Man prastas vyras būtų tas, kuris nemoka, nesugeba moters ,,palaukt", patenkint. Geras tas, kuris pirmiausia galvoja apie moterį, ją patenkina, paskui tik apie save...
QUOTE(jurda @ 2014 12 16, 09:27)
Labas rytas. Šapokliaka, kokios tavo naujienos?
Kažkas aiškiau?
Merginos, norėčiau jūsų nuomonės. Artima giminaitė susipažino su vyriškiu. Kalba bendrai liejasi laisvai, interesai sutampa, dėmesys rodomas ir jis gan malonus, proto ribose:), žmogus išsilavinęs, tik viena kliūtis-vyriškis žemo ūgio, o jai tas nelab patinka. Raminu, kad svarbiausia, žmogus, o ne išvaizda...
Ar jums turi reikšmės vyriškio išvaizda? Suprnatu, kad taip, bet ar tai turi didelę įtaką jums?

Merginos, norėčiau jūsų nuomonės. Artima giminaitė susipažino su vyriškiu. Kalba bendrai liejasi laisvai, interesai sutampa, dėmesys rodomas ir jis gan malonus, proto ribose:), žmogus išsilavinęs, tik viena kliūtis-vyriškis žemo ūgio, o jai tas nelab patinka. Raminu, kad svarbiausia, žmogus, o ne išvaizda...
Ar jums turi reikšmės vyriškio išvaizda? Suprnatu, kad taip, bet ar tai turi didelę įtaką jums?
Neturi reikšmės išvaizda iš viso, tvarkingas ir užtenka. Žemo ūgio, pamanyk. Geriau, jei aukštas,ir atsiprašau, snukį velėtų?

Zodziu, apibendrinant, jei del vyro kyla (daug) klausimu, gali tiesiai mesti ji per borta. Nes su tinkamu viskas buna aisku.
Tu nesijuok, nesijuok.
SIE laikai prasidejo, kai tapo priimtina, iprasta tai, kas priimtina ir iprasta dabar. Kada tiksliai - tai jau nepasakysiu.
Manau sutiksi, kad laikai, kai moterys vasara vaiksciojo apzelusiomis blauzdomis (apie intymiau net nekalbu) ir oralinis buvo didziule egzotika, yra ANIE laikai.
As isivaizduoju, kad SIAIS laikais moterys daug nebesivarzo lovoje, visos (isimtys nesiskaito) daro oralini savo brangiausiems ir pan.
Lieka saltumas ir kuno ypatumai.
Zinoma, idomiausia kas ka girdejote apie tai tiesiai is vyru, nes pacios apie moters geruma prastuma lovoje tai tik fantazuoti galim.
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 16, 11:23)
Tu nesijuok, nesijuok.

SIE laikai prasidejo, kai tapo priimtina, iprasta tai, kas priimtina ir iprasta dabar. Kada tiksliai - tai jau nepasakysiu.

Manau sutiksi, kad laikai, kai moterys vasara vaiksciojo apzelusiomis blauzdomis (apie intymiau net nekalbu) ir oralinis buvo didziule egzotika, yra ANIE laikai.
As isivaizduoju, kad SIAIS laikais moterys daug nebesivarzo lovoje, visos (isimtys nesiskaito) daro oralini savo brangiausiems ir pan.
Lieka saltumas ir kuno ypatumai.

Zinoma, idomiausia kas ka girdejote apie tai tiesiai is vyru, nes pacios apie moters geruma prastuma lovoje tai tik fantazuoti galim.

QUOTE(Razul @ 2014 12 16, 12:45)

aha idomu kokia anot vyru yra gera moteris
Manau, kad anot vyrų, jiems patinka lovoje laisvos, nesivaržančios, nekomlpeksuojančios moterys, kurios elgiasi drąsiai ir daro tai, ko norisi ir parodo tai, ko norėtų..
QUOTE(lututė @ 2014 12 16, 15:34)
O DIEVE
4 MANO
MANO MANO MANO

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 16, 11:04)
Nu pas mane tai nieko naujo
Priblokštas mano žinučių srauto lyrinis herojus tyli
Bet aš vakar buvau nuostabiame koncerte - mano širdis atsigauna klausantis gražios kokybiškai atliktos muzikos.
Tad man dabar dėl jo visai stogo dėl to nerauna. Nematau, negirdžiu ir ramu. Turiu mintį, jei iki savaitgalio neapsireikš, pasakyti vieną kitą žodį ir atsisveikinti, kad daugiau nebeknistų man proto. Ir dar pasakysiu, kad jis bailys
Tiesiog šiaip, kad man būtų ramiau
O gal nieko nedarysiu - elgsiuos taip kaip tuo metu norėsis 

Tad man dabar dėl jo visai stogo dėl to nerauna. Nematau, negirdžiu ir ramu. Turiu mintį, jei iki savaitgalio neapsireikš, pasakyti vieną kitą žodį ir atsisveikinti, kad daugiau nebeknistų man proto. Ir dar pasakysiu, kad jis bailys

Ir kam tau sakyti tą vieną kitą žodį? Jau tada jis tave prametė, bet tau kažkodėl labai reikėjo pasakyt, ką apie jį galvoji. Dabar vėl tas pats. Jis tave ignoruoja, o tu kaip erkė vėl prie jo su kažkokiais žodžiais. Kas iš to? Jis iš mandagumo kažką atsakys ir vėl prasidės nei tampymasis, nei ne. Atsikabink tu nuo jo. Jei jau negali be veiksmo, tai užblokuok. Bent jau siužetas baigsis mažiau gailiai.
QUOTE(off-line @ 2014 12 16, 16:40)
Ir kam tau sakyti tą vieną kitą žodį? Jau tada jis tave prametė, bet tau kažkodėl labai reikėjo pasakyt, ką apie jį galvoji. Dabar vėl tas pats. Jis tave ignoruoja, o tu kaip erkė vėl prie jo su kažkokiais žodžiais. Kas iš to? Jis iš mandagumo kažką atsakys ir vėl prasidės nei tampymasis, nei ne. Atsikabink tu nuo jo. Jei jau negali be veiksmo, tai užblokuok. Bent jau siužetas baigsis mažiau gailiai.
As panasiai norejau rasyti, tik paskutinis Sapokliakos sakinys sustabde nuo posto.
palaukim savaitgalio,paaiškės.Bet bet bet...jei vyrui reik konkrečios moters,tai jis tikrai nelauks kažko ir nestabdys, o jei jau nepasisekė susitikt dėl kažko rimto,tai pats pasiūlys kitą datą
.

QUOTE(lututė @ 2014 12 16, 16:34)
Na jau..

Susipazintumet kur nors, bendrautu zmogiskai, imtu jums rodyti demesi ir... atsisakytumet?

As tai kokia puse galeciau prisitaikyti..

QUOTE(lututė @ 2014 12 16, 18:09)
Teisingai.
QUOTE(Razul @ 2014 12 16, 18:56)
Na jau..
Susipazintumet kur nors, bendrautu zmogiskai, imtu jums rodyti demesi ir... atsisakytumet?
Nebent i laikrascius paniskai bijote patekti?

na,jei jau kažkuris veikėjas būtų laaabai įdomus kaip žmogus...bet šiaip man jie per jauni,per gėjiški,per saldūs ir per populiarūs