridaro nesąmonių,tikėjimą keičia...Kelmai lietuviai daugumas,todėl ir nesivargina šiltos žinutės nusiųst ar skambtelt - o kam,pati atlėks vistiek... g.gif Ne šita-tai kita... g.gif

Ir kam cia rasizmas? rolleyes.gif
O lietuviai ne kelmai, jie tiesiog islepinti macho.
Islepinti kieno? A, kieno? ax.gif

QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 15:53)
[i]Susitinka rusė, prancūzė ir amerikietė. Prancūzė sako:
- Žinot, aš kartą grįžau ir pasakiau vyrui, kad aš jam daugiau neskalbsiu. Ir ką jūs sau galvojat: pirmą dieną vyro nemačiau, antrą nemačiau, trečią dieną vyras pareina su nauja skalbimo mašina.
Amerikietė sako:
- O aš pasakiau, kad nebegaminsiu valgyti. Ir ką jūs sau galvojat: pirmą dieną vyro nemačiau, antrą nemačiau, trečią dieną vyras su nauju virtuviniu kombainu pareina.

Prancuzes ir amerikietes variantai dar per daug uzkresti lietuvisko mentaliteto.
Ruses, jo, netoli tiesos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 14:18)

doh.gif

o aš irgi nesu romantiška, bet jei vyras mėgsta romantiką - prisitaikau. Nėra taip, kad lydyčiausi nuo žvakių ar žinučių, bet pakentėti galima smile.gif Nežinau, ar tai susiję su lytim. Man didesnis kriterijus - jumoro jausmo turėjimas. Kad ir koks romantiškas ar racionalus bebūtų, jei nemokėtų iš savęs pasijuokti, įsižeistų dėl kokios replikos ar pokšto, būtų sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(Razul @ 2014 12 18, 17:27)
Ir kam cia rasizmas?  rolleyes.gif
O lietuviai ne kelmai, jie tiesiog islepinti macho.
Islepinti kieno? A, kieno?  ax.gif
Prancuzes ir amerikietes variantai dar per daug uzkresti lietuvisko mentaliteto.
Ruses, jo, netoli tiesos.  unsure.gif

o kam čia kreipt dėmesį...tiesiog efektui padidint -apie rasizmą net negalvojau,čia jau toliau kitos tą temą tuoj išrutulios... lotuliukas.gif
čia tik anekdotas-ir ne mano sugalvotas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 18, 17:35)
doh.gif

o aš irgi nesu romantiška, bet jei vyras mėgsta romantiką - prisitaikau. Nėra taip, kad lydyčiausi nuo žvakių ar žinučių, bet pakentėti galima smile.gif Nežinau, ar tai susiję su lytim. Man didesnis kriterijus - jumoro jausmo turėjimas. Kad ir koks romantiškas ar racionalus bebūtų, jei nemokėtų iš savęs pasijuokti, įsižeistų dėl kokios replikos ar pokšto, būtų sudėtinga.

nu gerai,gerai. doh.gif doh.gif doh.gif ir dar vieną doh.gif

Viskas,kas daroma nuoširdžiai,man patinka.O pagal apklausas-taip,moterys vertina vyrus su jumoro jausmu.Man irgi labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 18, 17:35)

Humoro jausmas man irgi labai svarbus. Man net sunku bendraut su žmonėmis, žiūrinčiais į save labai rimtai. Ai, dar viena baisi savybė – nemokėjimas prisipažint klydus. Neduokdie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 18, 17:44)
Humoro jausmas man irgi labai svarbus. Man net sunku bendraut su žmonėmis, žiūrinčiais į save labai rimtai. Ai, dar viena baisi savybė – nemokėjimas prisipažint klydus. Neduokdie :oh

g.gif mano egzempliorius...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 18, 17:46)
g.gif  mano egzempliorius...

Esamas? Oi, kaip sunku.
Atsakyti